Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν αλλάξω τιμολόγιο στον ίδιο πάροχο χρειάζεται να γίνει καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ για να ξεκινήσει να τρέχει το πρόγραμμα όπως γίνεται με αλλαγή παρόχου ή από την επόμενη μέρα ξεκινάει η καινούργια τιμολόγηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Beetroot92 είπε

Αν αλλάξω τιμολόγιο στον ίδιο πάροχο χρειάζεται να γίνει καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ για να ξεκινήσει να τρέχει το πρόγραμμα όπως γίνεται με αλλαγή παρόχου ή από την επόμενη μέρα ξεκινάει η καινούργια τιμολόγηση;

Δεν παρεμβαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ όταν υπάρχει αλλαγή προγράμματος στις ίδιο πάροχο.

Για τα υπόλοιπα κάνε μια ερώτηση στον πάροχο σού.

10 ώρες πριν, stelios91 είπε

Πάντως για παράδειγμα, στο σπίτι των γονιών μου με ΔΕΗ, έγραφε ο τελευταίος λογαριασμός "επόμενη καταμέτρηση 6/8" και ο άνθρωπος της ΔΕΔΔΗΕ ήρθε σήμερα 8/8. Έλεγα μήπως αν έβαζα εγώ τη μέτρηση προχθές είτε στο app είτε στο site του ΔΕΔΔΗΕ αν με άφηνε, σύμφωνα με ποιά μέτρηση θα ερχόταν ο λογαριασμός, τη δική μου ή του ΔΕΔΔΗΕ;

Του ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν είναι προφανές?

30 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Να κανω υπομονη λες? Δεν την παλευω να ψαχνω συνεχεια τι κ πως..

Θα φυγουμε!!! 😁 Οικονομια στην τσεπη μου ζηταω, οσο το δυνατον περισσοτερο. Κ ναι θελω νυχτερινο. Το δοκιμασα ειναι η αληθεια αλλα βλεπω τελικα οτι οι διαφορες δεν ειναι τοσο τραγικες οσο θελουν να μας τις παρουσιασουν. Προς το παρων ειμαι Γ1Ν πρασινο δεη.

Γιες αϊ ντου!

Τη ζημια την κανουν οι ρυθμιζομενες χρεωσεις στους λογαριασμους που δυστυχως ειναι ιδιες σε ολους τους παροχους. Διαφορα θα δεις στη προμηθεια κυριως ( ανταγωνιστικος σκελος του λογαριασμου ). Πιστευω θα συμφωνησουν αρκετοι εδω μεσα οτι της ζενιθ το smart night δεν εχει αντιπαλο. Παιξε και με τις νυχτερινες καταναλωσεις αν εχεις εικονα και δες πανω κατω ποσο σου βγαζει κ συγκρινε- διαφορα θα δεις στα προγραμματα με διαοφρετικο νυχτερινο τιμολογιο - εννοειται πως οσο μεγαλυτερη η καταναλωση τ βραδυ θα ειναι πιο αισθητη η διαφορα στο τελικο κοστος... σιγουρα οτιδηποτε πληρωνες στο Γ1Ν υπολογιζε ενα 50 ευρω πιο κατω. Μεσα στον χρονο μαζευεται ετσι ενα 500ευρω χαλαρα αν οχι κ παραπανω. Σε 2 χρονια απο αλλαγη απο ΔΕΗ σε αλλον παροχο βγαζεις ανετα ενα νεο αιφον - οποτε μονο αμηλετεα δεν τη λες τη διαφορα 😛

Η Volton σε πράσινο και κίτρινο (simple) δίνει 50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό.

Δε το είδα να αναφέρεται. Έχει πάρει ποτέ κανείς δώρο € στη volton να μας πει αν αφορά και τις ρυθμιζόμενες ή μόνο την κατανάλωση ενέργειας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, gpapas640 said:

Η Volton σε πράσινο και κίτρινο (simple) δίνει 50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό.

Δε το είδα να αναφέρεται. Έχει πάρει ποτέ κανείς δώρο € στη volton να μας πει αν αφορά και τις ρυθμιζόμενες ή μόνο την κατανάλωση ενέργειας;

Είναι τμηματικά 5 μήνες επί 10 ευρώ και όχι 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

Πριν έδινε 500 Kwh δώρο καθώς και το πάγιο του μήνα και η έκπτωση ήταν  καθαρά στην κατανάλωση ενέργειας και μόνο. 

Τώρα τα 10 ευρώ έκπτωσης κάθε μήνα προφανώς αφορούν το σύνολο του λογαριασμού. 

5 hours ago, armenistis1980 said:

3/8 αίτηση στον ΗΡΩΝ, 8/8 ολοκληρώθηκε η μετάβαση από VOLTON σε ΗΡΩΝ

Έχεις έξυπνο μετρητή ή οχι;

Με τις kwh που δήλωσες στον Ηρων ολοκληρώθηκε η αλλαγή παροχου; Στην περίπτωση προφανώς που έχεις συμβατικό μετρητή. 

Και εγώ έκανα αίτηση στις 07/08 και χθες έστειλαν αίτημα στον Δεδδηε. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, myrmigki είπε

Για να έχει ένα σπίτι μηδενική κατανάλωση πρέπει να έχει κατεβασμένο γενικό, γιατί από το ψυγείο και μόνο (για να μην αναφέρω και άλλες συσκευές που και μόνο να είναι συνδεδεμένες στην πρίζα καταναλώνουν ρεύμα) 

Ώπα!!! Η αμέσως επόμενη σημαντική ανακάλυψη μετά τον τροχό 🤔

Όπως βλέπεις έχω και εγώ χιούμορ. Εννοείται όταν λέμε μηδενική κατανάλωση σημαίνει μηδενική = κατεβασμένος γενικός διακόπτης. Πέρα από αυτό, αν διάβαζες τρεις σελίδες πίσω θα διαπιστώσεις ότι δεν απάντησα στο μέλος george_008 που δικαίως διαμαρτύρεται περί μηνιαίας καταχώρησης μηδενικής κατανάλωσης αφού όντως είχε κατά τα λεγόμενα του αλλά στο μέλος sdikr που ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί ο πάροχος ενδείξεις ίδιες με του προηγούμενου μήνα, μια χαρά θα τις δεχτεί . Και πραγματικά σταματάω εδώ. 

Επεξ/σία από tasos.pr

7 ώρες πριν, jpcupra είπε

Να κανω υπομονη λες? Δεν την παλευω να ψαχνω συνεχεια τι κ πως..

Θα φυγουμε!!! 😁 Οικονομια στην τσεπη μου ζηταω, οσο το δυνατον περισσοτερο. Κ ναι θελω νυχτερινο. Το δοκιμασα ειναι η αληθεια αλλα βλεπω τελικα οτι οι διαφορες δεν ειναι τοσο τραγικες οσο θελουν να μας τις παρουσιασουν. Προς το παρων ειμαι Γ1Ν πρασινο δεη.

Γιες αϊ ντου!

Τη στιγμή που δεν έχεις χρόνο να κυνηγάς δωρα και λοιπά κάθε μήνα η καλύτερη περίπτωση είναι να πας στο ζενίθ power home night με 40% έκπτωση που έχει τώρα προσφορά.

• Like 3
  • Thanks 1

Καλημέρα, με πήραν κάτιπό φυσικό αέριο και μου ειπαν ότι χρεώνουν μόνο ενα λεπτό κέρδος απο την τιμή χονδρικής για όλο το 24 . Εχετε ακούσει κατι

Νέο πρόγραμμα από Ζενίθ, Power Home Student

Σταθερή χρέωση 0,095€/kWh για τις πρώτες 200kWh κάθε μήνα και μετά X *ΤΑΕ+Z και 5€ πάγιο

Βασικά είναι το ίδιο με το hybrid της NRG μόνο που το 2ο έχει την ΜΤΑ 

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Καλημέρα, με πήραν κάτιπό φυσικό αέριο και μου ειπαν ότι χρεώνουν μόνο ενα λεπτό κέρδος απο την τιμή χονδρικής για όλο το 24 . Εχετε ακούσει κατι

Στο έδωσαν γραπτώς.. Η έτσι στο μιλητο.. 

Χρειάζομαι 1-2 επιβεβαιώσεις απο όσους έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω. 
-Η κρατική επιδότηση είναι για τις πρώτες 500kw με 1.6cent  ανα kw; Δηλάδη αφορά όλους τους κυμαινόμενους οικιακούς και όχι μόνο νοικοκυριά με μέγιστη κατανάλωση 500kw ;
- Αλλαγή κλιμακας χρέωσης >500kw έχει μόνο η ΔΕΗ ; 

5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Στο solar υπάρχουν κάποια παγίδα...στο ΕΝΑ δλδ...(Λίγο θα κάτσω.. κανά 20ημερο και μετά γεια σας)

Ναι αν φύγεις πριν περάσει ένας χρόνος επιστρέφεις την έκπτωση από το ΕΝΑ. Γιατί να πας όμως solar από την στιγμή που μπορείς να πας στο one και να πάρεις και το 50€ κανονικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...