Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Edit , το κλείσανε για διακοπές έως 18 Αυγούστου οπότε μονόδρομος ζενίθ power home smart night 

On the long run περισσοτερα απο τα 50 ευρω της ΔΕΗ γλιτωνεις με δαυτους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 minutes ago, ekrepali said:

H συνέπεια όμως του εκκαθαριστικού μπαίνει στον λογαριασμό που ακολουθεί την ημερομηνία λήξης του εκκαθαριστικού.

Δηλαδή αν υπάρχει  καθυστερημένη τιμολόγηση πχ 1 μήνας  συν 25 μέρες για τη λήξη ( 40-45 μέρες για Κοτ), συν πόσο μπορεί να καθυστερήσει να εκδωθει ο επόμενος... Ε άντε μετά να βγάλεις άκρη. Κι εννοείται μόλις κλείσει το 12 μηνο και φύγεις, θα χάσεις όλη τη συνέπεια που υπήρχε σε εκκρεμότητα και θα τους κυνηγάς μέσω ΡΑΕ. 

Ουσιαστικά τα 60 ευρώ που θα γλυτώσεις το 1ο εξάμηνο, θα πάνε να στα φανε στο τέλος.

για τουρισμο το θελω εγω. μεχρι να βγει κατι καλυτερο.

εχοντας περασει ηδη απο ηρων.

8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

10 μερες και ακομα να με παρει ο ηρων στο συστημα. δηλαδη εχω φαει μισο μηνα στη δεη με 20λεπτα και βαλε. καλα θα παει αυτο.

Το ότι δε σε βλέπει στο σύστημα δε σημαίνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή παροχου.Αργει να συγχρονίσει το myheron.Καλεσε στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν ολοκληρώθηκε η δες αν αλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου.

• Like 3

50 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το ότι δε σε βλέπει στο σύστημα δε σημαίνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή παροχου.Αργει να συγχρονίσει το myheron.Καλεσε στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν ολοκληρώθηκε η δες αν αλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου.

μου εστειλε ο ηρων οτι ακομα περιμενει τον δεδδηε. σημερα ηρθε το μνμ. περιμενα να δουνε τη συμβαση 7 μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mου εκδόθηκαν οι 2 πρώτοι λογαριασμοί Elpedison (1 για κάθε παροχή που έχω) με ημερομηνία λήξης 31/8. Τα ποσά είναι 60 € και 69 € αντίστοιχα και συμπεριλαμβάνουν 25 € της εγγύησης ο καθένας. 

Για να μην πληρώσω το ποσό που αντιστοιχεί στην εγγύηση καθώς ούτως η αλλιώς έχω σκοπό να πληρώνω τους λογαριασμούς με πάγια εντολή , θέλω να ρωτήσω αν ισχύουν οι παρακάτω δύο επιλογές που σκέφτομαι :

Α. Να πληρώσω το ποσό οφειλής κάθε λογαριασμού μείον τα  25 € της εγγύησης και να δηλώσω πάγια εντολή. Σε αυτή τη περίπτωση θα εκδοθεί ένας  μηδενικός διορθωτικός ; Και αν ναι σε πόσες μέρες θα γίνει αυτό ;

ή

Β. Να πληρώσω άμεσα ένα  μικροποσό για κάθε λογαριασμό (π.χ. 1 €) και να δηλώσω πάγια εντολή.  Σε αυτή τη περίπτωση, θα εκδοθούν διορθωτικοί λογαριασμοί που θα μου έχουν αφαιρέσει το ποσό της εγγύησης  ; 

Και αν ναι σε πόσες μέρες θα γίνει αυτό ;

Επεξ/σία από yiankap

18 λεπτά πριν, yiankap είπε

Mου εκδόθηκαν οι 2 πρώτοι λογαριασμοί Elpedison (1 για κάθε παροχή που έχω) με ημερομηνία λήξης 31/8. Τα ποσά είναι 60 € και 69 € αντίστοιχα και συμπεριλαμβάνουν 25 € της εγγύησης ο καθένας. 

Για να μην πληρώσω το ποσό που αντιστοιχεί στην εγγύηση καθώς ούτως η αλλιώς έχω σκοπό να πληρώνω τους λογαριασμούς με πάγια εντολή , θέλω να ρωτήσω αν ισχύουν οι παρακάτω δύο επιλογές που σκέφτομαι :

Α. Να πληρώσω το ποσό οφειλής κάθε λογαριασμού μείον τα  25 € της εγγύησης και να δηλώσω πάγια εντολή. Σε αυτή τη περίπτωση θα εκδοθεί ένας  μηδενικός διορθωτικός ; Και αν ναι σε πόσες μέρες θα γίνει αυτό ;

ή

Β. Να πληρώσω άμεσα ένα  μικροποσό για κάθε λογαριασμό (π.χ. 1 €) και να δηλώσω πάγια εντολή.  Σε αυτή τη περίπτωση, θα εκδοθούν διορθωτικοί λογαριασμοί που θα μου έχουν αφαιρέσει το ποσό της εγγύησης  ; 

Καλύτερα το Α για να μην χρειάζεται να ξανά πληρώνεις. Άμεσα βγαίνει διορθωτικός με 0€ σε λίγες μέρες 

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, yiankap είπε

ή

Εγώ συνήθως κάνω το πρώτο.Υπολογισε  μια βδομάδα περίπου να εκδοθεί μετά εκτακτος λογαριασμός που θα αφαιρεί την εγγύηση -25 ευρώ στην περίπτωση σου.Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο για κάτι διαφορετικό κάνε την αφαίρεση,πλήρωσε τα υπόλοιπα με πάγια και καθάρισες. 

• Thanks 1

Μπορώ να πληρώσω στις  31/8 τους λογαριασμούς αφαιρώντας τα 25 € ;

Θα υπάρχει πρόβλημα αυτήν την μια εβδομάδα που θα είναι ληγμένοι και "τυπικά" απλήρωτοι ο λογαριασμοί ; Υπάρχει περίπτωση διακοπής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μακροπροθεσμα διχως εγκεφαλικα τουλαχιστον στο επομενο 6μηνο, παμε λετε σε Zenith Smart Night ή σε κανενα μπλε σταθερο των 0.095/kwh?!

Επεξ/σία από mdkamael

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...