Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, li@m είπε

Τι σημαίνουν τα Ex-ante & Ex-post?

ex ante.= εκ των προτέρων
ex-post = εκ των υστέρων
(άλλη μια απόδειξη ότι είμαστε ευρωπέη)

Αναφορά σε κείμενο
    • Οι τιμές των «κίτρινων ex-ante» τιμολογίων, αυτά, των οποίων όλοι οι όροι τιμολόγησης ανακοινώνονται πριν τον μήνα κατανάλωσης, ή το αργότερο την 1η μέρα του μήνα κατανάλωσης, θα αποτυπώνονται στον πίνακα την 1η ημέρα κάθε μήνα.
    • Οι τιμές των «κίτρινων ex-post» τιμολογίων θα αναρτώνται στον πίνακα κατά μέγιστο δύο μήνες μετά τον μήνα εφαρμογής τους, για παράδειγμα, την 1η Μαρτίου 2024 θα συμπληρωθούν στον πίνακα που αφορά τον Ιανουάριο 2024 οι τιμές των ex-post κίτρινων τιμολογίων.

πηγή

Επεξ/σία από panosena
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lazarnik είπε

@doomnxτο volton yellow simple protect λέει προστασία τιμής 0,093 μέχρι Σεπτέμβρη. 

Ναι εγώ τι λέω;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Kαλά τα δώρα που πήγαν ; Και αύξηση στις τιμές και χωρίς δώρα ; 😞

Κάλυψαν μέρος της αύξησης 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι εγώ τι λέω;

Στο εξελ γιατί δεν το υπολογίζεις; μόνο στα σχόλια κάτω το έχεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Kαλά τα δώρα που πήγαν ; Και αύξηση στις τιμές και χωρίς δώρα ; 😞

Η Volton έχει ακόμα τις 500 kwh. Ο ΗΡΩΝ έχει ακόμα το 50€ στο solar χωρίς περιορισμούς. Μόνο η Elpedison δεν ανακοίνωσε κάτι που έδινε και τόσα δώρα μέχρι πρότινος. Μπορεί να δώσει κάτι από εβδομάδα με τις εκπτώσεις. Οι υπόλοιποι πάροχοι δεν έδιναν τίποτα εξ αρχής 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vklon είπε

Η Volton έχει ακόμα τις 500 kwh. Ο ΗΡΩΝ έχει ακόμα το 50€ στο solar χωρίς περιορισμούς. Μόνο η Elpedison δεν ανακοίνωσε κάτι που έδινε και τόσα δώρα μέχρι πρότινος. Μπορεί να δώσει κάτι από εβδομάδα με τις εκπτώσεις. Οι υπόλοιποι πάροχοι δεν έδιναν τίποτα εξ αρχής 

Αλλιώς ας δώσει τους go4more πόντους η elpe και επιστρέφουμε όταν ξαναδώσει δωράκια. 😆

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι στην volton και είχα τις 500 κιλοβατώρες δώρο και λέω να παω ηρων για τα 50 ευρώ δεν έχω πάει καθόλου ηρώων πήγαινα ελπεντισον και volton τους τελευταίους 7-8 μήνες λόγω δώρων . Ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω από αυτά που έχει ο ηρών; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosperis είπε

Καλησπέρα παιδιά είμαι στην volton και είχα τις 500 κιλοβατώρες δώρο και λέω να παω ηρων για τα 50 ευρώ δεν έχω πάει καθόλου ηρώων πήγαινα ελπεντισον και volton τους τελευταίους 7-8 μήνες λόγω δώρων . Ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω από αυτά που έχει ο ηρών; 

Πάνε στο yellow one που έχει κλειδωμένη τιμή για το καλοκαίρι 9 λεπτά αλλιώς στο benefit που έχει δώρο το πάγιο αν έχεις μικρή κατανάλωση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vklon είπε

Πάνε στο yellow one που έχει κλειδωμένη τιμή για το καλοκαίρι 9 λεπτά αλλιώς στο benefit που έχει δώρο το πάγιο αν έχεις μικρή κατανάλωση.

Ευχαριστώ πολύ φίλε στο one θα παω γιατί έχω αντλία θερμότητας για κλιματισμό και έχω μεγάλες καταναλώσεις 

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Είμαι στο ELPEDISON Smart Up αλλά οι τιμη Kwh εχει παει στα ύψη
Που μπορω να πάω για καλυτερη τιμή και δωρακια ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cv01302 είπε

Το πρωί έκανα 2 αιτήσεις online προς ΗΡΩΝ Yellow one home protect με δώρο €50 έκαστη λόγω e-contract (πάνω από εξάμηνο που είχα φύγει από εκείνους).

Στο τελικό βήμα μου εμφάνισε σφάλμα και για τις δύο αιτήσεις, ενώ όταν προσπάθησα να τις ξανακάνω εμφάνισε ότι υπάρχει ήδη αίτηση εκπροσώπησης και για τις δύο (που σημαίνει ότι είχαν τελικά καταχωρηθεί).

Μόλις με πήραν τηλ και μου είπαν ότι έχουν κάποιο θέμα με το σύστημά τους και η αλλαγή έγινε τελικά τηλεφωνικώς (διατηρώντας το 50ρικο έκαστη) και αποστολή των αρχείων μέσω email. Δεν θα αργήσει επομένως να γίνει η αλλαγή.

Άρα καί προνόμια e-contract καί προνόμια σαν να ήσουν σε κατάστημα

Μια από τα ίδια. Με πήραν κι εμενα τηλέφωνο, μετά την αποτυχία απο το web. Γιατί κι εγώ μπερδεύτηκα με τα μηνύματα οτι υπάρχει ήδη αίτηση εκπροσώπησης. Μου είπαν ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή στον νέο πάροχο μέχρι τέλος εβδομάδας. Για να δούμε...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα,
Είμαι στο ELPEDISON Smart Up αλλά οι τιμη Kwh εχει παει στα ύψη
Που μπορω να πάω για καλυτερη τιμή και δωρακια ?

Ευχαριστώ

Είτε στον ΗΡΩΝ για το 50€ είτε Volton με τις δωρεάν 500kwh

Δημοσ.

Τα 50 ευρώ του ΗΡΩΝ τα παίρνω στον πρώτο λογαριασμό; Επίσης, εγώ που δεν έχω λογαριασμό από volton στην αίτηση θα επιλέξω όχι στο αν έχω πρόσφατο λογαριασμό;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Τα 50 ευρώ του ΗΡΩΝ τα παίρνω στον πρώτο λογαριασμό; Επίσης, εγώ που δεν έχω λογαριασμό από volton στην αίτηση θα επιλέξω όχι στο αν έχω πρόσφατο λογαριασμό;

Τα 50 ευρώ πιστώνονται στον πρώτο λογαριασμό με την προϋπόθεση να μην έχεις λάβει από τον Ηρωνα τους τελευταίους 6 μήνες αντίστοιχο δωρο εγγραφής.

Για την 2η ερώτησή σου, δεν ξέρω να σου πω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...