Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 hours ago, spinoza14 said:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο myhome4all από Γενάρη. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε zenith power home smart night κίτρινο ή το power home direct plus. Το κίτρινο υπάρχει περίπτωση να βγάλει τιμή για Αύγουστο (αρχική τιμή) πάνω από 14 λεπτά? Θα κρατήσει τις εκπτωσεις του 40% για έναν χρόνο? Τι θα προτείνατε? Πάω πιο πολύ προς μπλε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο τις αλλαγές. 

Καλησπέρα και από έμενα,
Ακριβώς ίδια περίπτωση, σκέφτομαι και εγώ την μετάβαση στο πρόγραμμα της ΖΕΝΙΘ. Πρέπει να έχεις ήδη νυχτερινό μετρητή για να πας στο πρόγραμμα? Γιατί εγώ δεν έχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλησπέρα και από έμενα,
Ακριβώς ίδια περίπτωση, σκέφτομαι και εγώ την μετάβαση στο πρόγραμμα της ΖΕΝΙΘ. Πρέπει να έχεις ήδη νυχτερινό μετρητή για να πας στο πρόγραμμα? Γιατί εγώ δεν έχω.

Το πολυ πολυ να καταγραφεται μονο ως ημερησια κ το βραδυ... κανε εναν υπολογισμο και δες ποσο καις κ βραδυ. Ειναι ενα κοστος εκει της ταξης του 40ευρου αν δεν κανω λαθος, η μετατροπη να αναγραφει κ νυχτερινη καταναλωση το ρολοι. 

• Like 2

18 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλησπέρα και από έμενα,

Όχι δεν είναι απαραίτητο.

• Like 4

10 ώρες πριν, spinoza14 είπε

Δεν ισχύουν αυτά που λέει στο site το παράδειγμα του Αυγούστου με την τελική τιμή προμήθειας 0.155? Καταλήγει να είναι  0.07 

Screenshot_2024-08-10-11-11-03-972_com.android.chrome.jpg

Ξερει κάποιος γιατί σε εμένα που μόλις μπήκα στο site δεν μου βγάζει αυτό το πινακάκι με 40% Έκπτωση και μου βγάζει ακόμα 5% ; ορίστε τι μου βγάζει Screenshot_20240810_214854_Chrome.jpg.b45583ded97789d61ac432b11f1eee5a.jpg

17 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Ξερει κάποιος γιατί σε εμένα που μόλις μπήκα στο site δεν μου βγάζει αυτό το πινακάκι με 40% Έκπτωση και μου βγάζει ακόμα 5% ; ορίστε τι μου βγάζει Screenshot_20240810_214854_Chrome.jpg.b45583ded97789d61ac432b11f1eee5a.jpg

Το γράφει πιο πάνω μιας και είναι ειδική προσφορά 

Screenshot_20240810-220841~2.png

Ερώτηση πρακτική: 

Με έναρξη εκπροσώπησης 11/7 στη volton ο μήνας με τις 500 δωρεάν kwh λήγει σήμερα 10/8. Σωστά; Πώς καταμετρωνται οι kwh ακριβώς στο μήνα πάνω; Θέλω να πω ότι στην καλύτερη η καταμέτρηση (ασχέτως αν δεν περνάνε,  απόδειξη δύο λανθασμένες καταμετρησεις νυχτερινού μετρητή) θα γίνει τη Δευτέρα 12/8....

4 ώρες πριν, history είπε

Ερώτηση πρακτική: 

Με έναρξη εκπροσώπησης 11/7 στη volton ο μήνας με τις 500 δωρεάν kwh λήγει σήμερα 10/8. Σωστά; Πώς καταμετρωνται οι kwh ακριβώς στο μήνα πάνω; Θέλω να πω ότι στην καλύτερη η καταμέτρηση (ασχέτως αν δεν περνάνε,  απόδειξη δύο λανθασμένες καταμετρησεις νυχτερινού μετρητή) θα γίνει τη Δευτέρα 12/8....

Γίνεται καταμέτρηση ας πούμε 35 μέρες μετά και έστω ότι έχεις κάψει 550kwh. 

550/35= 15,71

15,71x30= 471 kwh

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει η γραμμή με τα 2 * ? ο λογ. είναι ο 1ος από ΗΡΩΝ για 5 ημέρες. Ευχαριστώ.image.png.6bc338bcee1c2673a7ecb4bbc2fed61d.png

Επεξ/σία από esofron

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aραγε μετά τους 6 μήνες που μέχρι τοτε η ζενίθ δεν θα πειράξει κανεναν συντελεστή τι πιθανολογείτε ότι θα κάνει θα εξακολουθήσει σε αυτού του είδους τα προγράμματα και για μη τουρίστες να έχει την πρωτοκαθεδρία;τι έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας;διότι αυτή τη στιγμή γιαυτους που δεν κάνουν τουρισμό σε σταθερά και κίτρινα είναι η καλύτερη αλλά στα πράσινα είναι η χειρότερη προφανώς για να εξισορροπήσει τη χασούρα.Τη γνώμη σας ρωτάω διότι κάποιοι από εσάς έχουν περισσότερη εμπειρία.

Επεξ/σία από vassilis211973

1 hour ago, esofron said:

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει η γραμμή με τα 2 * ? ο λογ. είναι ο 1ος από ΗΡΩΝ για 5 ημέρες. Ευχαριστώ.image.png.6bc338bcee1c2673a7ecb4bbc2fed61d.png

Η κατανάλωση αυτών των 5 ημερών ήταν 55kwh και σε χρέωσε την αρχική τιμή. Μετά στη γραμμή 4 αφαίρεσε την έκπτωση 

1 ώρα πριν, vassilis211973 είπε

Aραγε μετά τους 6 μήνες που μέχρι τοτε η ζενίθ δεν θα πειράξει κανεναν συντελεστή τι πιθανολογείτε ότι θα κάνει θα εξακολουθήσει σε αυτού του είδους τα προγράμματα και για μη τουρίστες να έχει την πρωτοκαθεδρία;τι έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας;διότι αυτή τη στιγμή γιαυτους που δεν κάνουν τουρισμό σε σταθερά και κίτρινα είναι η καλύτερη αλλά στα πράσινα είναι η χειρότερη προφανώς για να εξισορροπήσει τη χασούρα.Τη γνώμη σας ρωτάω διότι κάποιοι από εσάς έχουν περισσότερη εμπειρία.

Τι σε ωθει να θεωρεις οτι στο 6μηνο δεν ακουμπαει τους συντελεστες κ οτι μετα θα το κανει?! Elaborate... 

15 ώρες πριν, favou2000 είπε

Το γράφει πιο πάνω μιας και είναι ειδική προσφορά 

Screenshot_20240810-220841~2.png

Του έχω δει αυτο απλά δεν έβλεπα το πινακάκι με την τιμή που φτάνει και 6 λεπτά υπολογίζονται το 40% και την συνεπ2ια και την επιδότηση. Αυτό δεν ειδα

2 ώρες πριν, mdkamael είπε

Τι σε ωθει να θεωρεις οτι στο 6μηνο δεν ακουμπαει τους συντελεστες κ οτι μετα θα το κανει?! Elaborate... 

Φαντάζομαι το λέει επειδή βάσει  του Κώδικα Προμήθειας της ραε το Ελάχιστο που μπορεί να είναι ιδιος ο τρόπος υπολογισμού και οι συντελεστές είναι τουλάχιστον 6 μήνες και μετά αν αποφασίσει να αλλάξει κάτι σε αυτά ειδικά πριν τους 12 μήνες της συμβασης είναι υποχρεωτικό να σε ενημερώσει με email ή με επιστολή τουλάχιστον 60 ημέρες πριν 2 μήνες πριν δηλαδή.

• Like 2
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, esofron είπε

55 επι -0,7769= -42,73

• Like 1

9 ώρες πριν, esofron είπε

Η ΗΡΩΝ αναφέρει πάντα και την συνολική χρέωση προμήθειας με το πάγιο και τις τυχόν εκπτώσεις

Στην περίπτωσή σου χρεώθηκες την kWh -0,7769 αφού είχες επιστροφή το δώρο εγγραφής

• Thanks 1

Έκατσα στον ΗΡΩΝ για περίπου 1 μήνα (12/06/2024 - 11/7/2024). Στις 30/6 εκδόθηκε έναντι με δικές μου μετρήσεις (από 12/6/ έως 26/6) με χρέωση 226KWh. Πριν λίγες μέρες εκδόθηκε τελικός λογαριασμός από 12/6/24 - έως 11/7/24 (μετά άλλαξα παραχο) με 493 KWh. Επισυνάπτω τους λογαριασμούς. Από ότι καταλαβαίνω μου έχουν χρεώσει 2 φορές το διάστημα από 12/6-26/6 (δλδ δεν έχουν υπολογίσει τον έναντι που πληρώθηκε με πάγια εντολή). Αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά.. Ευχαριστώ.

ΕΝΑΝΤΙ 12.06 - 26.06_.pdf ΤΕΛΙΚΟΣ 12.06 - 17.07_.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...