Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Spoiler

Γιατί ξανά πήρα το 50€ τον Ιούνιο...και τώρα λείπω από το σπίτι άρα ελάχιστη κατανάλωση 

Screenshot_2024-08-09-11-56-53-374_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Screenshot_2024-08-09-11-56-34-454_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Επεξ/σία από Dogtor21
Εκεί που λέει για τα 1650 τι εννοεί??
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ίδια περίπτωση και εγώ. Ήμουν τον Ιούνιο στον Ήρων. Προσπάθησα μέσω καταστήματος να πάρω τα 50 ευρώ. Αλλά επειδή δεν είχε βγει λογαριασμός από τον τωρινό πάροχο δεν μπορεσα να προχωρήσω. Έκανα e-contract,για το Yellow one και βλέπουμε. Η εκπρόσωπος που με κάλεσε για να μου πει ότι έχουν κάνει αίτημα στον δεδδηε μου είπε ότι λόγω e-contract δικαιούμαι τα 50€. Δεν ρώτησα παραπάνω πληροφορίες για ευνόητους λόγους.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, madboy είπε

Έχεις έξυπνο μετρητή ή οχι;

Με τις kwh που δήλωσες στον Ηρων ολοκληρώθηκε η αλλαγή παροχου; Στην περίπτωση προφανώς που έχεις συμβατικό μετρητή. 

Και εγώ έκανα αίτηση στις 07/08 και χθες έστειλαν αίτημα στον Δεδδηε. 

Κανονικό μετρητή έχω, όχι έξυπνο, είναι λίγο χαζουλης ο δικός μου 😆.

Με τις καταναλώσεις που δήλωσα εγώ έγινε η αλλαγή και περιμένω τώρα να το δω και στο σύστημα του ΗΡΩΝ

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnpopexi είπε

Χρειάζομαι 1-2 επιβεβαιώσεις απο όσους έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω. 
-Η κρατική επιδότηση είναι για τις πρώτες 500kw με 1.6cent  ανα kw; Δηλάδη αφορά όλους τους κυμαινόμενους οικιακούς και όχι μόνο νοικοκυριά με μέγιστη κατανάλωση 500kw ;
- Αλλαγή κλιμακας χρέωσης >500kw έχει μόνο η ΔΕΗ ; 

Παράδειγμα αν έχεις 600 kwh το μήνα οι 500 θα επιδοτηθούν με το 1,6 και οι 100 δεν θα επιδοτηθούν καθόλου.

2 ώρες πριν, johnpopexi είπε

2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Στο solar υπάρχουν κάποια παγίδα...στο ΕΝΑ δλδ...(Λίγο θα κάτσω.. κανά 20ημερο και μετά γεια σας)

Έχω πάει δύο φορές, θα υπολογίσεις χονδρικά με 18 cents ,χοντρικά ξαναλεω την κιλοβατώρα (μην αφαιρεις δλδ εκπτώσεις κλπ)όταν δεις ότι τρως το 50αρι αποχωρεις.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 2

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Στο έδωσαν γραπτώς.. Η έτσι στο μιλητο.. 

Στο τηλέφωνο αλλά είπε θα είναι και στο συμβόλαιο. Έτσι κι αλλιώς οι κλήσεις δεν ηχογραφούνται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους φίλους που είναι στον Ήρων και στο Yellow one , ο πρώτος λογαριασμός πιστωτικός με το πενηντάρικο. Ο δεύτερος όμως έχει χρέωση 0,11/kwh , όχι 0.09. Γιατί δεν είμαστε συνεπείς και δεν πληρώσαμε τον πρώτο που ήταν πιστωτικός (!). Βάλε και ότι σου τρώνε επίσης την συνέπεια στον τελικό όταν φύγεις, όποτε αυτός που θα καθίσει τρεις μήνες, θα χρεωθεί μόνο τον έναν με 0.09 και τους άλλους 0.11.

Επεξ/σία από namenick
  • Like 4
  • Sad 2

8 λεπτά πριν, namenick είπε

Για τους φίλους που είναι στον Ήρων και στο Yellow one , ο πρώτος λογαριασμός πιστωτικός με το πενηντάρικο. Ο δεύτερος όμως έχει χρέωση 0,11/kwh , όχι 0.09. Γιατί δεν είμαστε συνεπείς και δεν πληρώσαμε τον πρώτο που ήταν πιστωτικός (!). Βάλε και ότι σου τρώνε επίσης την συνέπεια στον τελικό όταν φύγεις, όποτε αυτός που θα καθίσει τρεις μήνες, θα χρεωθεί μόνο τον έναν με 0.09 και τους άλλους 0.11.

χαχα, αστείο που λόγω πιστωτικού φαίνεται κάποιος ασυνεπής. Ωστόσο, από δήμο, έρτ κτλ μπορεί να βγαίνει πάνω από 50 ευρώ επομένως να μην ισχύσει αυτό σε κάποιον (πχ σε εμενα).

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Παράδειγμα αν έχεις 600 kwh το μήνα οι 500 θα επιδοτηθούν με το 1,6 και οι 100 δεν θα επιδοτηθούν καθόλου.

Έχω πάει δύο φορές, θα υπολογίσεις χονδρικά με 18 cents ,χοντρικά ξαναλεω την κιλοβατώρα (μην αφαιρεις δλδ εκπτώσεις κλπ)όταν δεις ότι τρως το 50αρι αποχωρεις.

Γύρω στις 50 εγώ έχω υπολογίσει... γυρνάω από διακοπές...και μετά από δύο τρεις μέρες... επόμενη στάση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, namenick είπε

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Στον επόμενο λογαριασμό θα λάβεις την έκπτωση συνέπειας του συγκεκριμένου προγράμματος.

Στην περίπτωση μου, ήμουν στο Generous Guarantee (πιστωτικός 1ος λογαριασμός) και στις 03/07 μεταφέρθηκα στο Yellow One (μόλις είχε βγει). Ε, στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα, βλέπω κανονικά την έκπτωση συνέπειας του Generous Guarantee (0.0082 €/KWh).

Spoiler

image.png.78ae8af48e0451efb0261738f4adedcf.png

Όσον αφορά το 2ο σκέλος, επειδή το είχα αναφέρει κι εγώ, άλλο μέλος είχε προτείνει να καταφύγουμε στο myRAE για την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμού, καθώς φαίνεται να είναι καταχρηστικός ο συγκεκριμένος όρος.

Επεξ/σία από kkaragki
  • Like 4

Καλησπέρα κουκλοι και κουκλες

1. μπήκα ηρων, μετά πάω δεη για 50ρι;;;

2. η βόλτον το έκοψε το 500 kwh τζάμπα;

3. δεν βλέπω και πολύ φως στον ορίζοντα αυτή την περίοδο. γιατί έτσι;

1 ώρα πριν, kkaragki είπε

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Στον επόμενο λογαριασμό θα λάβεις την έκπτωση συνέπειας του συγκεκριμένου προγράμματος.

Στην περίπτωση μου, ήμουν στο Generous Guarantee (πιστωτικός 1ος λογαριασμός) και στις 03/07 μεταφέρθηκα στο Yellow One (μόλις είχε βγει). Ε, στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα, βλέπω κανονικά την έκπτωση συνέπειας του Generous Guarantee (0.0082 €/KWh).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.78ae8af48e0451efb0261738f4adedcf.png

Όσον αφορά το 2ο σκέλος, επειδή το είχα αναφέρει κι εγώ, άλλο μέλος είχε προτείνει να καταφύγουμε στο myRAE για την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμού, καθώς φαίνεται να είναι καταχρηστικός ο συγκεκριμένος όρος.

Ισχύει κανονικά φίλε μου, είπαμε ο πρώτος πιστωτικός για 12 μέρες, ο δεύτερος που βγήκε μόλις είμαι ΧΩΡΙΣ την έκπτωση συνέπειας για τον λόγο αυτό , αφού μίλησα και με Ήρων. Επίσης και εγώ μεταπήδησα από το Free στο One 2/7 όπως βλέπεις, αλλά δυστυχώς... Όσον αφορά τον τελικό, ναι θα πρέπει να προσφύγει κάποιος my rae και έχει ο Θεός.Screenshot_20240809_163201_myHERON_18.jpg.d39162a26b2aae877724397e33d2fd9f.jpg

• Like 1

1 hour ago, Cmg__ said:

Καλησπέρα κουκλοι και κουκλες

1. μπήκα ηρων, μετά πάω δεη για 50ρι;;;

2. η βόλτον το έκοψε το 500 kwh τζάμπα;

3. δεν βλέπω και πολύ φως στον ορίζοντα αυτή την περίοδο. γιατί έτσι;

1) 50αρι last year ..

2) yeap

3) διακοπές 😀

• Thanks 1

3 minutes ago, Cmg__ said:

1. άρα δεν ισχύει το εξελάκι; :whistle:
2. σιτ :-(
3. αυτο φαντάστηκα :-)

1) 3 διαφορετικές τηλεφωνικες ερωτήσεις και μας είπαν οτι τώρα δεν ισχύει αυτή η προσφορά. Ρωτάς και εσύ αν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 

2) Οντως.

3) Υπομονή και πιστευω θα επιστρέψουν.

• Like 2

1 ώρα πριν, namenick είπε

Ισχύει κανονικά φίλε μου, είπαμε ο πρώτος πιστωτικός για 12 μέρες, ο δεύτερος που βγήκε μόλις είμαι ΧΩΡΙΣ την έκπτωση συνέπειας για τον λόγο αυτό , αφού μίλησα και με Ήρων. Επίσης και εγώ μεταπήδησα από το Free στο One 2/7 όπως βλέπεις, αλλά δυστυχώς... Όσον αφορά τον τελικό, ναι θα πρέπει να προσφύγει κάποιος my rae και έχει ο Θεός.

Σου εξηγώ ότι δεν έχεις προλάβει (όπως κι εγώ) να τιμολογηθείς σε κάποιον προηγούμενο λογαριασμό για το Yellow One. Τώρα τιμολογήθηκες για 1η φορά, καθώς το πρόγραμμα είναι καινούργιο.

Άρα στον επόμενο θα λάβεις την έκπτωση συνέπειας, όπως ακριβώς σου εξήγησα ότι συνέβη στην περίπτωση μου για το Generous Guarantee του πρώτου (πιστωτικού) λογαριασμού.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...