Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια πλζ, μια βοηθεια για το econtract του Ηρωνα και το ποιο προγραμμα να επιλεξω για τα 50€ δωρο, γιατι εχει παρα πολλα κ δεν ξερω ποιο πρεπει να επιλεξω

(Τουρισμο 1 μηνα, αρα δε θα χω εκπτωση συνεπειας οπως αναφερθηκε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Ισχύει, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ως ένδειξη καλής θέλησης μετά από myrae εκδόθηκε έκτακτος τελικός που αποδόθηκε η έκπτωση συνέπειας. 

Αυτες οι περιπτώσεις συνέβησαν ενώ ήταν εν ισχυ ο συγκεκριμένος όρος; Διότι η λογική λέει ότι ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις μπήκε ο όρος.

Κατά την άποψη μου δεν έχει λογική ο όρος στους 2 λογαριασμούς. Στον 1 οκ. Που και πάλι αν τον πληρώσεις στην ώρα του θα πρεπε να υπάρχει μια επιστροφή έκπτωσης. Παρόλα αυτά γι' αυτό ρώτησα για επιβεβαίωση από άλλους τουρίστες στην προηγούμενη μου απάντηση. Εύλογη η ερώτηση σου @gpapas640

• Like 1

54 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Παιδια πλζ, μια βοηθεια για το econtract του Ηρωνα και το ποιο προγραμμα να επιλεξω για τα 50€ δωρο, γιατι εχει παρα πολλα κ δεν ξερω ποιο πρεπει να επιλεξω

(Τουρισμο 1 μηνα, αρα δε θα χω εκπτωση συνεπειας οπως αναφερθηκε)

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/

1 ώρα πριν, gpapas640 είπε

Αυτες οι περιπτώσεις συνέβησαν ενώ ήταν εν ισχυ ο συγκεκριμένος όρος; Διότι η λογική λέει ότι ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις μπήκε ο όρος.

Και που έβαλαν τον όρο; Άμα όλοι κάνουν καταγγελία πάλι θα βλέπουμε άρθρα για πρόστιμα σε εταιρίες ρεύματος για αθέμιτες πρακτικές. Αυτοί σε λίγο θα βάλουν ειδικά όρο ότι συνέπεια είναι άμα πληρώσεις 5 μέρες πριν τη λήξη. 

• Like 1

καλησπερα καληπσερα , για το smart night της zenith τι εχετε να πειτε ? κατι που να λαβουμε υπ οψιν μας ?φαινεται too good to be true ... πιστευετε θα εχει καποιο λακκο η φαβα στη πορεια ?! Φαινεται εξαιρετικος προορισμος για κατι πιο μονιμο .... 

9 minutes ago, mdkamael said:

καλησπερα καληπσερα , για το smart night της zenith τι εχετε να πειτε ? κατι που να λαβουμε υπ οψιν μας ?φαινεται too good to be true ... πιστευετε θα εχει καποιο λακκο η φαβα στη πορεια ?! Φαινεται εξαιρετικος προορισμος για κατι πιο μονιμο .... 

Θα με ενδιέφερε και εμένα μια άποψη πάνω σε αυτό, δεδομένου ότι είμαι στην volton με κλειδωμένη τιμή στα 9,3 λεπτά νομίζω μέχρι τον Οκτώμβρη, αλλά δε θα με χαλούσε κάτι πιο μόνιμο

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Δεν κρύβει κάτι εφόσον δίνει 40% έκπτωση είναι πράγματι η έκπληξη 

14 λεπτά πριν, -netman- είπε

το smart night της zenith είναι με σταθερή τίμη;
Δε νομίζω. Ότι είναι χαμηλη τιμή, είναι!

Δεν είναι σταθερή αλλά με το 40% όσο και να ανέβει η ΤΕΑ πάλι θα είναι το πιο οικονομικό 

1 ώρα πριν, zacharias99 είπε

Θα με ενδιέφερε και εμένα μια άποψη πάνω σε αυτό, δεδομένου ότι είμαι στην volton με κλειδωμένη τιμή στα 9,3 λεπτά νομίζω μέχρι τον Οκτώμβρη, αλλά δε θα με χαλούσε κάτι πιο μόνιμο

Προς το παρόν είναι από τα πιο οικονομικα 

• Like 2

22 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Για εξοχικό συμφέρει το Yellow free της Ηρων ή smart zero της Ελπε? 

Δες και το Οικιακό Plus της Protergia. 1€ πάγιο και καλύτερη τιμή

21 ώρες πριν, razkal είπε

το promo ισχυε και για υφισταμενους Γ22 στη eunice?

Όχι, μόνο για νέους.

• Like 1

1 hour ago, bilham said:

Δες και το Οικιακό Plus της Protergia. 1€ πάγιο και καλύτερη τιμή

Συμφέρει Ηρων μέχρι να καταναλώσει κάποιος τα 50 ευρώ του πρόμο. 

Μετά πηγαίνει σε άλλο πρόγραμμα με μικρό παγιο και καλύτερη τιμή Kwh.

Γεια σας, για φοιτητικο σπιτι με χαμηλες καταναλωσεις μεχρι 200kwh τον μηνα, ποιον παροχο θα προτεινατε? Χρειαζεται να κανω συμβολαιο εντος του Αυγουστου συνεπως δεν θα εχω τη δυνατοτητα να περιμενω για τις τιμες του Σεπτεμβρη. Επισης δεν θα με ενδιεφερε ο τουρισμος, δεν εχω αυτη τη χρονικη δυνατοτητα, θα προτιμουσα να εχω κατι σταθερο ακομα και αν δεν προκειται για πραγματικα σταθερο προγραμμα (που για τον αυγουστο εχουν φουσκωμενες τιμες). Σκεφτομουν για ΗΡΩΝ yellow one αλλα εχει μεγαλο παγιο για τις καταναλωσεις που κανω.

2 minutes ago, Pickle Rick said:

Γεια σας, για φοιτητικο σπιτι με χαμηλες καταναλωσεις μεχρι 200kwh τον μηνα, ποιον παροχο θα προτεινατε? Χρειαζεται να κανω συμβολαιο εντος του Αυγουστου συνεπως δεν θα εχω τη δυνατοτητα να περιμενω για τις τιμες του Σεπτεμβρη. Επισης δεν θα με ενδιεφερε ο τουρισμος, δεν εχω αυτη τη χρονικη δυνατοτητα, θα προτιμουσα να εχω κατι σταθερο ακομα και αν δεν προκειται για πραγματικα σταθερο προγραμμα (που για τον αυγουστο εχουν φουσκωμενες τιμες). Σκεφτομουν για ΗΡΩΝ yellow one αλλα εχει μεγαλο παγιο για τις καταναλωσεις που κανω.

Αφού δεν σε ενδιαφερει ο τουρισμος και οι καταναλωση ειναι μικρη  κλεισε ενα μπλε δεη με 3.5€ παγιο

• Like 2

2 minutes ago, Pickle Rick said:

δες αρχικα το εξελ του doom: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

το πιο φτηνο αυτη τη στιγμη ειναι το https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...