Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Τελικα μακροπροθεσμα διχως εγκεφαλικα τουλαχιστον στο επομενο 6μηνο, παμε λετε σε Zenith Smart Night ή σε κανενα μπλε σταθερο των 0.095/kwh?!

Το φθηνότερο σταθερό είναι το Power Home Direct Plus της ZeniΘ με δώρο τα πάγια των 6 πρώτων μηνών, για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο, αν και η δικιά μου πρόταση είναι να πάει στο Power Home Smart Night. Με την έκπτωση που έχει, ακόμα και 200 €/MWh να φτάσει η ΤΕΑ, η τιμή του θα είναι 0,14 €/kWh, ενώ τους καλούς μήνες με ΤΕΑ κοντά στα 70 €/ΜWh, η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 0,06 €/kWh. Είναι peace of mind και έχει και μηδενικό πάγιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, vassilis211973 είπε

Το φθηνότερο σταθερό είναι το Power Home Direct Plus της ZeniΘ με δώρο τα πάγια των 6 πρώτων μηνών, για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο, αν και η δικιά μου πρόταση είναι να πάει στο Power Home Smart Night. Με την έκπτωση που έχει, ακόμα και 200 €/MWh να φτάσει η ΤΕΑ, η τιμή του θα είναι 0,14 €/kWh, ενώ τους καλούς μήνες με ΤΕΑ κοντά στα 70 €/ΜWh, η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 0,06 €/kWh. Είναι peace of mind και έχει και μηδενικό πάγιο. 

Ταδε εφη doomnx

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωσα το ιστορικό τιμών και τα ex-post με την ΜΤΑ Ιουλίου που έκλεισε στα 154,377 €/MWh. Αφαίρεσα το δώρο στο 4All της ΔΕΗ.

6 ώρες πριν, messinia3 είπε

@doomnx στο elpedison win more μπορείς να προσθέσεις δώρο 30 ευρώ για 2 μήνες για νέους πελάτες (δεν υπάρχει στο site, δίνεται από befon - πάει αναλογικά με ημέρες παραμονής όπως ήταν παλιότερα στο smart)

Μόνο το Win More?

2 ώρες πριν, mdkamael είπε

Ταδε εφη doomnx

Δεν τα είπα καλά; 😂

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 5
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eγώ λάκισα και υπέγραψα μπλε πριν λίγο στη Protergia, και σπίτι και μαγαζί. Στο μαγαζί φαντάσου είχα βάλει πριν 10 μέρες Volton Protect με 0.093 μέχρι 31/10. Και τώρα της Protergia είναι 0.115 για 6μηνο μέχρι 12/2. Καλύτερα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω Σεπτέμβριο και Οκτώβριο παρά να πάθω εγκεφαλικά μετά τον Οκτώβριο.

Στο σπίτι με χαμηλότερο ΚΟΤ από 1/10 και μηνιαίες καταμετρήσεις, δε με παίρνει να κάνω και τουρισμό... είναι πολύ δύσκολο να πετύχω καλό timing και να μη βγω εκτός ορίων.

Στο σπίτι γιατί δεν υπέγραψες power home direct plus της ΖΕΝΙΘ ? Πιο φθηνό θα είχες…

Επεξ/σία από Greg29M

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ενημέρωσα το ιστορικό τιμών και τα ex-post με την ΜΤΑ Ιουλίου που έκλεισε στα 154,377 €/MWh. Αφαίρεσα το δώρο στο 4All της ΔΕΗ.

Μόνο το Win More?

Δεν τα είπα καλά; 😂

Mια χαρά τα είπες άρχοντα

• Like 1

2 ώρες πριν, yiankap είπε

Μπορώ να πληρώσω στις  31/8 τους λογαριασμούς αφαιρώντας τα 25 € ;

Θα υπάρχει πρόβλημα αυτήν την μια εβδομάδα που θα είναι ληγμένοι και "τυπικά" απλήρωτοι ο λογαριασμοί ; Υπάρχει περίπτωση διακοπής?

Δεν υπάρχει θέμα διακοπής αν δεν λήξουν 2 λογαριασμοί στη σειρά.

7 ώρες πριν, jpcupra είπε

Εχεις απολυτο δικιο. Βεβαια παιζοντας με το αρχειο βαση της τελευταιας καταναλωσεις βλεπω για καποιο λογο της protergia πιο οικονομικο. βλεπω κατι λαθος?

Επισης εχω χαθει λιγο με τα ex-ante, ex-post (ποια ειναι η διαφορα τους, δεν εχω καταλαβει)

Screenshot_92.jpg

Της Protergia σου βγαίνει φθηνότερο γιατί πρόκειται για έκτακτη τιμή ενός μηνός και δεν σε εξασφαλίζει για τους επόμενους 12 μήνες.

Ex-ante: γνωρίζεις την τιμή στην αρχή του μήνα
Ex-post: μαθαίνεις την τιμή μετά το τέλος του μήνα τιμολόγησης.
Αναλυτικότερα στο φύλλο «Χρήσιμα».

7 ώρες πριν, tommaxair είπε

Εσείς που σκέφτεστε για ζενιθ έχετε διαβάσει σχόλια στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη εταιρεία?παραπονα πελατών κτλ 

Για πες μας.

20 ώρες πριν, ATmega είπε

10,06€ στον έναντι για 15 μέρες και 226kwh

image.png.5c46b7a2e697172edc9032f868e6d72e.png

και 21,58 στον τελικό για 30 μέρες και 493kwh. Δηλαδή χρέωσαν 226+493, ενώ θα έπρεπε να χρεωθώ σύνολο για 30 μερες 493kwh (έτσι πιστεύω τουλάχιστον)

image.png.3de9f77998652de4a8db60e2999db249.png

Η αξία του έναντι αφαιρείται στον εκκαθαριστικό.

23 ώρες πριν, nimik είπε

Τα -50Ε τα έχουν υπολογίσει και στον έναντι και στον εκκαθαριστικό ,η κάνω λάθος ?

Έτσι πρέπει.

Στις 9/8/2024 στις 10:20 ΠΜ, parlapipas25 είπε

Καλημέρα, με πήραν κάτιπό φυσικό αέριο και μου ειπαν ότι χρεώνουν μόνο ενα λεπτό κέρδος απο την τιμή χονδρικής για όλο το 24 . Εχετε ακούσει κατι

Μάρκετινγκ... Το κανονικό τους πρόγραμμα είναι.

• Thanks 3

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Νομίζω ότι είναι το πιο ενδιαφέρον από τα κίτρινα της.Να πω την αλήθεια δε ρώτησα για τα υπόλοιπα. 

Ρώτα για να ενημερώσω όλα τα προγράμματα αν είναι.

Στις 8/8/2024 στις 2:14 ΜΜ, marinna είπε

Επανέρχομαι στο θέμα των αναδρομικών χρεώσεων από την ΕΛΙΝ για την επιδότηση της εξοικονόμησης του 15% για να πω ότι σε μένα τουλάχιστον έχουν κάνει σίγουρα λάθος. Επανυπολόγισα τα πάντα και όντως ο ΔΕΔΔΗΕ είχε κάνει πατάτα και οφείλω να επιστρέψω ένα ποσό, αλλά αυτό είναι γύρω στα 8-9 ευρώ και όχι 64 όπως μου ζητάνε. Δεν θέλω να βαρύνω το νήμα με υπερβολικούς υπολογισμούς, απλώς όσοι έχουν το ίδιο θέμα καλό θα ήταν να ελέγξουν τον λογαριασμό που έλαβαν αρχικά την εξοικονόμηση και να δουν αν υπάρχει εκτός από πίστωση (-84 πχ, όπως σε μένα) και χρέωση (+53, όπως πάλι σε μένα). Αυτό το θετικό νούμερο δεν το λαμβάνουν υπόψη τους καθόλου και θεωρούν ότι μας έχει αποδοθεί το αρνητικό στο σύνολό του, κάτι που δεν ισχύει. 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.201ef08fe3581fb4df5fdd40223b9f00.png

Αυτό είχα λάβει αρχικά, και τώρα έστειλαν αυτό, που θεωρεί ότι πήρα όλο το ποσό των 84,80 ευρώ, ενώ δεν το πήρα ποτέ:

A screenshot of a computer  Description automatically generated 

image.png

Δεν φαίνεται η δεύτερη εικόνα σου, ξαναπροσπάθησε.

Τα ποσά στην «Κρατική Επιδότηση» δεν έχουν να κάνουν με το λάθος της ελίν, μόνο αυτό στο «Κρατική Επιδότηση (Εξοικονόμηση)».

Ανέβασε ολόκληρους τους λογαριασμούς.

• Like 1

Καλησπέρα, βγήκε εκκαθαριστικός και θέλω να ρωτήσω στο πεδίο που γράφει έναντι χρέωσης/πίστωση το ποσό που αναφέρουν αφορά το συνολικό ποσό που έχω πληρώσει σε προηγούμενους λογαριασμούς,  μόνο την αξία του ρεύματος ή κάτι άλλο;

Για όσους ρωτάνε σχετικά με τη ζενιθ κοιτάξτε λίγο στο site https://www.reviewit.gr/zenith/

Η αλήθεια είναι ότι λέει οχι μόνον για τη ζενιθ αλλά και για άλλες εταιρείες 

• Haha 1

1 λεπτό πριν, tommaxair είπε

Για όσους ρωτάνε σχετικά με τη ζενιθ κοιτάξτε λίγο στο site https://www.reviewit.gr/zenith/

Βλακείες είναι αυτά. Πάμε μόνο για την τιμή kWh. Ούτε apps μας νοιάζουν ούτε δώρο ταξίδια ούτε τίποτα extra. Τσεκάρουμε τους λογαριασμούς που παίρνουμε και όλα θα είναι μια χαρά μέχρι να διαλέξουμε άλλο πάροχο. Αν δεν είναι ΟΚ, στέλνουμε απευθείας my.rae.gr και δεν χάνουμε χρόνο σε τηλέφωνα και emails.

15 λεπτά πριν, SoulisMafia είπε

Καλησπέρα, βγήκε εκκαθαριστικός και θέλω να ρωτήσω στο πεδίο που γράφει έναντι χρέωσης/πίστωση το ποσό που αναφέρουν αφορά το συνολικό ποσό που έχω πληρώσει σε προηγούμενους λογαριασμούς,  μόνο την αξία του ρεύματος ή κάτι άλλο;

Μόνο η αξία ρεύματος αφαιρείται (χρέωση προμήθειας + ρυθμιζόμενες έναντι λογαριασμού).

Στις 7/8/2024 στις 2:54 ΜΜ, walex είπε

στο τηλ. η Zenith λέει ότι η σύμβαση είναι για 1 χρόνο, άραγε θα ισχύει και η έκπτωση για 1 χρόνο, ας μας πει κάποιος όταν πάρει την σύμβαση.

Προφανώς. Και αντικατοπτρίζεται στο εξελάκι.

Στις 5/8/2024 στις 9:20 ΜΜ, giannos13 είπε

To pricefox είναι αξιόπιστο στον υπλογισμό της αξίας του ρεύματος/αερίου ανά πάροχο που υπολογίζει? Θέλω να φύγω από nrg και σκεφτόμουν volton αλλά σύμφωνα με το pricefox η Zenith είναι πιο φθηνή.

image.png.5d91d21e1dab797565358a8108259e91.png

Ιεροσυλία 🤐

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Η αλήθεια είναι ότι λέει οχι μόνον για τη ζενιθ αλλά και για άλλες εταιρείες 

Αλλος γραφει οτι του πηρανε λεφτα απο λογαριασμο διχως να εδωσε τετοια εντολη -απ εκει καταλαβαινεις πολλα για τον ιδιο...  αλλος μετα δεν καταλαβαινει την εννοια εκπτωση συνεπειας κ θεωρει απο πανω οτι τον εξαπατησαν. Ε, μα ναι, μουφα η εταιρεια κατα τ αλλα... Ωρε ζουν αναμεσα μας και μαλιστα εχουν αποψη ... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 6

Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι είστε στη ζενιθ δεν έχετε κανενα πρόβλημα?εγω ρώτησα για το πρόγραμμα 

Power Home Smart Night

αν ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν νυχτερινό μετρητή και μέσω chat μου απάντησαν ναι,ενώ εδώ διάβασα ότι αυτό δεν παίζει ρόλο.

Γενικα δε ξέρουν τι τους γίνεται στην εξυπηρέτηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει με "εξυπηρέτηση" παρόχου.😁

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Haha 1

4 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι είστε στη ζενιθ δεν έχετε κανενα πρόβλημα?εγω ρώτησα για το πρόγραμμα 

Power Home Smart Night

αν ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν νυχτερινό μετρητή και μέσω chat μου απάντησαν ναι,ενώ εδώ διάβασα ότι αυτό δεν παίζει ρόλο.

Εμάς θα ρωτάς. Μπορείς να πας και χωρίς νυχτερινό μετρητή.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...