Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Το φθηνότερο σταθερό είναι το Power Home Direct Plus της ZeniΘ με δώρο τα πάγια των 6 πρώτων μηνών, για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο, αν και η δικιά μου πρόταση είναι να πάει στο Power Home Smart Night. Με την έκπτωση που έχει, ακόμα και 200 €/MWh να φτάσει η ΤΕΑ, η τιμή του θα είναι 0,14 €/kWh, ενώ τους καλούς μήνες με ΤΕΑ κοντά στα 70 €/ΜWh, η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 0,06 €/kWh. Είναι peace of mind και έχει και μηδενικό πάγιο. 

Ειμαι κ εγω στην φαση αλλαγης κ σκεφτομαι το μπλε της ζενιθ,πως ακριβως συμφερει το smart night;βλεπω τιμη kwh 0.18352 χωρις το ΦΠΑ 6% μετα σε αυτο κανουν εκπτωση μειον 40% για οσους κανουν συμβολαιο μεχρι 31/08 καταλαβα σωστα;επειδη εχω κ ΚΟΤ το σκεφτομαι σοβαρα,ειμαστε σιγουροι οτι η εκπτωση 40% θα ισχυει για ολο το 12μηνο;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ειμαι κ εγω στην φαση αλλαγης κ σκεφτομαι το μπλε της ζενιθ,πως ακριβως συμφερει το smart night;βλεπω τιμη kwh 0.18352 χωρις το ΦΠΑ 6% μετα σε αυτο κανουν εκπτωση μειον 40% για οσους κανουν συμβολαιο μεχρι 31/08 καταλαβα σωστα;επειδη εχω κ ΚΟΤ το σκεφτομαι σοβαρα,ειμαστε σιγουροι οτι η εκπτωση 40% θα ισχυει για ολο το 12μηνο;

Εχει απαντηθει νωριτερα... στο 6μηνο παιζει σιγουρακι οτι θα διατηρηθει η εκπτωση λογω νομοθεσιας. Μετα απαξ κ θα αλλαξουν κατι παιζει ενημερωση. Εδω θα μαστε να ενημερωνομαστε εξαλλου κ μεταξυ μας 😉

Επεξ/σία από mdkamael
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Σίγουροι είμαστε με βάση τους όρους της σύμβασης. Όσο σίγουροι είμαστε και για τα υπόλοιπα προγράμματα. Μην ανησυχείτε πάλι κέρδος έχουν.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, doomnx είπε

Σίγουροι είμαστε με βάση τους όρους της σύμβασης. Όσο σίγουροι είμαστε και για τα υπόλοιπα προγράμματα. Μην ανησυχείτε πάλι κέρδος έχουν.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κέρδος θα έχουν πάντα 

• Like 2
Δημοσ.

Κλήση από το συνηθισμένο αριθμό αντιπροσφορας της ΕΛΠΕ ως απάντηση σε αίτημα αλλαγής παρόχου. Σήμερα ήταν η 3η ημέρα που έπαιρναν (τις άλλες δύο δε το σήκωσα). Η αντιπρόταση ήταν το fix με δώρο 20€ public. Δέχτηκαν το άκυρο χωρίς πολλά πολλά.

Ωστόσο με το που το σήκωσα ξεκίνησε ένας μονόλογος και αναφέρθηκε 3 φορές ότι η τιμή του ρεύματος ανεβαίνει και θα πέσει σίγουρα τον Οκτώβριο. Όταν δεν πείθουν τα λόγια σου, ελπίζεις πείσει η επανάληψη.

• Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Μην ανησυχείτε πάλι κέρδος έχουν.

Μετα απο 3 χρονια με το σταθερο της ΔΕΗ με 0,096 χρεωση που κρατησε 3 χρονια πηγα τελικα πριν απο λιγο στο smart night,εχω κ ΚΟΤ ελπιζω ν βγαινει καλη τιμη,εαν μου κανουν καμια στραβη η μαμουνια θα ενημερωσω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Μετα απο 3 χρονια με το σταθερο της ΔΕΗ με 0,096 χρεωση που κρατησε 3 χρονια πηγα τελικα πριν απο λιγο στο smart night,εχω κ ΚΟΤ ελπιζω ν βγαινει καλη τιμη,εαν μου κανουν καμια στραβη η μαμουνια θα ενημερωσω.

θα μαστε stand-by... σε ενα 2ημερο την κανω κ εγω με ελαφρα πηδηματακια απο το δωρακι της Volton προς τη (Ζενιθ-εια) σκοτεινη πλευρα των παροχων.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mdkamael είπε

θα μαστε stand-by... σε ενα 2ημερο την κανω κ εγω με ελαφρα πηδηματακια απο το δωρακι της Volton προς τη (Ζενιθ-εια) σκοτεινη πλευρα των παροχων.

Το κορυφαιο ειναι οταν τους ρωτας ποσο βγανει τελικη τιμη με το 6% ΦΠΑ η kwh μπορεις ν μου το στειλεις σε mail;οχι δεν μπορω κυριε,ωραια πες το μου τηλεφωνικα,ουτε αυτο μπορω κυριε....μα καλα δεν μπορεις να μου πεις γι αυτο π πουλας ποσο βγαινει τελικη τιμη με το ΦΠΑ,οχι δεν το επιτρεπουν....😄🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akiskar123 είπε

Το κορυφαιο ειναι οταν τους ρωτας ποσο βγανει τελικη τιμη με το 6% ΦΠΑ η kwh μπορεις ν μου το στειλεις σε mail;οχι δεν μπορω κυριε,ωραια πες το μου τηλεφωνικα,ουτε αυτο μπορω κυριε....μα καλα δεν μπορεις να μου πεις γι αυτο π πουλας ποσο βγαινει τελικη τιμη με το ΦΠΑ,οχι δεν το επιτρεπουν....😄🤣

Νταξ... δεδομενω οτι ειναι κυμαινομενο τιμολογιο, λογικο να μην το κανουν. Σκεψου να το εκανε καποιος τωρα, μετα θα βγαινανε κ παλι στο reviewit και θα λεγανε πωπω απατεωνες ενω παραλληλα ξερωγω θα καιγοτανε η μιση Μεση Ανατολη απο τζιχαντιστες. 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...Έτοιμος για αποχώρηση στα τέλη του μηνα από τη volton με κλειδωμένη τιμή υπάρχει κάποια αντίστοιχη πρόταση για φτηνό τιμολόγιο πλην σταθερού τιμολογίου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stak5 είπε

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κέρδος θα έχουν πάντα 

Πώς προκύπτει αυτό?

Η ΔΕΗ Δεν είχε ζημιές το 2018 ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πώς προκύπτει αυτό?

Και 1 ευρω τη kwh να ειχε, θα ειχε ζημιες η ΔΕΗ το 2018... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Καλησπέρα σε όλους...Έτοιμος για αποχώρηση στα τέλη του μηνα από τη volton με κλειδωμένη τιμή υπάρχει κάποια αντίστοιχη πρόταση για φτηνό τιμολόγιο πλην σταθερού τιμολογίου;

Το yellow one που έχει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 0,0936 την kWh (αν έχει κρατική επιδότηση πάλι θα είναι ακόμα πιο φθηνό) + 50€ ή 90€ δώρο. Επίσης το win more συμφέρει αν έχεις πιο μεγάλες καταναλώσεις που έχει 9,9€ πάγιο και 0,0895 kwh μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πώς προκύπτει αυτό?

Το 2018 δεν λειτουργούσε ως κερδοσκοπική επιχείρηση, το ρεύμα ήταν ακόμη κοινωνικό αγαθό. 😋

• Like 2
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...