Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mε οποιαδήποτε ασταθεια στην ενεργειακή αγορά, πόλεμος κλπ αρχίζουν οι traders να κάνουν παιχνίδι. Προς το παρών ήρεμα τα πράγματα, μάλιστα έπεσε το ttf 1.5%. 

Eιμαι σε δίλλημα να πάω να υπογράψω κάνα σταθερό να ησυχάσω.

Το κίτρινο της Ζενίθ με την 40% έκπτωση δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Εγώ ψήνομαι σε λίγες μέρες που τελειώνουν οι 500 Volton. Σκέφτομαι ότι ακόμα και σε ακραία σενάρια άντε να πάει όσο το ακριβότερο σταθερό. Και ακόμα και αν τελικά πέσω έξω, φεύγω όποτε θέλω...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Εσείς που σκέφτεστε για ζενιθ έχετε διαβάσει σχόλια στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη εταιρεία?παραπονα πελατών κτλ 

το ενδεχόμενο να είναι κνώδαλα αυτοί που γράφουν αρνητικά σχόλια το λαμαβανουμε καθόλου υπ όψιν μας ?! 

12 λεπτά πριν, atom7 είπε

Το κίτρινο της Ζενίθ με την 40% έκπτωση δεν το σκέφτεσαι καθόλου; Εγώ ψήνομαι σε λίγες μέρες που τελειώνουν οι 500 Volton. Σκέφτομαι ότι ακόμα και σε ακραία σενάρια άντε να πάει όσο το ακριβότερο σταθερό. Και ακόμα και αν τελικά πέσω έξω, φεύγω όποτε θέλω...

μια από τα ίδια .... στο τέλος της ημέρας όλο και κάποιο μπλε θα μας περιμένει με 0,095/kwh :D

Στις 9/8/2024 στις 9:02 ΠΜ, favou2000 είπε

Τη στιγμή που δεν έχεις χρόνο να κυνηγάς δωρα και λοιπά κάθε μήνα η καλύτερη περίπτωση είναι να πας στο ζενίθ power home night με 40% έκπτωση που έχει τώρα προσφορά.

Εχεις απολυτο δικιο. Βεβαια παιζοντας με το αρχειο βαση της τελευταιας καταναλωσεις βλεπω για καποιο λογο της protergia πιο οικονομικο. βλεπω κατι λαθος?

Επισης εχω χαθει λιγο με τα ex-ante, ex-post (ποια ειναι η διαφορα τους, δεν εχω καταλαβει)

Screenshot_92.jpg

1 λεπτό πριν, tommaxair είπε

Εσείς που σκέφτεστε για ζενιθ έχετε διαβάσει σχόλια στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη εταιρεία?παραπονα πελατών κτλ 

Η ζενίθ δεν δίνει κάποιο δώρο στον λογαριασμό. Υπάρχουν και καλύτερα επιλογές όπως ο ΗΡΩΝ που δίνει τα 90€ ή 50€ στον λογαριασμό. Απλά η ζενίθ έχει επιθετικό μάρκετινγκ και κάθε μέρα παίρνουν τηλέφωνα 

@doomnx στο elpedison win more μπορείς να προσθέσεις δώρο 30 ευρώ για 2 μήνες για νέους πελάτες (δεν υπάρχει στο site, δίνεται από befon - πάει αναλογικά με ημέρες παραμονής όπως ήταν παλιότερα στο smart)

• Like 1
  • Thanks 1

20 minutes ago, mdkamael said:

το ενδεχόμενο να είναι κνώδαλα αυτοί που γράφουν αρνητικά σχόλια το λαμαβανουμε καθόλου υπ όψιν μας ?! 

μια από τα ίδια .... στο τέλος της ημέρας όλο και κάποιο μπλε θα μας περιμένει με 0,095/kwh :D

Μακάρι Protergia, NRG, Ζενίθ να διατηρήσουν τα μπλε στην ίδια τιμή και το Σεπτέμβριο... αλλά έχω την εντύπωση ότι πολύ σύντομα θα τα εξαφανίσουν γιατί αυτά που γίνονται μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας και Ισραήλ-Ιράν-Λιβάνου... είναι εκρηκτικό κοκτέιλ. 💣

Spoiler

4.jpg.a441121b62f428711d23511db0e764f9.jpg

444.jpg.279b7a4e895b9bc2ecfe625cda241888.jpg

Eγώ λάκισα και υπέγραψα μπλε πριν λίγο στη Protergia, και σπίτι και μαγαζί. Στο μαγαζί φαντάσου είχα βάλει πριν 10 μέρες Volton Protect με 0.093 μέχρι 31/10. Και τώρα της Protergia είναι 0.115 για 6μηνο μέχρι 12/2. Καλύτερα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω Σεπτέμβριο και Οκτώβριο παρά να πάθω εγκεφαλικά μετά τον Οκτώβριο.

Στο σπίτι με χαμηλότερο ΚΟΤ από 1/10 και μηνιαίες καταμετρήσεις, δε με παίρνει να κάνω και τουρισμό... είναι πολύ δύσκολο να πετύχω καλό timing και να μη βγω εκτός ορίων.

• Like 1

24 λεπτά πριν, vklon είπε

Η ζενίθ δεν δίνει κάποιο δώρο στον λογαριασμό. Υπάρχουν και καλύτερα επιλογές όπως ο ΗΡΩΝ που δίνει τα 90€ ή 50€ στον λογαριασμό. Απλά η ζενίθ έχει επιθετικό μάρκετινγκ και κάθε μέρα παίρνουν τηλέφωνα 

Τα 90€ φαίνονται κάπου η είναι συνεργάτης που τα δίνει??

1 ώρα πριν, tommaxair είπε

Όλοι τα ίδια 💩 είναι πάνω-κάτω. Δεν τις παντρευόμαστε.

1 ώρα πριν, vklon είπε

Για θύμησέ μας πως πάνε τα 90€. 50€ στο e-contract και μετά...;

Α και χωρίς να έχω εμπειρία από Ζενίθ και η ΗΡΩΝ μια χαρά επιθετική είναι.

• Like 2

11 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Για θύμησέ μας πως πάνε τα 90€. 50€ στο e-contract και μετά...;

90€ δίνει η επαφή μου από κατάστημα που είναι 15€ για 6 μήνες. Δίνεται σε όλα τα προγράμματα

28 λεπτά πριν, razkal είπε

δινει δωρο το παγιο.

Είναι μικρό το πόσο σε σχέση με τα 90€ τμηματικά ή το 50€.

16 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Α και χωρίς να έχω εμπειρία από Ζενίθ και η ΗΡΩΝ μια χαρά επιθετική είναι.

Με καλούν καθημερινά από zenith από κινητά (για να μην τους πιάνει και το truecaller) και όλο λένε για προσφορές 70% στο ρεύμα…

• Thanks 1

29 minutes ago, razkal said:

δινει δωρο το παγιο.

H συνέπεια όμως του εκκαθαριστικού μπαίνει στον λογαριασμό που ακολουθεί την ημερομηνία λήξης του εκκαθαριστικού.

Δηλαδή αν υπάρχει  καθυστερημένη τιμολόγηση πχ 1 μήνας  συν 25 μέρες για τη λήξη ( 40-45 μέρες για Κοτ), συν πόσο μπορεί να καθυστερήσει να εκδωθει ο επόμενος... Ε άντε μετά να βγάλεις άκρη. Κι εννοείται μόλις κλείσει το 12 μηνο και φύγεις, θα χάσεις όλη τη συνέπεια που υπήρχε σε εκκρεμότητα και θα τους κυνηγάς μέσω ΡΑΕ. 

Ουσιαστικά τα 60 ευρώ που θα γλυτώσεις το 1ο εξάμηνο, θα πάνε να στα φανε στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, vklon είπε

Με καλούν καθημερινά από zenith από κινητά (για να μην τους πιάνει και το truecaller) και όλο λένε για προσφορές 70% στο ρεύμα…

Σε κάθε περίπτωση, για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ξεκίνα από εδώ:
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mhtrwo_11.html
https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/asfaleia-kai-aporrito/mitroo-arthrou-11?d=null
https://nova.gr/politikes-oroi/mitroo-arthrou-11

Εμένα πλέον δε με καλεί σχεδόν κανένας. Κι αν σε καλέσει κάποιος τους λες ότι παρανομούν επειδή έχεις εγγραφεί στο μητρώο 11 και δε σε ξανακαλούν.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...