Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jobous είπε

Παραθέτω όρους κτλ απο το email : 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 40% έκπτωση στην Τελικής Τιμής Προμήθειας
5% έκπτωση Dual Energy επί της Τελικής Τιμής Προμήθειας, για πελάτες που συνδυάζουν και ρεύμα και αέριο από την ΖeniΘ (Dual Energy).
5% έκπτωση συνέπειας επί της Τελικής Τιμής Προμήθειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών.
Οι παραπάνω προσφορές  μπορούν να συνδυαστούν και  η έκπτωση να φτάσει έως και 30%
Μηδενικό Πάγιο για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.
*         100% πράσινη ενέργεια, που πιστοποιείται ότι προέρχεται από ανανεώσιμες πήγες.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο και σε δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ).
Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ αξίας 150€ ,για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.
Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Τι θα πει:

"Οι παραπάνω προσφορές  μπορούν να συνδυαστούν και  η έκπτωση να φτάσει έως και 30%" ;

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Τι θα πει:

"Οι παραπάνω προσφορές  μπορούν να συνδυαστούν και  η έκπτωση να φτάσει έως και 30%" ;

Κάνανε copy paste προφανώς τους όρους με την προηγούμενη προσφορά του 20%.Οπότε 20+5+5 =30% Κανονικά είναι 40+5+5=50

• Like 3

Επανέρχομαι στο θέμα των αναδρομικών χρεώσεων από την ΕΛΙΝ για την επιδότηση της εξοικονόμησης του 15% για να πω ότι σε μένα τουλάχιστον έχουν κάνει σίγουρα λάθος. Επανυπολόγισα τα πάντα και όντως ο ΔΕΔΔΗΕ είχε κάνει πατάτα και οφείλω να επιστρέψω ένα ποσό, αλλά αυτό είναι γύρω στα 8-9 ευρώ και όχι 64 όπως μου ζητάνε. Δεν θέλω να βαρύνω το νήμα με υπερβολικούς υπολογισμούς, απλώς όσοι έχουν το ίδιο θέμα καλό θα ήταν να ελέγξουν τον λογαριασμό που έλαβαν αρχικά την εξοικονόμηση και να δουν αν υπάρχει εκτός από πίστωση (-84 πχ, όπως σε μένα) και χρέωση (+53, όπως πάλι σε μένα). Αυτό το θετικό νούμερο δεν το λαμβάνουν υπόψη τους καθόλου και θεωρούν ότι μας έχει αποδοθεί το αρνητικό στο σύνολό του, κάτι που δεν ισχύει. 

Spoiler

image.png.201ef08fe3581fb4df5fdd40223b9f00.png

Αυτό είχα λάβει αρχικά, και τώρα έστειλαν αυτό, που θεωρεί ότι πήρα όλο το ποσό των 84,80 ευρώ, ενώ δεν το πήρα ποτέ:

A screenshot of a computer  Description automatically generated 

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Στο λογαριασμό γράφει επόμενη καταμέτρηση τάδε ημερομηνία. Αυτό σημαίνει ότι κοντά σ' εκείνη την ημερομηνία έρχεται κάποιος της ΔΕΔΔΗΕ και κάνει την καταμέτρηση. Εγώ μπορώ να την κάνω; Κι αν ναι, κάθε πότε και μέσω ΔΕΔΔΗΕ ή μέσω του αντίστοιχου app του εκάστοτε παρόχου στον οποίο βρίσκομαι; Και τι είναι προτιμότερο;

Αν έφυγα offtopic πείτε μου

Επεξ/σία από stelios91

5 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Στο λογαριασμό γράφει επόμενη καταμέτρηση τάδε ημερομηνία. Αυτό σημαίνει ότι κοντά σ' εκείνη την ημερομηνία έρχεται κάποιος της ΔΕΔΔΗΕ και κάνει την καταμέτρηση. Εγώ μπορώ να την κάνω; Κι αν ναι, κάθε πότε και μέσω ΔΕΔΔΗΕ ή μέσω του αντίστοιχου app του εκάστοτε παρόχου στον οποίο βρίσκομαι; Και τι είναι προτιμότερο;

Εσύ μπορείς να την κάνεις μέσω app:

1. του Δεδδηε οποτε σου επιτρέπει θα το δεις όταν μπεις.

2.του εκάστοτε παρόχου που θα  δεις εκεί ημερομηνίες όταν μπεις.

Σε λίγο δεν θα έχει νόημα κανένα από αυτά γιατί πλέον θα το κάνει ο Δεδδηε κάθε μήνα ,ήδη έχει εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αν όχι σε όλες ακόμη.

• Thanks 1

14 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Όταν αναγράφει ότι θα γίνει η καταμέτρηση την ημερομηνία σημαίνει ότι θα περασουν αυτή την ημέρα.. Και θα φανεί στο συστημα του Δεδδηε σε 1-2 μέρες.. 

Πάντως για παράδειγμα, στο σπίτι των γονιών μου με ΔΕΗ, έγραφε ο τελευταίος λογαριασμός "επόμενη καταμέτρηση 6/8" και ο άνθρωπος της ΔΕΔΔΗΕ ήρθε σήμερα 8/8. Έλεγα μήπως αν έβαζα εγώ τη μέτρηση προχθές είτε στο app είτε στο site του ΔΕΔΔΗΕ αν με άφηνε, σύμφωνα με ποιά μέτρηση θα ερχόταν ο λογαριασμός, τη δική μου ή του ΔΕΔΔΗΕ;

22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Όταν αναγράφει ότι θα γίνει η καταμέτρηση την ημερομηνία σημαίνει ότι θα περασουν αυτή την ημέρα.. Και θα φανεί στο συστημα του Δεδδηε σε 1-2 μέρες.. 

28 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Σε λίγο δεν θα έχει νόημα κανένα από αυτά γιατί πλέον θα το κάνει ο Δεδδηε κάθε μήνα ,ήδη έχει εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αν όχι σε όλες ακόμη.

Να ρωτήσω εγώ κάτι πρακτικό; Τόσο ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται για καταγραφή κάθε μήνα, πού το βρήκαν ξαφνικά; Πραγματική απορία...

• Like 1

Τελικώς έγινε η αλλαγή παρόχου με μηδέν κατανάλωση για τον μήνα που είχα τις δωρεάν από βολτον. Ο δεδδηε δηλώνει αναρμόδιος η ΔΕΗ αναφέρει το παρακάτω 

Επιπροσθέτως, χρειάζεται να γνωρίζετε πως, ό,τι στην περίπτωση που υφίσταται πιο αυξημένη χρέωση στον έναν προμηθευτή, πραγματοποιείται πιο μειωμένη χρέωση στον άλλο.

Αυτό σε απάντηση μέσω mail. 

Μέσω myrae ο δεδδηε απάντησε και δηλώνει αναρμόδιος η ΔΕΗ δεν έχει απαντήσει ακόμα. 

Θα κάνω αλλαγή παρόχου αμέσως να φανεί στον λογαριασμό που θα βγάλει η ΔΕΗ ως τελικό κατανάλωση 500 κιλοβατώρες σε 4.5 μέρες 

Αν έχετε καμία ιδέα για άλλη κίνηση που μπορώ να κάνω 

• Like 1

Ο ΗΡΩΝ έχει βγάλει ένα νέο promo με ενημέρωσε η επαφή μου 90€ (15€ για 6 μήνες) το οποίο δίνεται στα κίτρινα. Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει άμεσα είναι καλύτερη επιλογή από το 50€.

• Like 2

Νικάμε αδέρφια ! Μετά από υποβολή παραπόνου στην ΡΑΕ και ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ δήλωσε αναρμόδιος, η NRG που ήμουν μέχρι πριν 1 μήνα περίπου (και από την οποία έφυγα για τον ΗΡΩΝ  και το Yellow One Home), αποφάσισε ότι θα εκδώσει τελικά νέο έκτακτο λογαριασμό για την συνέπεια εμπρόθεσμης πληρωμής του τελικού εκκαθαριστικού. Σε 8 μέρες απάντησαν θετικά .Πάλι καλά,γιατί έλεγα  ότι θα με τρενάρουν με mail κλπ και λόγω Αυγούστου θα κάνει κάνα δίμηνο.. Μην τους λυπάστε (δλδ αν δεν το κάνετε πολύ απλά δεν θα τα πάρετε και ενώ τα δικαιούστε) Επίσης εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός ΗΡΩΝ στις 3 βδομάδες περίπου και είναι πιστωτικός καθώς έχει μέσα και τα 50 € δώρο από to e-contract. Όχι κι άσχημα...Συνεχίζουμε..

• Like 5

για 250-400max KW τον μήνα, τι θα προτιμουσατε;

1) VOLTON green με τις 500KW δωρεαν για 1 μήνα και μετά αλλαγή με ελαφρά.. για αλλο τουριστικό προορισμό;

2) ΗΡΩΝ για το yellow one home για το 50€ και μετά αλλαγή με ελαφρά.. για αλλο τουριστικό προορισμό;

3) την παρακάτω αντιπρόταση της elpe που μου εκαναν επειδή έφυγα;

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.14.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.59.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.45.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.38.png

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, prefuse είπε

για 250-400max KW τον μήνα, τι θα προτιμουσατε;

1) VOLTON green με τις 500KW δωρεαν για 1 μήνα και μετά αλλαγή με ελαφρά.. για αλλο τουριστικό προορισμό;

2) ΗΡΩΝ για το yellow one home για το 50€ και μετά αλλαγή με ελαφρά.. για αλλο τουριστικό προορισμό;

3) την παρακάτω αντιπρόταση της elpe που μου εκαναν επειδή έφυγα;

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.14.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.59.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.45.png

Screenshot 2024-08-08 at 15.57.38.png

Οι 500kwh καταργήθηκαν. Δίνουν 50€ σε 5 μήνες τώρα.

• Like 2

1 ώρα πριν, Basketikos_ είπε

Να ρωτήσω εγώ κάτι πρακτικό; Τόσο ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται για καταγραφή κάθε μήνα, πού το βρήκαν ξαφνικά; Πραγματική απορία...

Τελικα το βρηκαν... Πηραν αρκετο κοσμο...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tasos.pr είπε

και βέβαια γίνεται ένα σπίτι να έχει μηδενική κατανάλωση για ένα μήνα. Που είναι το δύσκολο; 

Εννοείται...Να φανταστείς ότι και εμείς στο σπίτι μας που έχουμε κατεβασμένο γενικό, έχουμε κάνει καλό τζίρο στο παγκάρι της εκκλησίας ενώ για ψυγείο χρησιμοποιούμε την σπηλιά του Νταβέλη (στα παγωτά έχουμε ένα θεματάκι, αλλά που θα πάει θα περάσει το καλοκαίρι)😁

11 ώρες πριν, madboy είπε

Επεξ/σία από myrmigki
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...