Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Γεια σας, για φοιτητικο σπιτι με χαμηλες καταναλωσεις μεχρι 200kwh τον μηνα, ποιον παροχο θα προτεινατε? Χρειαζεται να κανω συμβολαιο εντος του Αυγουστου συνεπως δεν θα εχω τη δυνατοτητα να περιμενω για τις τιμες του Σεπτεμβρη. Επισης δεν θα με ενδιεφερε ο τουρισμος, δεν εχω αυτη τη χρονικη δυνατοτητα, θα προτιμουσα να εχω κατι σταθερο ακομα και αν δεν προκειται για πραγματικα σταθερο προγραμμα (που για τον αυγουστο εχουν φουσκωμενες τιμες). Σκεφτομουν για ΗΡΩΝ yellow one αλλα εχει μεγαλο παγιο για τις καταναλωσεις που κανω.

Για φοιτητικό έχει ο ηρων πρόγραμμα με 20€ επιπλέον και 0€ πάγιο, κίτρινο. Επίσης φοιτητικό έχει η προτεργια με 9.90€ 115kwh/μήνα. Αν τις ξεπεράσεις βέβαια δεν θυμάμαι πως χρεώνεσαι. Και η ΔΕΗ έχει ένα φοιτητικό αλλά στο αναλογο νήμα 

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, alexander098 said:

Και η ΔΕΗ έχει ένα φοιτητικό αλλά στο αναλογο νήμα 

απ οτι καταλαβα πλεον μιλαμε για ολα εδω πλην των μπλε της δεη (εκτος και αν μας βαρεθηκαν οι Mods)

Της ΔΕΗ το φοιτιτικο εχει 11.3 τελικη τιμη για αυτον τον μηνα παντως με 3€ παγιο για τις πρωτες 150Kw

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

απ οτι καταλαβα πλεον μιλαμε για ολα εδω πλην των μπλε της δεη (εκτος και αν μας βαρεθηκαν οι Mods)

Της ΔΕΗ το φοιτιτικο εχει 11.3 τελικη τιμη για αυτον τον μηνα παντως με 3€ παγιο για τις πρωτες 150Kw

Μιλάμε για όλα τα προγράμματα πλην της ΔΕΗ. Τα μπλε για μικρές καταναλώσεις δεν νομίζω ότι έχουν όφελος. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Γεια σας, για φοιτητικο σπιτι με χαμηλες καταναλωσεις μεχρι 200kwh τον μηνα, ποιον παροχο θα προτεινατε? Χρειαζεται να κανω συμβολαιο εντος του Αυγουστου συνεπως δεν θα εχω τη δυνατοτητα να περιμενω για τις τιμες του Σεπτεμβρη. Επισης δεν θα με ενδιεφερε ο τουρισμος, δεν εχω αυτη τη χρονικη δυνατοτητα, θα προτιμουσα να εχω κατι σταθερο ακομα και αν δεν προκειται για πραγματικα σταθερο προγραμμα (που για τον αυγουστο εχουν φουσκωμενες τιμες). Σκεφτομουν για ΗΡΩΝ yellow one αλλα εχει μεγαλο παγιο για τις καταναλωσεις που κανω.

Για την περίπτωσή σου ξεκάθαρα Ζενίθ Power Home Smart Night, για αιτήσεις μέχρι 31/8 δίνει 40% έκπτωση (που γίνεται 45% εφόσον εξοφλείς εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σου) και μηδενικό πάγιο. Για μικρές καταναλώσεις όπως η δική σου -και μερικούς μήνες καθόλου κατανάλωση (φοιτητής γαρ)- είναι ταμάμ!

Σου μιλάω σαν τουρίστας, σε λίγες μέρες που τελειώνει ο μήνας δωρεάν της Volton θα πάω εκεί μέχρι να βγει κάποια πολύ δυνατή προσφορά από άλλο πάροχο (που δεν το βλέπω). Δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα, τέλος ο τουρισμός για εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Για καταναλώσεις των 400-600kwh/μήνα, συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα περισσότερο από αυτό της Ζενίθ; (Power Home Smart Night) 

Δε θέλω να μπλέξω και να αλλάζω κάθε μήνα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, atom7 είπε

Για την περίπτωσή σου ξεκάθαρα Ζενίθ Power Home Smart Night, για αιτήσεις μέχρι 31/8 δίνει 40% έκπτωση (που γίνεται 45% εφόσον εξοφλείς εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σου) και μηδενικό πάγιο. Για μικρές καταναλώσεις όπως η δική σου -και μερικούς μήνες καθόλου κατανάλωση (φοιτητής γαρ)- είναι ταμάμ!

Σου μιλάω σαν τουρίστας, σε λίγες μέρες που τελειώνει ο μήνας δωρεάν της Volton θα πάω εκεί μέχρι να βγει κάποια πολύ δυνατή προσφορά από άλλο πάροχο (που δεν το βλέπω). Δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα, τέλος ο τουρισμός για εμένα.

Είναι σίγουρα μέχρι 31/8??? Η προσφορά? Γιατί δεν αναφέρεται κάπου και λέει για περιορισμένο αριθμό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, purif είπε

Για καταναλώσεις των 400-600kwh/μήνα, συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα περισσότερο από αυτό της Ζενίθ; (Power Home Smart Night) 

Δε θέλω να μπλέξω και να αλλάζω κάθε μήνα.

Για κάποιον που δεν θέλει να αλλάζει κάθε μήνα νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Αν η τιμή ΤΕΑ πέσει ξανά, θα είσαι πολύ κερδισμένος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Αν ανεβεί πολύ, το πιθανότερο είναι να δούμε πάλι κρατική επιδότηση όπως τώρα τον Αύγουστο, άρα μικρό το κακό.

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Είναι σίγουρα μέχρι 31/8??? Η προσφορά? Γιατί δεν αναφέρεται κάπου και λέει για περιορισμένο αριθμό 

Στο excel του @doomnx έτσι λέει:

ZeniΘ Power Home Smart Night: Δώρο το πάγιο για 12 μήνες και επιπλέον έκπτωση 40% στη χρέωση προμήθειας για αιτήσεις μέχρι 31/8/2024.

Τον εμπιστεύομαι.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, atom7 είπε

Για κάποιον που δεν θέλει να αλλάζει κάθε μήνα νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Αν η τιμή ΤΕΑ πέσει ξανά, θα είσαι πολύ κερδισμένος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Αν ανεβεί πολύ, το πιθανότερο είναι να δούμε πάλι κρατική επιδότηση όπως τώρα τον Αύγουστο, άρα μικρό το κακό.

ZeniΘ Power Home Smart Night: Δώρο το πάγιο για 12 μήνες και επιπλέον έκπτωση 40% στη χρέωση προμήθειας για αιτήσεις μέχρι 31/8/2024.

Τον εμπιστεύομαι.

Και 200€/mwh ν παει, με 40% εκπτωση που εχει το προγραμμα δεν θα φτασει καν το ελαχιστο οριο ( 15λεπτα η kwh ) ωστε να επιδοτηθει. Γι αυτο ειπα πιο πανω οτι φαινεται too good to be true...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, atom7 είπε

Τον εμπιστεύομαι.

Και εγώ... τυφλά!!!

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για volton να μην επιχειρήσω νέα σύμβαση τηλεφωνικά αλλά μόνο από κατάστημα; Γιατί έχω ακούσει για λάθος ενδείξεις τηλεφωνικά και καθυστερήσεις… επίσης διαβάζω σχόλια στο Google αξιολογήσεις και λένε τα χειρότερα… τι ισχύει; Βγάζουν λάθος και φουσκωμένους λογαριασμούς; Αργούν;  Έχει κανεις εμπειρία να πει; 

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Και 200€/mwh ν παει, με 40% εκπτωση που εχει το προγραμμα δεν θα φτασει καν το ελαχιστο οριο ( 15λεπτα η kwh ) ωστε να επιδοτηθει. Γι αυτο ειπα πιο πανω οτι φαινεται too good to be true...

Δεν έχει καμία σημασία πόσο θα είναι η τιμή της ζενίθ αλλά πόσο θα είναι η τιμή του μεγάλου παρόχου της δεη και η επιδότηση είναι ορίζοντια για όλους τους παρόχους μετά.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atom7 είπε

Τον εμπιστεύομαι.

Από την ιστοσελίδα είναι παρμένο. Μπορεί να τελειώσει νωρίτερα η προσφορά της ZeniΘ. Αν το θέλετε, κλείστε το τώρα.

Στις 6/8/2024 στις 10:31 ΠΜ, atom7 είπε

@doomnx Εβγαλε λογαριασμό έναντι η Elpe στο εξοχικό (πρόγραμμα Elpedison Smart) και υπάρχει μια μικρή διαφορά στις τιμές kwh σε σχέση με το excel σου. Η διαφορά είναι μικρή και οι kWh λίγες, απλά το αναφέρω γιατί έχει ενδιαφέρον. Αν έχουν κάνει λάθος εκείνοι, κάποιος με μεγαλύτερες καταναλώσεις μπορεί να την πατήσει.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.b350c1a0873d65b2e39d162ed5859344.png

IMG_1396.jpg.f30dc096af43cc3a9636920869ce651f.jpg

Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Οι τιμές που ανακοινώνονται στα ex-post αφορούν μόνο ολόκληρους μήνες. Η τιμολόγηση στο Smart γίνεται με τη μέρα και όχι με το μήνα. Η περιόδος τιμολόγησής σου περιλαμβάνει μισό Ιούνιο και μισό Ιούλιο, άρα είναι λογικό να μην ταυτίζονται οι τιμές σου με τις ανακοινωμένες.

30 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Δεν ισχύει το όριο 0,15 €/kWh. Όλα τα προγράμματα παίρνουν την επιδότηση.

Στις 5/8/2024 στις 1:04 ΜΜ, prefuse είπε

4.3 Η διάρκεια ισχύος της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

φαντάζομαι αυτό δεν ισχυεί καθως ειναι ΠΡΑΣΙΝΟ.. σωστά;

στα πρασινα και στα κίτρνινα δεν αλλάζουμε οποτε θέλουμε;

Άλλο η διάρκεια ισχύος του τιμολογίου και άλλο η δέσμευση παραμονής. Τα πράσινα και τα κίτρινα δεν έχουν δέσμευση παραμονής, αλλά εννοείται ότι οι προμηθευτές δεσμεύονται να τηρούν τον τιμοκατάλογο που σου προσφέρουν για τουλάχιστον 6 μήνες, είτε μείνεις είτε φύγεις. Δεν μπορεί δηλαδή τον πρώτο μήνα σε χρεώνει με 1,25 x ΤΕΑ και τον δεύτερο με 1,80 x TEA. Αυτό εννοεί ότι η διάρκεια σύμβασης ισχύει για 12 μήνες.

Στις 5/8/2024 στις 1:04 ΜΜ, prefuse είπε

@doomnx ποια η διαφορά Φθηνότερο πρόγραμμα 1 μήνα για νέους πελάτες: VS Φθηνότερο πρόγραμμα για νέους πελάτες:

νομίζω στα volton προγράμματα αφαιρούνται 50€/μήνα, αντί για 10€ ή αφαιρείτε το κόστος των kw γιατι δεν μου κάνει για σωστό το Μηνιαίο σύνολο με δώρα.

Η κατηγορία φθηνότερο πρόγραμμα για 1 μήνα απευθύνεται σε τουρίστες που αλλάζουν τακτικά πρόγραμμα. Η κατηγορία φθηνότερο πρόγραμμα για νέους πελάτες συγκρίνει το κόστος σε βάθος 365 ημερών και απευθύνεται σε όσους θέλουν να διαλέξουν ένα φθηνό πρόγραμμα και να μην ξανασχοληθούν.

Στο Simple και το Green αφαιρούνται μόνο 10 €/μήνα

=SUM(M11:M18)-10*1,065

• Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, walex είπε

το 40% έκπτωση του Zentih Power Home Smart Night για πόσο καιρό θα ισχύει άραγε? 

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Από την ιστοσελίδα είναι παρμένο. Μπορεί να τελειώσει νωρίτερα η προσφορά της ZeniΘ. Αν το θέλετε, κλείστε το τώρα.

33 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για volton να μην επιχειρήσω νέα σύμβαση τηλεφωνικά αλλά μόνο από κατάστημα; Γιατί έχω ακούσει για λάθος ενδείξεις τηλεφωνικά και καθυστερήσεις… επίσης διαβάζω σχόλια στο Google αξιολογήσεις και λένε τα χειρότερα… τι ισχύει; Βγάζουν λάθος και φουσκωμένους λογαριασμούς; Αργούν;  Έχει κανεις εμπειρία να πει; 

Πάρε τηλ σε κατάστημα (πχ Βόλου) και στείλτους μέσω email τα δικαιολογητικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πάρε τηλ σε κατάστημα (πχ Βόλου) και στείλτους μέσω email τα δικαιολογητικά.

Είναι γενικά αξιόπιστη εταιρεία ή θα έχω θέμα; Γιατί διαβάζω διαφορά στις αξιολογήσεις στη Google…

Επίσης θέλω και μια νέα σύμβαση με ζενίθ… και για αυτήν σε κατάστημα να πάρω τηλ; 

Επεξ/σία από Greg29M
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...