Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Dogtor21 said:

Πιο ανθρωποκεντρικό το ξεφραγκιασμα του πελάτη με σταθερό πρόγραμμα σίγουρα...

Αν σταματήσουν οι προσφορές αναγκαστικά θα επιλέγουμε κάποιο σταθερό πρόγραμμα έστω τριμήνου αν οχι παραπάνω διαρκειας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν σταματήσουν οι προσφορές αναγκαστικά θα επιλέγουμε κάποιο σταθερό πρόγραμμα έστω τριμήνου αν οχι παραπάνω διαρκειας.

Σίγουρα και σωστό είναι αυτό... αλλά στην παραπάνω ανάρτηση εγώ κατάλαβα προσπάθεια να πάει ο πελάτης σε σταθερό μπλέ (με ρήτρα) και όχι στο yellow one..

7 minutes ago, Dogtor21 said:

Σίγουρα και σωστό είναι αυτό... αλλά στην παραπάνω ανάρτηση εγώ κατάλαβα προσπάθεια να πάει ο πελάτης σε σταθερό μπλέ (με ρήτρα) και όχι στο yellow one..

Το κατάστημα μου πρότεινε να παω σε σταθερό για να μου δώσουν τα 50 ευρώ. Εγω προφανώς και ήθελα το Yellow one. Και εννοείται απέρριψα την πρόταση τους για σταθερό πρόγραμμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, madboy είπε

Το κατάστημα μου πρότεινε να παω σε σταθερό για να μου δώσουν τα 50 ευρώ. Εγω προφανώς και ήθελα το Yellow one. Και εννοείται απέρριψα την πρόταση τους για σταθερό πρόγραμμα.

Εγώ δυστυχώς😜 θα πάω σολαρ για ένα διάστημα για να πάρω το 50αρικο γιατί ήμουν Ιούνιο ... αλλά ταυτόχρονα θα λείπω κιόλας για διακοπές... άρα ελάχιστη κατανάλωση για ένα διάστημα...και μετά yellow one η σε κάτι άλλο αν υπάρχει τέλος Αυγούστου 

Επεξ/σία από Dogtor21

To pricefox είναι αξιόπιστο στον υπλογισμό της αξίας του ρεύματος/αερίου ανά πάροχο που υπολογίζει? Θέλω να φύγω από nrg και σκεφτόμουν volton αλλά σύμφωνα με το pricefox η Zenith είναι πιο φθηνή.

image.png.5d91d21e1dab797565358a8108259e91.png

καλησπερα ειμαι στην elpedison smart εφτασε στα 0,20 ευρω και στο οικιακο αλλα και στο επαγγελματικο . Μου προτειναν  να βαλω το win more διοτι αξιζει λεει περισσοτερο. Στο γ22 που εχω την elpedison το smart βλεπω οτι με συμφερει να το γυρισω σε πρασινο με παγιο 4 ευρω και τιμη 0,188 , διοτι κιτρινο ειναι πιο ακριβο. Αξιζει να μπω σε αυτην την αλλαγη ; ή δεν αξιζει; . 

Επισης για γ22 ειναι πιο οικονομικη η we energy ; ή υπαρχει χαμηλοτερη τιμη; . Βλεπω οτι η δεη το εφτασε κοντα 0,24 ευρω . 

Καλησπέρα ξανά στο team. Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ πιεστικό στη δουλειά μου και έμεινα πίσω στις ενημερώσεις 😉

Αλλά βλέπω καλά το πάτε! Θα ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες 90 σελίδες και θα επανέλθω 😅

1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

Επισης για γ22 ειναι πιο οικονομικη η we energy ; ή υπαρχει χαμηλοτερη τιμη; . Βλεπω οτι η δεη το εφτασε κοντα 0,24 ευρω . 

Μέχρι χθες τρέχαμε ένα promo στη Eunice με σταθερή τιμή 0,135 χωρίς πάγιο και εγγύηση, αλλά νομίζω τελείωσε γιατί ήταν για περιορισμένο αριθμό...

10 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Μου διευκρίνησε ότι είναι 40%+5% η έκπτωση συνέπειας .

Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω. 

Από τη δική μας ενημέρωση γνωρίζω ότι ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, χωρίς προϋποθέσεις

• Like 1

1 ώρα πριν, giannos13 είπε

To pricefox είναι αξιόπιστο στον υπλογισμό της αξίας του ρεύματος/αερίου ανά πάροχο που υπολογίζει? Θέλω να φύγω από nrg και σκεφτόμουν volton αλλά σύμφωνα με το pricefox η Zenith είναι πιο φθηνή.

image.png.5d91d21e1dab797565358a8108259e91.png

Η ζενίθ ανακοίνωσε τιμή Ιουλίου στα 0.18352€. Με 45% + 0.016€ ΤΕΜ βγαίνει 0.084€ και 0.074€ η νύχτα. Βέβαια αυτές οι τιμές είναι άκυρες, από την άποψη ότι οι τιμές του Αυγούστου δεν ξέρουμε πως θα είναι. Αν τυχόν υπάρχει πτώση, μπορεί κάποιοι να δουν τιμές και κάτω από 0.08€. Δες για βολτον ή Ήρωνα με τη σταθερή τιμή για Αύγουστο Σεπτέμβρη(+Οκτώβρη η βολτον). Η τιμή τους είναι 0.076€ για Αύγουστο. 

• Like 1

Στις 3/8/2024 στις 11:03 ΠΜ, s93060 είπε

Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα ξαναρωτησω για φοιτητή με μικρή κατανάλωση ο οποίος θα αρχίσει να φοιτά τον Οκτώβριο για νέα σύνδεση χωρίς να έχω χρόνο για να γίνω τουρίστας ποιο προγραμμα συμφέρει περισσότερο με όχι μεγάλο ρίσκο ;

εγω απο όλα αυτά που διάβασα κατέληξα 

ζενιθ yellow one home ή το ζενίθ smart night ή το ΔΕΗ online home από συνεργάτη τι λέτε ;

επισης επειδή θέλω η σύνδεση να έχει γίνει γύρω στις 25 Αυγούστου ποτέ λέτε να κάνω την αίτηση ;

Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!

Protergia value student 9,9€ το μήνα έως 115kWh, αν έχει όντως μικρή κατανάλωση

• Like 1

Χαιρετώ την παρέα ξανά και θα ήθελα τα φώτα σας.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο Elpedison Smart το οποίο το έχω από πέρσι το Δεκέμβρη με τα 100€ δωροεπιταγή.

Τέλος Φλεβάρη 2025 θα φύγω από το σπίτι που νοικιάζω τώρα και θα ήθελα να μάθω

1) Με μικρή καταναλωση και λογαριασμούς έως 40-45€, αξίζει να φύγω? Και αν ναι, ποια εταιρεία θα προτείναμε με τυχόν κάποια προσφορά χωρίς όμως ρήτρα πρόωρης αποχωρησης (λόγω της μετακομισης)

2) Ασχέτως αν αλλάξω ή όχι, πόσες μέρες πριν θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για αλλαγή ονοματος στην παροχή ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αφού φυγω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε πολυκατοικία με 7 παροχές σε προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης 11/7/2024 από ΔΕΔΔΗΕ, σε δύο μόνο παροχές δόθηκε στον πάροχο μου  (ELPEDISON) μηδενική κατανάλωση ενώ υπήρχε. Προφανώς τα Kwh θα αθροιστούν στον μήνα Ιούλιο με ότι αυτό συνεπάγεται (0,22 η Kwh). Γνωρίζει κάποιος αν αυτό διορθώνεται και πού πρέπει να απευθυνθώ; 

22 λεπτά πριν, tasos.pr είπε

Σε πολυκατοικία με 7 παροχές σε προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης 11/7/2024 από ΔΕΔΔΗΕ, σε δύο μόνο παροχές δόθηκε στον πάροχο μου  (ELPEDISON) μηδενική κατανάλωση ενώ υπήρχε. Προφανώς τα Kwh θα αθροιστούν στον μήνα Ιούλιο με ότι αυτό συνεπάγεται (0,22 η Kwh). Γνωρίζει κάποιος αν αυτό διορθώνεται και πού πρέπει να απευθυνθώ; 

Καλημερα... Ο Δεδδηε δεν εδωσε τις ενδειξεις ολες; Στους παροχους; Δεν γινεται να εδωσε μηδεν καταναλωση εκτος αν ειχαν... Πηρες τηλεφωνο στον Δεδδηε..

η βολτον μου εβγαλε εναντι μεχρι 31/7, εγω εκανα αιτηση 1/8  ηρων και εφυγα 

Περιμενω τελικο ή τον πληρωνω?

Φοβαμαι τα λαθη τους 

Σε φιλο που ειχε φυγει του εστειλαν λογαριασμο ιουνιου ενω ιουνιο ηταν ηρων 

οποτε πηρε για τον ιουνιο 2 λογαριασμους απο 2 παροχους 

Καλημερα

πώς παιρνουμε τα 50€ του ήρωνα; σε ποιο προγραμμα ειναι; και τι πρεπει να προσεξω για να ειμαι σιγουρη οτι τα δινουν;

πρεπει να φυγω απο βολτον μεχρι την Παρασκευη, και δε με ενοιαζε πού θα παω γιατι θα περιμενα αντιπροταση για αλλες 500kwh, αλλά... περασμένα μεγαλεία

Εν τω μεταξύ των Ήρωνα καθόλου δεν τον θελω κ δεν εχω παει ποτέ, γιατι θυμαμαι και απο τους γονείς μου παλια να χουν πολλα θεματα κ εδω εσεις να βλεπετε κλεψιματική σε λογαριασμούς

Γ αυτο αν μπορει καποιος να με κατοπισει πληρως κ να μου πει κ τι να προσεξω κλπ. Ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, adi32 είπε

η βολτον μου εβγαλε εναντι μεχρι 31/7, εγω εκανα αιτηση 1/8  ηρων και εφυγα 

Περιμενω τελικο ή τον πληρωνω?

Φοβαμαι τα λαθη τους 

Σε φιλο που ειχε φυγει του εστειλαν λογαριασμο ιουνιου ενω ιουνιο ηταν ηρων 

οποτε πηρε για τον ιουνιο 2 λογαριασμους απο 2 παροχους 

Από τη στιγμή που κάνεις αίτηση σε νέο πάροχο μέχρι να γίνει η αλλαγή παρόχου (εκπροσώπησης της παροχής σου) μεσολαβεί κάποιο διάστημα, το οποίο θα χρεωθείς στον παλιό πάροχο. Άρα περίμενε τελικό που θα περιλαμβάνει και τις οφειλές του έναντι (με εκκαθάριση).

Αυτό μπορεί να είχε συμβεί και στο φίλο σου, χρεώθηκε κάποιες μέρες (τις πρώτες) του Ιουνίου στον παλιό πάροχο και τις επόμενες στο νέο πάροχο. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς για το ίδιο διάστημα από διαφορετικούς παρόχους, οπότε δες τις ημερομηνίες στους λογαριασμούς του φίλου σου.

Επεξ/σία από Geoponer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...