Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 minutes ago, Stak5 said:

Τα 50 ευρώ του ΗΡΩΝ τα παίρνω στον πρώτο λογαριασμό; Επίσης, εγώ που δεν έχω λογαριασμό από volton στην αίτηση θα επιλέξω όχι στο αν έχω πρόσφατο λογαριασμό;

4 minutes ago, ioio said:

Για την 2η ερώτησή σου, δεν ξέρω να σου πω.

Tα απάντησα και τα δύο νωρίτερα, διαβάστε έστω 5 σελίδες, δεν είναι κόπος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, ioio είπε

Τα 50 ευρώ πιστώνονται στον πρώτο λογαριασμό με την προϋπόθεση να μην έχεις λάβει από τον Ηρωνα τους τελευταίους 6 μήνες αντίστοιχο δωρο εγγραφής.

Για την 2η ερώτησή σου, δεν ξέρω να σου πω.

Το ίδιο ισχύει και αν προτείνω κάποιον άλλον και πάει στην εταιρεία; Εγώ θα πάρω 20 ευρώ στον επόμενο εκκαθαριστικό και εκείνος 50 στον πρώτο;

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Tα απάντησα και τα δύο νωρίτερα, διαβάστε έστω 5 σελίδες, δεν είναι κόπος.

Τις διάβασα πριν αλλά είναι πολλά και μπερδεύτηκα. Είναι τόσες οι τιμές και οι προσφορές που έχω καεί

1 λεπτό πριν, Stak5 είπε

Το ίδιο ισχύει και αν προτείνω κάποιον άλλον και πάει στην εταιρεία; Εγώ θα πάρω 20 ευρώ στον επόμενο εκκαθαριστικό και εκείνος 50 στον πρώτο;

Πρέπει να πηγαίνει πρώτη φορά. Ωστόσο μπορεί κάποια κανάλια πώλησης να μην δίνουν 50€ σε αυτόν που συστήνεις…

• Like 1

2 minutes ago, Stak5 said:

Τις διάβασα πριν αλλά είναι πολλά και μπερδεύτηκα. Είναι τόσες οι τιμές και οι προσφορές που έχω καεί

Σε σένα απάντησα προσωπικά! Σελίδα 9.

• Like 1

1 λεπτό πριν, vklon είπε

Πρέπει να πηγαίνει πρώτη φορά. Ωστόσο μπορεί κάποια κανάλια πώλησης να μην δίνουν 50€ σε αυτόν που συστήνεις…

Πρώτη φορά θα πάει

Σε σένα απάντησα προσωπικά! Σελίδα 9.

Το έχω δει αλλά μου είπαν κάτι άλλο από το τμήμα προσφορών και μετά σε άλλη κλήση μου είπαν αυτό που έγραψες εσύ. Μπάχαλο τελείως. Μου είπε ο πωλητής ότι έχουν τεράστιο φόρτο και γίνονται λάθη. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Σε παρενοχλεί μέλος του forum?

Ναι, προσφορά Ιουλίου λέει.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Κάντε το σελιδοδείκτη.

Καρτέλα χρήσιμα στο εξέλ

Φαίνεται το φθηνότερο αυτή τη στιγμή στα σταθερά για μέση κατανάλωση.

Για τον Ιούλιο είναι ex-ante

Το είδα κι εγώ. Ο @bilham είπε πως στο επαγγελματικό θα πάει 6,90 €. Είναι λάθος copy paste? 

Κάνε στη ΔΕΗ ή όπου αλλού θέλεις. Άσε τη Volton να κουρεύεται.

Δεν απάντησε ποτέ ξανά στα pm που μ έστειλε. Δεν ξέρω καν αν έχει γράψει ποτέ εδώ μέσα.

• Like 1
  • Thanks 1

2 minutes ago, Stak5 said:

Το έχω δει αλλά μου είπαν κάτι άλλο από το τμήμα προσφορών και μετά σε άλλη κλήση μου είπαν αυτό που έγραψες εσύ. Μπάχαλο τελείως. Μου είπε ο πωλητής ότι έχουν τεράστιο φόρτο και γίνονται λάθη. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δεν υπάρχει μπαχαλο... Είναι απλό. Ισχύει ο,τι σου λέμε εμείς.

• Like 1

Δεν υπάρχει μπαχαλο... Είναι απλό. Ισχύει ο,τι σου λέμε εμείς.

Αυτό σου λέω. Μπάχαλο υπάρχει στην εταιρεία, όχι εδώ. Εσείς καλά τα είπατε. Αυτοί μου έλεγαν ότι ναναι

1 ώρα πριν, lazarnik είπε

Στο εξελ γιατί δεν το υπολογίζεις; μόνο στα σχόλια κάτω το έχεις. 

Το υπολογίζω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ερώτηση για τους ρευματικους μετανάστες. Ποιος δίνει 50ευρω με πράσινο και 5ευρω πάγιο . Ηρών. Άλλος? 

Όλοι εκεί καί ανά μήνα αλλάζουμε. Και άσε τους παπατζηδες να λένε για μπλε. Ποιος πόλεμος και ποια κλιματική αλλαγή. Τα ανέβασαν πως ανεβάζουν τα καύσιμα κάθε καλοκαίρι. Το χειμώνα θα ανέβει το αέριο και θα πέσει το ρεύμα. Πάλι τα ίδια θα λένε. 

Για σπίτια με 200ρια κατανάλωση η και μικρότερες γκαρσονιέρες ούτε καν κλείδωμα σε μπλε και δεκαευρω πάγιο. 

Παπατζηδες τενεκεδες. 

Επεξ/σία από rudigarcia222

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άλλαξα πρόγραμμα στην elin είμαι στο κίτρινο το easy εδώ και κάτι μέρες.οταν υπολογιζω τον μηχανισμό διακύμανσης  θα υπολογίσω με βάση τον προηγουμενο μήνα που ήταν η ΤΕΑ 0,09889 ;η η ΤΕΑ κατα τις ημερομηνιες που κατανάλωσα;

😉😉😉😉

Επεξ/σία από iliata2410

5 minutes ago, iliata2410 said:

άλλαξα πρόγραμμα στην elin είμαι στο κίτρινο το easy εδώ και κάτι μέρες.οταν υπολογιζω τον μηχανισμό διακύμανσης  θα υπολογίσω με βάση τον προηγουμενο μήνα που ήταν η ΤΕΑ 0,09889 ;η η ΤΕΑ κατα τις ημερομηνιες που κατανάλωσα;

😉😉😉😉

Τον μέσο όρο ΤΕΑ για τις μέρες κατανάλωσης. Μπορείς από εδώ να βρεις το average των ημερών.

Spoiler

4.jpg.959b21cec5e8dc3d326a430c31b7c0dd.jpg

Θέλει και τύχη αυτό που πας να κάνεις... μόνο μια μέρα έπεσε 50. Τις υπόλοιπες ήταν πάνω από 80.

Είναι σπάνιο δηλαδή το μισό μήνα να είναι πχ 70 και τον άλλο μισό 120.

• Thanks 1

19 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες ερώτηση για τους ρευματικους μετανάστες. Ποιος δίνει 50ευρω με πράσινο και 5ευρω πάγιο . Ηρών. Άλλος? 

Όλοι εκεί καί ανά μήνα αλλάζουμε. Και άσε τους παπατζηδες να λένε για μπλε. Ποιος πόλεμος και ποια κλιματική αλλαγή. Τα ανέβασαν πως ανεβάζουν τα καύσιμα κάθε καλοκαίρι. Το χειμώνα θα ανέβει το αέριο και θα πέσει το ρεύμα. Πάλι τα ίδια θα λένε. 

Για σπίτια με 200ρια κατανάλωση η και μικρότερες γκαρσονιέρες ούτε καν κλείδωμα σε μπλε και δεκαευρω πάγιο. 

Παπατζηδες τενεκεδες. 

Το πράσινο δεν δίνει 50€ στον ΗΡΩΝ. Πάνε στο yellow one με την κλειδωμένη τιμή για το καλοκαίρι στα 9 λεπτά περίπου με 5€ πάγιο που έχει και το 50€

• Like 1

28 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες ερώτηση για τους ρευματικους μετανάστες.

Όχι έτσι ρε φίλε, ακουγόμαστε σαν άρρωστοι, αρθριτικοί 😅

Ενεργειακούς τουρίστες να μας λες, που ακούγεται και πολύ Red Bull να ούμε 💪🏻

• Like 2
  • Haha 20

καλησπέρα. να κάνω και εγώ 1 ερωτηση για το heron yellow one.

αναφέρει διάρκεια σύμβασης 12 μήνες και ελάχιστη διάρκεια ισχύος των χρεώσεων

6 μήνες σύμφωνα με το αρ. 28, παρ 3 ΚΠΗΕ

μπορούμε να αλλάξουμε πάροχο μετά τον Σεπτέμβρη ή υπάρχει δέσμευση;

thx 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...