Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα

πώς παιρνουμε τα 50€ του ήρωνα; σε ποιο προγραμμα ειναι; και τι πρεπει να προσεξω για να ειμαι σιγουρη οτι τα δινουν;

πρεπει να φυγω απο βολτον μεχρι την Παρασκευη, και δε με ενοιαζε πού θα παω γιατι θα περιμενα αντιπροταση για αλλες 500kwh, αλλά... περασμένα μεγαλεία

Εν τω μεταξύ των Ήρωνα καθόλου δεν τον θελω κ δεν εχω παει ποτέ, γιατι θυμαμαι και απο τους γονείς μου παλια να χουν πολλα θεματα κ εδω εσεις να βλεπετε κλεψιματική σε λογαριασμούς

Γ αυτο αν μπορει καποιος να με κατοπισει πληρως κ να μου πει κ τι να προσεξω κλπ. Ευχαριστω πολυ

εφοσον δεν ησουν ποτε τα παιρνεις σιγουρα τα 50 

Μπαινεις εδω και κανεις online την αιτηση 

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@doomnx Εβγαλε λογαριασμό έναντι η Elpe στο εξοχικό (πρόγραμμα Elpedison Smart) και υπάρχει μια μικρή διαφορά στις τιμές kwh σε σχέση με το excel σου. Η διαφορά είναι μικρή και οι kWh λίγες, απλά το αναφέρω γιατί έχει ενδιαφέρον. Αν έχουν κάνει λάθος εκείνοι, κάποιος με μεγαλύτερες καταναλώσεις μπορεί να την πατήσει.

Spoiler

image.png.b350c1a0873d65b2e39d162ed5859344.png

IMG_1396.jpg.f30dc096af43cc3a9636920869ce651f.jpg

Καλημέρα,

Αν κάποιος έχει απαντήσει ως συναινώ και αποδέχομαι σε αίτηση για νέο πάροχο και έχει κάνει και τηλεφωνική επιβεβαίωση και εκκρεμεί να στείλει ενδείξεις μετρητή, μπορεί να προχωρήσει η αίτηση από πλευράς παρόχου αν κάποιος δεν στείλει τις ενδείξεις (ώστε τελικά να υπαναχωρήσει) ή είναι απαραίτητο;

15 λεπτά πριν, atom7 είπε

@doomnx Εβγαλε λογαριασμό έναντι η Elpe στο εξοχικό (πρόγραμμα Elpedison Smart) και υπάρχει μια μικρή διαφορά στις τιμές kwh σε σχέση με το excel σου. Η διαφορά είναι μικρή και οι kWh λίγες, απλά το αναφέρω γιατί έχει ενδιαφέρον. Αν έχουν κάνει λάθος εκείνοι, κάποιος με μεγαλύτερες καταναλώσεις μπορεί να την πατήσει.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.b350c1a0873d65b2e39d162ed5859344.png

IMG_1396.jpg.f30dc096af43cc3a9636920869ce651f.jpg

Η τιμή βγαίνει με την τιμή της ΤΕΑ στο διάστημα που αναφέρεται δλδ άλλη ΤΕΑ από 1/7 έως 16/7 και άλλη για σύνολο του μήνα Ιουλίου. 

9 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Η τιμή βγαίνει με την τιμή της ΤΕΑ στο διάστημα που αναφέρεται δλδ άλλη ΤΕΑ από 1/7 έως 16/7 και άλλη για σύνολο του μήνα Ιουλίου. 

Άρα μετά τις 18/7 έπεσε η ΤΕΑ, για αυτό στο excel φαίνεται λίγο χαμηλότερη, αφού είναι ο μέσος όρος όλου του μήνα και όχι μόνο των πρώτων 18 ημερών του λογαριασμού;

Έχει λογική, οκ.

2 ώρες πριν, adi32 είπε

η βολτον μου εβγαλε εναντι μεχρι 31/7, εγω εκανα αιτηση 1/8  ηρων και εφυγα 

Περιμενω τελικο ή τον πληρωνω?

Φοβαμαι τα λαθη τους 

Σε φιλο που ειχε φυγει του εστειλαν λογαριασμο ιουνιου ενω ιουνιο ηταν ηρων 

οποτε πηρε για τον ιουνιο 2 λογαριασμους απο 2 παροχους 

Αφού φοβάσαι, γιατί πηγές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα ζενιθ τελικά power home smart night να βρω την ησυχία μου για παροχές με 400-600 kwh το μήνα ανάλογα την εποχή γιατί με κούρασε ο τουρισμός.Δεν μου αρέσει ούτε να παρακαλάω για διατακτικές ούτε να έχω την αγωνία αν θα μου δώσουν το πενηντάρικο ή να ελέγχω για επιστροφές χρημάτων αν υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο να πρέπει να τους δίνεις IBAN κλπ και να περιμένεις δεν ξέρω πότε θα στο πιστώσουν.;Aσε που όπως το βλέπω σε λίγο θα καταργηθούν και τα όποια δώρα.Ωραίος ο τουρισμός αλλά πρέπει να είσαι απίκο.Θα περιμένω 6 μήνες αφού δεν θα αλλάξουν κανένα συντελεστή γιααυτό το χρονικό διάστημα και μετά θα δω τι θα κάνω αν δω ότι αλλάζει κάτι περίεργα άλλωστε όπως λέει και ο doom στο ποστ σε αυτήν την κατηγορία προγράμματος η zενιθ δεν έχει αντίπαλο (και προφανώς γιαυτό είναι και και πάρα πολύ ακριβή στα υπόλοιπα προγράμματα).Επί τη ευκαιρεία τον ευχαριστώ δημόσια για τη βοήθεια που μου έχει δώσει.

Επεξ/σία από vassilis211973
  • Like 3

13 hours ago, bilham said:

Μέχρι χθες τρέχαμε ένα promo στη Eunice με σταθερή τιμή 0,135 χωρίς πάγιο και εγγύηση, αλλά νομίζω τελείωσε γιατί ήταν για περιορισμένο αριθμό...

το promo ισχυε και για υφισταμενους Γ22 στη eunice?

2 ώρες πριν, adi32 είπε

εφοσον δεν ησουν ποτε τα παιρνεις σιγουρα τα 50 

Μπαινεις εδω και κανεις online την αιτηση 

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/

Αρκει δηλαδη αυτη η αιτηση; και πώς θα φαινεται οτι το δικαιουμαι αυτο το δωρο?

Επισης, αυτο εδω αφορα το κιτρινο τιμολογιο τους?

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Ο Δεδδηε δεν εδωσε τις ενδειξεις ολες; Στους παροχους; Δεν γινεται να εδωσε μηδεν καταναλωση εκτος αν ειχαν... Πηρες τηλεφωνο στον Δεδδηε..

Πήρα τηλέφωνο. Έτσι ακριβώς, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει ο ΔΕΔΔΗΕ το λόγο που συνέβη αυτό, μου ζήτησε να καταχωρήσω εγώ σε mail (προσωπικό-υπηρεσιακό) που μου έδωσαν, τις ενδείξεις εκείνης της ημέρας που πραγματοποιήθηκε η καταμέτρηση . Κρατάω φωτογραφικό αρχείο για δικούς μου λόγους . 

48 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Αρκει δηλαδη αυτη η αιτηση; και πώς θα φαινεται οτι το δικαιουμαι αυτο το δωρο?

Επισης, αυτο εδω αφορα το κιτρινο τιμολογιο τους?

Το λέει όταν πατάς econtract διαλέγεις το πρόγραμμα συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και προχωράς. Μετά από λίγο σου στέλνουν το συμβόλαιο στο email όπου τα γράφει όλα. Απαντάς και τέλος. 

Η βολτον άρχισε τηλέφωνα 

Για να μη φύγω για Ηρων δίνει μέχρι Οκτώβριο 0.93 χωρίς συνέπεια λέει. 

Αν δεν πάρω τα 50€ μικρή διαφορά έχει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...