Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο τηλ. η Zenith λέει ότι η σύμβαση είναι για 1 χρόνο, άραγε θα ισχύει και η έκπτωση για 1 χρόνο, ας μας πει κάποιος όταν πάρει την σύμβαση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

51 minutes ago, Greg29M said:

Για volton να μην επιχειρήσω νέα σύμβαση τηλεφωνικά αλλά μόνο από κατάστημα; Γιατί έχω ακούσει για λάθος ενδείξεις τηλεφωνικά και καθυστερήσεις… επίσης διαβάζω σχόλια στο Google αξιολογήσεις και λένε τα χειρότερα… τι ισχύει; Βγάζουν λάθος και φουσκωμένους λογαριασμούς; Αργούν;  Έχει κανεις εμπειρία να πει; 

αν εχεις κοντα σου καταστημα, μην το σκεφτεσαι. μονο και μονο για να μπουν οι τωρινες σου kwh στη συμβαση.

αργουν οι λογαριασμοι τους (το λενε και οι ιδιοι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, για όσους έχουν κάνει αίτηση για αλλαγή σε ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που δίνει τα 50 ευρώ να έχετε λίγο το νου σας στις ενδείξεις που θα στείλουν στον δεδδηε. Σε μένα έστειλαν αυτήν που ήταν ήδη καταχωρημένη στον δεδδηε ενώ είχα κατανάλωση 460 κιλοβατώρες και θα φανεί σαν να μην έκαψα τίποτα στην βολτον (Ήμουν βολτον με τις 500 δωρεάν) Στα τηλέφωνα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν. Η αίτηση είναι ακόμα σε εκκρεμότητα στον δεδδηε αλλά μου λένε να μιλήσω με την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μου λέει να μιλήσω με την βολτον και ότι στον πρώτο εκκαθαριστικό θα γίνει η εκκαθάριση. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ μπήκα στην σελίδα του δεδδηε έκανα καταχώρηση της σημερινής ένδειξης και έκανα και αίτημα στο mayrae και προς ΔΕΗ και προς δεδδηε. Βρήκα και κάποιον που μπόρεσα να συνεννοηθώ στην ΔΕΗ και είπε ότι καταχώρησε αίτημα για αλλαγή της ένδειξης που στείλανε. Κάτι άλλο δεν νομίζω πως μπορώ να κανω, περιμένω να δω με τι ένδειξη θα γίνει η αλλαγή.

Επεξ/σία από george_008
  • Like 2
  • Sad 1

54 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Είναι γενικά αξιόπιστη εταιρεία ή θα έχω θέμα; Γιατί διαβάζω διαφορά στις αξιολογήσεις στη Google…

Αν περιμένεις να αποφασίσεις με βάση την αξιοπιστία των εταιρειών, καλύτερα κόψε το ρεύμα.

Κοίτα τι σε συμφέρει στην τσέπη σου και άσε τα υπόλοιπα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, atom7 είπε

Για την περίπτωσή σου ξεκάθαρα Ζενίθ Power Home Smart Night, για αιτήσεις μέχρι 31/8 δίνει 40% έκπτωση (που γίνεται 45% εφόσον εξοφλείς εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σου) και μηδενικό πάγιο. Για μικρές καταναλώσεις όπως η δική σου -και μερικούς μήνες καθόλου κατανάλωση (φοιτητής γαρ)- είναι ταμάμ!

Σου μιλάω σαν τουρίστας, σε λίγες μέρες που τελειώνει ο μήνας δωρεάν της Volton θα πάω εκεί μέχρι να βγει κάποια πολύ δυνατή προσφορά από άλλο πάροχο (που δεν το βλέπω). Δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα, τέλος ο τουρισμός για εμένα.

Από ότι καταλαβαίνω επειδή το κοίταξα λιγο, το πρόγραμμα της ζενίθ είναι 12μηνο ωστόσο αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει ποινή πρώιμης λύσης, διότι εγώ το σπίτι αν όλα πάνε καλά δεν πρόκειται να το νοικιάσω για πάνω από 10-11 μήνες. Επιπλέον οι εκπτώσεις που αναφέρονται εφαρμόζονται υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει κάποιος για όλο το 12μηνο ή σχετίζονται αποκλειστικά με το αν η πληρωμή των λογαριασμών θα είναι εμπροθεσμη? Αν μπορούσες να με διαφωτίσεις σε αυτό το ερώτημα θα ήμουν ευγνώμων.

14 minutes ago, Pickle Rick said:

Από ότι καταλαβαίνω επειδή το κοίταξα λιγο, το πρόγραμμα της ζενίθ είναι 12μηνο ωστόσο αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει ποινή πρώιμης λύσης, διότι εγώ το σπίτι αν όλα πάνε καλά δεν πρόκειται να το νοικιάσω για πάνω από 10-11 μήνες. Επιπλέον οι εκπτώσεις που αναφέρονται εφαρμόζονται υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει κάποιος για όλο το 12μηνο ή σχετίζονται αποκλειστικά με το αν η πληρωμή των λογαριασμών θα είναι εμπροθεσμη? Αν μπορούσες να με διαφωτίσεις σε αυτό το ερώτημα θα ήμουν ευγνώμων.

αν η πληρωμή των λογαριασμών θα είναι εμπροθεσμη.

• Like 1

26 λεπτά πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα παιδιά, για όσους έχουν κάνει αίτηση για αλλαγή σε ΔΕΗ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας που δίνει τα 50 ευρώ να έχετε λίγο το νου σας στις ενδείξεις που θα στείλουν στον δεδδηε. Σε μένα έστειλαν αυτήν που ήταν ήδη καταχωρημένη στον δεδδηε ενώ είχα κατανάλωση 460 κιλοβατώρες και θα φανεί σαν να μην έκαψα τίποτα στην βολτον (Ήμουν βολτον με τις 500 δωρεάν) Στα τηλέφωνα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν. Η αίτηση είναι ακόμα σε εκκρεμότητα στον δεδδηε αλλά μου λένε να μιλήσω με την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μου λέει να μιλήσω με την βολτον και ότι στον πρώτο εκκαθαριστικό θα γίνει η εκκαθάριση. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ μπήκα στην σελίδα του δεδδηε έκανα καταχώρηση της σημερινής ένδειξης και έκανα και αίτημα στο mayrae και προς ΔΕΗ και προς δεδδηε. Βρήκα και κάποιον που μπόρεσα να συνεννοηθώ στην ΔΕΗ και είπε ότι καταχώρησε αίτημα για αλλαγή της ένδειξης που στείλανε. Κάτι άλλο δεν νομίζω πως μπορώ να κανω, περιμένω να δω με τι ένδειξη θα γίνει η αλλαγή.

Τα 50€ τα δίνουν για κάποιος έγραψε ότι σταμάτησε η προσφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τώρα..

το νέο πρόγραμμα της ζενίθ power home smart night ή μια βόλτα από solar τώρα που θα πάω διακοπές και ελπίζω να μην το έχουν κόψει μέχρι 31/8??

Γιατί καλή η τιμή της kwh αλλά με τσιτσιριζει και ο τουρισμός 😎

Επεξ/σία από Dogtor21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και τώρα..

το νέο πρόγραμμα της ζενίθ power home smart night ή μια βόλτα από solar τώρα που θα πάω διακοπές και ελπίζω να μην το έχουν κόψει μέχρι 31/8??

Γιατί καλή η τιμή της kwh αλλά με τσιτσιριζει και ο τουρισμός 😎

Ζενιθ με βλεμμα στραμμενο προς το μελλον

Επεξ/σία από mdkamael

Να σας πω και εγώ τι έπαθα. Έκανα αίτηση στη Ζενιθ στις 31/07 φοβούμενος μην χάσω το -20% στο Home smart. Τελικά 2 μέρες μετά βλέπω το νέο -40% & όπως καταλαβαίνετε τα πήρα λίγο... Αφού κατάφερα χθες να βγάλω γραμμή μαζί τους, μου λένε ότι δεν γίνεται να με βάλουν στο νέο πρόγραμμα καθώς είναι για νέους πελάτες (εγώ τι είμαι; ). Ζητάω λοιπόν αίτηση υπαναχώρησης και πριν λίγο με ενημερώνουν από τη Ζενίθ ότι δεν γίνεται γιατί έχει γίνει ήδη η μετάβαση. Ευτυχώς που 10 λεπτά μετά με παίρνει η Elpedison (που ήμουν πριν) & για να με κερδίσει πίσω μου έδωσε το win more + 20€ δώρο Public & γυρίζω άμεσα στην Ελπε. Ελπίζω μόνο να μην τα κάνουν μαντάρα με τις μετρήσεις & να κρατήσει η Ζενίθ το -40% μέχρι τέλος Αυγούστου 😎

Κύριοι να περιμένετε ρελανς της ελπε με δώρα από Οκτώβριο είπε ένα πουλί. Μη δεσμευεστε και ο χειμερινός τουρισμός καλός είναι 😁😁. Επίσης από προσωπική πείρα, οποίος συμφορουμιτης βγάλει γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών τη ζενίθ περιμένοντας λιγότερο από μισή ώρα, δώρο 500 kw από μένα.

• Like 5
  • Haha 3

10 λεπτά πριν, namenick είπε

Κύριοι να περιμένετε ρελανς της ελπε με δώρα από Οκτώβριο είπε ένα πουλί. Μη δεσμευεστε και ο χειμερινός τουρισμός καλός είναι 😁😁

Νομίζω αυτό είναι το μήνυμα που περιμέναμε όλοι. Πέρυσι κάναμε γερή μπάζα με την elpe

• Like 3

Εκανα αίτηση στον Ηρων μετα απο τις 500 Volton.

Αν δεν βγει κάποια καλη προσφορά απο κάποιο παροχο για τον επόμενο μήνα, θα παραμείνω Ηρων μιας και εχει κλειδωμένη τιμή μεχρι τον Σεπτεμβριο. Και μετά βλέπουμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...