Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, namenick είπε

Κύριοι να περιμένετε ρελανς της ελπε με δώρα από Οκτώβριο είπε ένα πουλί. Μη δεσμευεστε και ο χειμερινός τουρισμός καλός είναι 😁😁. Επίσης από προσωπική πείρα, οποίος συμφορουμιτης βγάλει γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών τη ζενίθ περιμένοντας λιγότερο από μισή ώρα, δώρο 500 kw από μένα.

22 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Νομίζω αυτό είναι το μήνυμα που περιμέναμε όλοι. Πέρυσι κάναμε γερή μπάζα με την elpe

Μακάρι παιδιά γιατί εγώ είχα πάρει 200 ευρώ στις κάρτες της ελπε τις prepaid και 40€ Σκλαβενίτης 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά τι παίζει με ζενίθ?? Το e contract δεν δουλεύει στα πρότυπα πχ του ΉΡΩΝ?? (Ανεβάζεις δικαιολογητικα σε παίρνουν τηλέφωνο αποδέχεσαι τέλος) Θέλει η κατάστημα η τηλεφωνικά??? Όσοι έχετε εμπειρία πείτε μια γνώμη..

Αρχές Μαρτίου αποφάσισα να κάνω την πρώτη μετάβαση από ΔΕΗ σε elpedison (ρεύμα και αέριο,  με δώρα 50 και 100 αντίστοιχα,  υπόψιν τα 100 του αερίου αποδίδονται τμηματικά....). 

2/7: Αίτημα σε κατάστημα volton για τις 500. Άργησε να γίνει η μεταφορά,  γιατί η τελευταία, λανθασμένη, καταμέτρηση 21/6, του νυχτερινού ήταν κάπου 100kwh παραπάνω σε σχέση με αυτή που έδωσα.  Προφανώς, ζήτησε η volton νέα καταμέτρηση που έγινε 11/7 , οπότε ξεκίνησε και η εκπροσώπηση στη volton...Πάλι λανθασμένη...ακόμη και σήμερα 7/8 υπολειπομαι της καταμέτρησης. Υπέβαλα Αίτημα στον Δεδδηε 15/7 καμία επικοινωνία.  Πήγα 29/7 από τα κεντρικά στη Μυλερου να αμφισβητήσω τις μετρήσεις....Δεν αφήνουν να μπεις μέσα....Με συνδεσαν μέσω τηλεφώνου με μία υπαλληλο,  όπου της εξήγησα το θέμα και της έδωσα τις δικές μου μετρήσεις. 

Η elpedison έβγαλε τελικό που λήγει αύριο με βάση τις λανθασμένες παραπάνω 100 kwh...

Ο μήνας με τις 500 δωρεάν της volton λήγει 10/8 

Σκοπεύω να πάω Ηρών για τα 50 ευρώ 

Ερωτήσεις 

1) τι παραπάνω μπορώ να κάνω με Δεδδηε 

2) τι να κάνω με τον τελικό της elpedison

3) πότε να αιτηθω για Ηρωνα και με ποιο λογαριασμό ως δικαιολογητικο; Η καταμέτρηση του νυχτερινού 11/7 είναι 

××544 και σήμερα 7/8 ××541....

6 hours ago, george_008 said:

Καλησπέρα παιδιά, για όσους έχουν κάνει αίτηση για αλλαγή σε ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που δίνει τα 50 ευρώ να έχετε λίγο το νου σας στις ενδείξεις που θα στείλουν στον δεδδηε. Σε μένα έστειλαν αυτήν που ήταν ήδη καταχωρημένη στον δεδδηε ενώ είχα κατανάλωση 460 κιλοβατώρες και θα φανεί σαν να μην έκαψα τίποτα στην βολτον (Ήμουν βολτον με τις 500 δωρεάν) Στα τηλέφωνα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν. Η αίτηση είναι ακόμα σε εκκρεμότητα στον δεδδηε αλλά μου λένε να μιλήσω με την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μου λέει να μιλήσω με την βολτον και ότι στον πρώτο εκκαθαριστικό θα γίνει η εκκαθάριση. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ μπήκα στην σελίδα του δεδδηε έκανα καταχώρηση της σημερινής ένδειξης και έκανα και αίτημα στο mayrae και προς ΔΕΗ και προς δεδδηε. Βρήκα και κάποιον που μπόρεσα να συνεννοηθώ στην ΔΕΗ και είπε ότι καταχώρησε αίτημα για αλλαγή της ένδειξης που στείλανε. Κάτι άλλο δεν νομίζω πως μπορώ να κανω, περιμένω να δω με τι ένδειξη θα γίνει η αλλαγή.

Δεν γίνεται αυτό,    δηλαδή αν η μέτρηση ήταν πριν 30 ημέρες 500 kwh  Και στείλανε πάλι 500Kwh απλά δεν θα το δεχτούνε

19 λεπτά πριν, history είπε

Αρχές Μαρτίου αποφάσισα να κάνω την πρώτη μετάβαση από ΔΕΗ σε elpedison (ρεύμα και αέριο,  με δώρα 50 και 100 αντίστοιχα,  υπόψιν τα 100 του αερίου αποδίδονται τμηματικά....). 

2/7: Αίτημα σε κατάστημα volton για τις 500. Άργησε να γίνει η μεταφορά,  γιατί η τελευταία, λανθασμένη, καταμέτρηση 21/6, του νυχτερινού ήταν κάπου 100kwh παραπάνω σε σχέση με αυτή που έδωσα.  Προφανώς, ζήτησε η volton νέα καταμέτρηση που έγινε 11/7 , οπότε ξεκίνησε και η εκπροσώπηση στη volton...Πάλι λανθασμένη...ακόμη και σήμερα 7/8 υπολειπομαι της καταμέτρησης. Υπέβαλα Αίτημα στον Δεδδηε 15/7 καμία επικοινωνία.  Πήγα 29/7 από τα κεντρικά στη Μυλερου να αμφισβητήσω τις μετρήσεις....Δεν αφήνουν να μπεις μέσα....Με συνδεσαν μέσω τηλεφώνου με μία υπαλληλο,  όπου της εξήγησα το θέμα και της έδωσα τις δικές μου μετρήσεις. 

Η elpedison έβγαλε τελικό που λήγει αύριο με βάση τις λανθασμένες παραπάνω 100 kwh...

Ο μήνας με τις 500 δωρεάν της volton λήγει 10/8 

Σκοπεύω να πάω Ηρών για τα 50 ευρώ 

Ερωτήσεις 

1) τι παραπάνω μπορώ να κάνω με Δεδδηε 

2) τι να κάνω με τον τελικό της elpedison

3) πότε να αιτηθω για Ηρωνα και με ποιο λογαριασμό ως δικαιολογητικο; Η καταμέτρηση του νυχτερινού 11/7 είναι 

××544 και σήμερα 7/8 ××541...

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα στέλνοντας φωτογραφία με την σωστή ένδειξη στον δεδδηε αυτοι εντός 2 ημερών έστειλαν τη διορθωμένη στον πάροχο, ο πάροχος εκδίδει νεο διορθωμένο λογαριασμό που ακυρώνει τον προηγούμενο έστω και μετά από καιρό.

• Like 3

9 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα στέλνοντας φωτογραφία με την σωστή ένδειξη στον δεδδηε αυτοι εντός 2 ημερών έστειλαν τη διορθωμένη στον πάροχο, ο πάροχος εκδίδει νεο διορθωμένο λογαριασμό που ακυρώνει τον προηγούμενο έστω και μετά από καιρό.

Έχω την εντύπωση ότι είχαμε ξαναεπικοινωνησει εκεί γύρω στα μέσα Ιουλίου για τις λανθασμένες καταμετρησεις....Εγώ δεν είχα καμία ειδοποίηση μετά την υποβολή του αιτήματος 

19 λεπτά πριν, history είπε

Έχω την εντύπωση ότι είχαμε ξαναεπικοινωνησει εκεί γύρω στα μέσα Ιουλίου για τις λανθασμένες καταμετρησεις....Εγώ δεν είχα καμία ειδοποίηση μετά την υποβολή του αιτήματος 

Έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο θα το τρεχανε 

7 ώρες πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα παιδιά, για όσους έχουν κάνει αίτηση για αλλαγή σε ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που δίνει τα 50 ευρώ να έχετε λίγο το νου σας στις ενδείξεις που θα στείλουν στον δεδδηε. Σε μένα έστειλαν αυτήν που ήταν ήδη καταχωρημένη στον δεδδηε ενώ είχα κατανάλωση 460 κιλοβατώρες και θα φανεί σαν να μην έκαψα τίποτα στην βολτον (Ήμουν βολτον με τις 500 δωρεάν) Στα τηλέφωνα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν. Η αίτηση είναι ακόμα σε εκκρεμότητα στον δεδδηε αλλά μου λένε να μιλήσω με την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μου λέει να μιλήσω με την βολτον και ότι στον πρώτο εκκαθαριστικό θα γίνει η εκκαθάριση. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ μπήκα στην σελίδα του δεδδηε έκανα καταχώρηση της σημερινής ένδειξης και έκανα και αίτημα στο mayrae και προς ΔΕΗ και προς δεδδηε. Βρήκα και κάποιον που μπόρεσα να συνεννοηθώ στην ΔΕΗ και είπε ότι καταχώρησε αίτημα για αλλαγή της ένδειξης που στείλανε. Κάτι άλλο δεν νομίζω πως μπορώ να κανω, περιμένω να δω με τι ένδειξη θα γίνει η αλλαγή.

ότι έπαθα και εγώ στην elpedison, μόνο που στην περίπτωση μου τη γκάφα την έκανε ο ίδιος ο ΔΕΔΔΗΕ αφού παραδέχτηκε ότι σε προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης καταχώρησε τις ίδιες ενδείξεις με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή μηδενική κατανάλωση. Είπαν ότι θα το διορθώσουν αφού έστειλα εγώ ενδείξεις . 

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Δεν γίνεται αυτό,    δηλαδή αν η μέτρηση ήταν πριν 30 ημέρες 500 kwh  Και στείλανε πάλι 500Kwh απλά δεν θα το δεχτούνε

Κι εγώ εκεί ποντάρω, να δει ο δεδδηε μηδενική κατανάλωση σε ένα μήνα και να ζητήσει νέα μέτρηση από ΔΕΗ .

5 λεπτά πριν, tasos.pr είπε

ότι έπαθα και εγώ στην elpedison, μόνο που στην περίπτωση μου τη γκάφα την έκανε ο ίδιος ο ΔΕΔΔΗΕ αφού παραδέχτηκε ότι σε προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης καταχώρησε τις ίδιες ενδείξεις με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή μηδενική κατανάλωση. Είπαν ότι θα το διορθώσουν αφού έστειλα εγώ ενδείξεις . 

Απλά στην περίπτωση μου το κατάλαβα πριν γίνει η αλλαγή και τηλεφωνικά δεν μου δίνει κανένας λύση πριν γίνει το κακο

1 ώρα πριν, sdikr είπε

και βέβαια γίνεται ένα σπίτι να έχει μηδενική κατανάλωση για ένα μήνα. Που είναι το δύσκολο; 

Προσπαθω να κανω econtract στον Ηρωνα, φτανω μεχρι το τελευταιο βημα κ μ.βγαζει αυτο το μηνυμα και δ με αφηνει να ολοκληρωσω...

Τι κανουμε εδω;

Τηλεφωνικα δε μπορει να γινει για το 50€ δωρο? Μονο μεσω econtract?

Screenshot_20240807_234338_Chrome.jpg

10 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Προσπαθω να κανω econtract στον Ηρωνα, φτανω μεχρι το τελευταιο βημα κ μ.βγαζει αυτο το μηνυμα και δ με αφηνει να ολοκληρωσω...

Τι κανουμε εδω;

Τηλεφωνικα δε μπορει να γινει για το 50€ δωρο? Μονο μεσω econtract?

Screenshot_20240807_234338_Chrome.jpg

Γνωστό συστημικό λάθος συμβαίνει πολύ συχνά παίρνεις τηλέφωνο και προχωράει η διαδικασία κανονικά και φυσικά παίρνεις και τα 50.

• Like 2

1 hour ago, tasos.pr said:

και βέβαια γίνεται ένα σπίτι να έχει μηδενική κατανάλωση για ένα μήνα. Που είναι το δύσκολο; 

Σίγουρα γίνεται, αλλά αυτός που θα ήξερε πως έχει μηδενική κατανάλωση δεν θα ανησυχούσε εδώ πως δεν έχουν βάλει την σωστή μέτρηση

6 λεπτά πριν, sdikr είπε

Σίγουρα γίνεται, αλλά αυτός που θα ήξερε πως έχει μηδενική κατανάλωση δεν θα ανησυχούσε εδώ πως δεν έχουν βάλει την σωστή μέτρηση

εγώ απάντησα στα λόγια σου :

"Δεν γίνεται αυτό,    δηλαδή αν η μέτρηση ήταν πριν 30 ημέρες 500 kwh  Και στείλανε πάλι 500Kwh απλά δεν θα το δεχτούνε" 

Λοιπονννννν... προς τα παιδιά που κανανε τουρισμο στη Volton με το 500αρακι απευθυνεται κυριως αυτη η απορια. Παει να ληξει ο μηνας και επιλεγετε αλλον προορισμο. Ο λογαριασμος που στελνει η Volton τι ειναι?! Εναντι ή εκκαθαριστικος?! Αν τελικα ειναι εναντι τι κανετε?! Τον πληρωνετε ή περιμενετε να εκδοθει εκκαθαριστικος κ μετα εξοφλειτε?! Σχωρατε με εκ των προτερων, αλλα ειμαι τρυφερουδι στον τουρισμο ... μαθαινω ομως γρηγορα διπλα σας... :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...