Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnpopexi είπε

Χρειάζομαι 1-2 επιβεβαιώσεις απο όσους έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω. 
-Η κρατική επιδότηση είναι για τις πρώτες 500kw με 1.6cent  ανα kw; Δηλάδη αφορά όλους τους κυμαινόμενους οικιακούς και όχι μόνο νοικοκυριά με μέγιστη κατανάλωση 500kw ;
- Αλλαγή κλιμακας χρέωσης >500kw έχει μόνο η ΔΕΗ ; 

Είναι όπως οι επιδοτήσεις που δίνανε μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι πρώτες 500kWh επιδοτούνται σε κυμαινόμενα τιμολόγια

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, namenick είπε

Ισχύει κανονικά φίλε μου, είπαμε ο πρώτος πιστωτικός για 12 μέρες, ο δεύτερος που βγήκε μόλις είμαι ΧΩΡΙΣ την έκπτωση συνέπειας για τον λόγο αυτό , αφού μίλησα και με Ήρων. Επίσης και εγώ μεταπήδησα από το Free στο One 2/7 όπως βλέπεις, αλλά δυστυχώς... Όσον αφορά τον τελικό, ναι θα πρέπει να προσφύγει κάποιος my rae και έχει ο Θεός.Screenshot_20240809_163201_myHERON_18.jpg.d39162a26b2aae877724397e33d2fd9f.jpg

Τα 2cents θα σου επιστραφούν στο επόμενο λογαριασμό οπότε θα έχεις χρεωθεί 0.09. 

• Like 2
Δημοσ.

Για να δω λιγο αποψεις... η σχεση μου με τη Βολτον τελειωνει στις 18.08... δεδομενω οτι μεσολαβει 15αυγουστος, ποια ημερομηνια θεωρειται καταλληλη για να κανει καποιος, που αλλαζει σ αυτη την εβδομαδα παροχο, την αλλαγη ωστε να αποφυγει ενδεχομενο καρτερι λογω εορτων?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Για να δω λιγο αποψεις... η σχεση μου με τη Βολτον τελειωνει στις 18.08... δεδομενω οτι μεσολαβει 15αυγουστος, ποια ημερομηνια θεωρειται καταλληλη για να κανει καποιος, που αλλαζει σ αυτη την εβδομαδα παροχο, την αλλαγη ωστε να αποφυγει ενδεχομενο καρτερι λογω εορτων?

Κάνεις αίτηση στον νέο πάροχο 14.Σου στέλνουν πχ το συμβόλαιο 16  ή 19 το αργότερο το στέλνεις πίσω και είσαι πλέον στο νέο πάροχο,άσχετα πότε θα σε ενημερωθεί το σύστημα του νέου παρόχου μπορεί να πάρει και εβδομάδα.Εσυ έχεις αλλάξει ήδη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, namenick είπε

Για τους φίλους που είναι στον Ήρων και στο Yellow one , ο πρώτος λογαριασμός πιστωτικός με το πενηντάρικο. Ο δεύτερος όμως έχει χρέωση 0,11/kwh , όχι 0.09. Γιατί δεν είμαστε συνεπείς και δεν πληρώσαμε τον πρώτο που ήταν πιστωτικός (!). Βάλε και ότι σου τρώνε επίσης την συνέπεια στον τελικό όταν φύγεις, όποτε αυτός που θα καθίσει τρεις μήνες, θα χρεωθεί μόνο τον έναν με 0.09 και τους άλλους 0.11.

Ωχ μην λες τέτοια. Μου ήρθε πιστωτικός ο 1ος πριν 2 μερες κι επειδή έλειπα, έχω κι υπόλοιπο. Χαιρετίσματα δηλαδή.

2nd edit

Διάβασα μετά και τις απαντήσεις ότι θα έρθει έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Άρα θέμα μόνο στον τελικό.  Για να δούμε. Όταν θα φύγω κι εγω από Ήρωνα, θα ανοίξω αίτημα στο myrae. Αν δικαιωθώ, έχει καλώς. Να δω πως λειτουργεί και το myrae ως νέος τουρίστας!

Επεξ/σία από ioio
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, favou2000 είπε

Τα 2cents θα σου επιστραφούν στο επόμενο λογαριασμό οπότε θα έχεις χρεωθεί 0.09. 

Προσχωμεν. Θα εξετάσουν λέει το αίτημα μου. Ευχαριστώ φίλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο myhome4all από Γενάρη. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε zenith power home smart night κίτρινο ή το power home direct plus. Το κίτρινο υπάρχει περίπτωση να βγάλει τιμή για Αύγουστο (αρχική τιμή) πάνω από 14 λεπτά? Θα κρατήσει τις εκπτωσεις του 40% για έναν χρόνο? Τι θα προτείνατε? Πάω πιο πολύ προς μπλε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο τις αλλαγές. 

Επεξ/σία από spinoza14
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, spinoza14 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο myhome4all από Γενάρη. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε zenith power home smart night κίτρινο ή το power home direct plus. Το κίτρινο υπάρχει περίπτωση να βγάλει τιμή για Αύγουστο (αρχική τιμή) πάνω από 14 λεπτά? Θα κρατήσει τις εκπτωσεις του 40% για έναν χρόνο? Τι θα προτείνατε? Πάω πιο πολύ προς μπλε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο τις αλλαγές. 

Προτιμότερο είναι να πας στο power home smart night και όχι στο direct plus εκτός κι αν δεν θες να ασχολείσαι καθόλου και πας στο σταθερο. 
οσον αφορά την τιμή του Αυγούστου δεν μπορεί κανεις να σου απαντήσει καθώς δεν είναι μάγος για την ΤΕΑ των υπολοίπων 20 ημερών περίπου… αν θέλεις μια εκτίμηση για τις πρώτες 10 μέρες της ΤΕΑ είναι κατά μέσο όρο στα 0,13-0,14, συνεπώς η τελική τιμή χωρίς την έκπτωση συνέπειας, χωρις την επιδοτηση του Αυγούστου και με την έκπτωση 40% βγαίνει περίπου στα 0,11…

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spinoza14 είπε

Αυτο με το 40% εκπτωση μεχρι ποτε θα ισχυει, πρεπει οντως να απαντηθει... καποιος που το εχει κανει ηδη κ εχει τους ορους συμβολαιου μπροστα του θα ητανε μια αρχικη βοηθεια θεωρω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Αυτο με το 40% εκπτωση μεχρι ποτε θα ισχυει, πρεπει οντως να απαντηθει... καποιος που το εχει κανει ηδη κ εχει τους ορους συμβολαιου μπροστα του θα ητανε μια αρχικη βοηθεια θεωρω....

Έχει απαντηθεί ισχύει για 12 μήνες.Βέβαια πάντα ένας πάροχος μπορεί να αλλάξει τους όρους να ενημερώσει και να αποχωρήσει ο πελάτης.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Spoiler

IMG_7254.jpeg.f9a3113d204aca6b5df562b20ec278ae.jpeg

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Greg29M είπε

Προτιμότερο είναι να πας στο power home smart night και όχι στο direct plus εκτός κι αν δεν θες να ασχολείσαι καθόλου και πας στο σταθερο. 
οσον αφορά την τιμή του Αυγούστου δεν μπορεί κανεις να σου απαντήσει καθώς δεν είναι μάγος για την ΤΕΑ των υπολοίπων 20 ημερών περίπου… αν θέλεις μια εκτίμηση για τις πρώτες 10 μέρες της ΤΕΑ είναι κατά μέσο όρο στα 0,13-0,14, συνεπώς η τελική τιμή χωρίς την έκπτωση συνέπειας, χωρις την επιδοτηση του Αυγούστου και με την έκπτωση 40% βγαίνει περίπου στα 0,11…

Δεν ισχύουν αυτά που λέει στο site το παράδειγμα του Αυγούστου με την τελική τιμή προμήθειας 0.155? Καταλήγει να είναι  0.07 

Screenshot_2024-08-10-11-11-03-972_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από spinoza14
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spinoza14 είπε

Δεν ισχύουν αυτά που λέει στο site το παράδειγμα του Αυγούστου με την τελική τιμή προμήθειας 0.155? Καταλήγει να είναι  0.07 

Screenshot_2024-08-10-11-11-03-972_com.android.chrome.jpg

Υποθετικό παράδειγμα λέει ότι ειναι παραπάνω διάβασε καλυτερα… δεν μπορεί κανεις να πει την τιμή του Αυγούστου χωρίς να έχει τελειώσει ο μήνας και να βγει η οριστική ΤΕΑ…

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Υποθετικό παράδειγμα λέει ότι ειναι παραπάνω διάβασε καλυτερα… δεν μπορεί κανεις να πει την τιμή του Αυγούστου χωρίς να έχει τελειώσει ο μήνας και να βγει η οριστική ΤΕΑ…

Άρα αξίζει να μεταβεί κάποιος σε power home smart night και να περιμένει καλύτερες τιμές όταν πέσει η τεα από Σεπτέμβρη Οκτώβρη?

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spinoza14 είπε

Άρα αξίζει να μεταβεί κάποιος σε power home smart night και να περιμένει καλύτερες τιμές όταν πέσει η τεα από Σεπτέμβρη Οκτώβρη?

Gewiss... αλλα και να πεσει, με 40% εκπτωση που χει το προγραμμα δυσκολα να βρεθει ανταγωνιστης, εκτος αν σφαλω πουθενα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...