Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, myrmigki είπε

Ποια έκπτωση συνέπειας; Στο πρόγραμμα με τις 500 δωρεάν κιλοβατώρες δεν εννοεί ότι είναι;

Στο πρόγραμμα με τις 500kwh τον πρώτο μήνα δεν πλήρωνες για ρεύμα. Αν καθόσουν δεύτερο και πλήρωνες τον πρώτο λογαριασμό έγκαιρα τότε θα είχες έκπτωση συνέπειας 

Επεξ/σία από vklon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 minutes ago, vklon said:

Στο πρόγραμμα με τις 500kwh τον πρώτο μήνα δεν πλήρωνες για ρεύμα. Αν καθόσουν δεύτερο και πλήρωνες τον πρώτο λογαριασμό έγκαιρα τότε θα είχες έκπτωση συνέπειας 

Στην volton απο ότι λένε   η συνέπεια είναι μέσα σε αυτό που πληρώνεις, αν δεν πληρώσεις στην ώρα σου στο χρεώνουν μετά,

Τουλάχιστον αυτό είχανε απαντήσει μέσω Myrae,   δεν ασχολήθηκα παραπάνω

22 λεπτά πριν, myrmigki είπε

Εννοείται...Να φανταστείς ότι και εμείς στο σπίτι μας που έχουμε κατεβασμένο γενικό, έχουμε κάνει καλό τζίρο στο παγκάρι της εκκλησίας ενώ για ψυγείο χρησιμοποιούμε την σπηλιά του Νταβέλη (στα παγωτά έχουμε ένα θεματάκι, αλλά που θα πάει θα περάσει το καλοκαίρι)😁

Διακρίνω μια ειρωνεία; Θεωρώ περιττό να απαριθμήσω λόγους που ένα σπίτι για κάποια περίοδο μπορεί να μην έχει κατανάλωση ρεύματος. Εγώ απλά απάντησα στο μέλος που ισχυρίστηκε ότι ο πάροχος δεν θα δεχτεί ένδειξη καταμέτρησης από μήνα σε μήνα μηδενική κατανάλωση. Και σταματάω εδώ. 

• Like 1

3 ώρες πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ έχει βγάλει ένα νέο promo με ενημέρωσε η επαφή μου 90€ (15€ για 6 μήνες) το οποίο δίνεται στα κίτρινα. Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει άμεσα είναι καλύτερη επιλογή από το 50€.

Δίνεται μαζί με το 50€ του e contract??

• Like 1

3 ώρες πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ έχει βγάλει ένα νέο promo με ενημέρωσε η επαφή μου 90€ (15€ για 6 μήνες) το οποίο δίνεται στα κίτρινα. Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει άμεσα είναι καλύτερη επιλογή από το 50€.

Μήπως θα μπορούσες να βρεις και τους όρους του δώρου?tnx in advance.

• Like 2

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Δίνεται μαζί με το 50€ του e contract??

Όχι

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Μήπως θα μπορούσες να βρεις και τους όρους του δώρου?tnx in advance.

Η επαφή μου με είπε πως δεν υπάρχει περιορισμός και ισχύει σε όλα τα προγράμματα. Όταν θα τους έχω θα τους ανεβάσω  

• Like 1
  • Thanks 2

5 ώρες πριν, vklon είπε

Μάλλον εννοεί το Solar...

Δεν αξίζει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Δεν αξίζει

Ο φίλος αναφέρει ότι δίδεται στα κίτρινα. Μάλλον συμμετέχουν όλα τα κίτρινα όχι μόνο το solar.

Επεξ/σία από alexander098
  • Like 1

1 ώρα πριν, vklon είπε

Όχι

Η επαφή μου με είπε πως δεν υπάρχει περιορισμός και ισχύει σε όλα τα προγράμματα. Όταν θα τους έχω θα τους ανεβάσω  

Μόνο για νέους πελάτες; Και επίσης χωρίς τα 50€ συνδυαστικά δεν αξίζει καθόλου…

• Like 1

5 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για κάποιον που έχει πολύ χαμηλές καταναλώσεις μπορεί να έχει νόημα. Ειδικά αν το συνδυάσει με ένα κίτρινο πρόγραμμα χωρίς πάγιο 

• Like 2

1 ώρα πριν, fotis1997 είπε

Δεν αξίζει

Δεν εννοώ το solar ισχύει σε όλα

22 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Για κάποιον που έχει πολύ χαμηλές καταναλώσεις μπορεί να έχει νόημα. Ειδικά αν το συνδυάσει με ένα κίτρινο πρόγραμμα χωρίς πάγιο 

Ναι ή αν δεν θέλεις να αλλάζεις κάθε μήνα πάροχο 

29 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Εννοείται, τα δώρα είναι για τους νέους πελάτες αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση για άλλου και μετά να επιστρέψεις. Αξίζει αν δεν έχεις σκοπό να αλλάζεις πάροχο κάθε μήνα και θες να επωφεληθείς από το μεγαλύτερο δώρο που δίνεται αυτήν την στιγμή ή για ένα κλειστό σπίτι 

• Like 1

54 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Εχω χαθει.....Sorry!!!

Εχω μηνιαιως 800kwh το καλοκαιρι κ 1800 περιπου τον χειμωνα.... Ναι, μην ψαξετε τι κ πως.

Να φυγω απο ΔΕΗ κ να παω πουουου???

Για Αυγουστο Σεπτέμβριο θα ήταν ιδανικό ένα πρόγραμμα με σταθερή τιμή όπως της volton(50€ τμηματικά 10€ ανά μήνα) και του Ήρωνα(50€ στον πρώτο λογαριασμό) με 0.0936€ μείον την επιδότηση. Οκτώβριο και μετά βλέπεις γιατί τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια και μάλλον θα βγουν νέες προσφορές, οι οποίες αλλάζουν τις ισορροπίες. 

• Like 2

51 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Εχω χαθει.....Sorry!!!

Εχω μηνιαιως 800kwh το καλοκαιρι κ 1800 περιπου τον χειμωνα.... Ναι, μην ψαξετε τι κ πως.

Να φυγετε κυριε να πατε αλλουυυ 😛 εξαρταται τι ακριβως ζητας... Θες σταθερο?! Θες τουρισμο?! Θες κυμαινομενο ?! Θες νυχτερινο?! 

Για αρχη κατεβασε κ παιξε με το εξελ του DOOMNX πανω πανω που λεει προτεινομενες αναρτησεις. Με τις επεξηγησεις που εχει στα χρησιμα θα αποκτησεις μια πρωτη εικονα προς τα που θες να κινηθεις. Μετα επανερχεσαι. 

• Like 2

58 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Εχω χαθει.....Sorry!!!

Καλησπερα.. Έχεις λιγο κατανάλωση.. Ψαξου λίγο.. Και δές αν έχεις νυχτερινό;

• Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...