Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Yellow Free του Ηρων ξερουμε τιποτα? Βλεπω δεν εχει πάγιο και χαμηλοτερη τιμη kWh από Yellow One με τα ιδια προνομια (?)

Edit: Άκυρο δεν είναι χαμηλοτερη τιμη kWh από το One, είναι 0,0064 πιο ακριβο νομιζω

Επεξ/σία από Kon_Lad
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Kon_Lad είπε

Για το Yellow Free του Ηρων ξερουμε τιποτα? Βλεπω δεν εχει πάγιο και χαμηλοτερη τιμη kWh από Yellow One με τα ιδια προνομια (?)

Δεν έχει χαμηλότερη τιμή, μείνε μακριά. Αυτή που βλέπεις στην ιστοσελίδα είναι η αρχική. Η τελική τιμή του προηγούμενου μήνα ήταν 0,222€ kWh 

• Like 1
  • Sad 1

Παίδες καλησπέρα και από εμένα. Παλεύοντας στον τουρισμό να βγάλουμε το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι μετά θα πέσει κάπως η τιμή του ρεύματος και να βρούμε τότε ένα σταθερό που να έχει τιμή καλή, είδα το ΔΕΗ my home for all με την έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, και λέει μέσω CQS. Σορρυ για την άγνοια, αλλά τι είναι αυτό το CQS? 

21 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Έχει βρει κανείς τους όρους το -40% στο Power Home Smart Night; Είναι για ένα χρόνο (όπως το -20%) ή για κανα μήνα;

Λογικά όπως και το -20% 12μηνο αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει ειδικούς όρους για το -40% Πιθανόν ή θα του βγάλουν σύντομα στο σάιτ ή είναι κραχτης και τους στέλνουν μόνο στα συμβόλαια, όποιος κάνει αίτηση ας μας ενημερώσει.

• Like 1

17 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Παίδες καλησπέρα και από εμένα. Παλεύοντας στον τουρισμό να βγάλουμε το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι μετά θα πέσει κάπως η τιμή του ρεύματος και να βρούμε τότε ένα σταθερό που να έχει τιμή καλή, είδα το ΔΕΗ my home for all με την έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, και λέει μέσω CQS. Σορρυ για την άγνοια, αλλά τι είναι αυτό το CQS? 

Εταιρεία πωλήσεων που κάνει συμβόλαια για την ΔΕΗ

11 λεπτά πριν, vklon είπε

Εταιρεία πωλήσεων που κάνει συμβόλαια για την ΔΕΗ

Α ωραία, άρα τους παίρνω τηλέφωνο και λέω θέλω αυτό κλπ… Σε ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα, πριν 5 μήνες είμουνα στον ΗΡΩΝ και είχα πάρει 50ρίκο μέσω E-Contract. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω πίσω για 50ρίκο πάλι ενώ δεν έχει περάσει 6 μήνο; εδώ που μένω δεν υπάρχει κανένα κατάστημα ΗΡΟΝ. Διαβάζω ότι μπορείς και τηλέφωνο να πάρεις κάποιο κατάστημα να σε εξυπηρετήσει και ότι μπορούν να περάσουν την αίτηση από εκεί αλλά τι γίνεται αν το μέρος που μένεις δεν έχει καθόλου καταστήματα;

10 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Καλημέρα, πριν 5 μήνες είμουνα στον ΗΡΩΝ και είχα πάρει 50ρίκο μέσω E-Contract. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω πίσω για 50ρίκο πάλι ενώ δεν έχει περάσει 6 μήνο; εδώ που μένω δεν υπάρχει κανένα κατάστημα ΗΡΟΝ. Διαβάζω ότι μπορείς και τηλέφωνο να πάρεις κάποιο κατάστημα να σε εξυπηρετήσει και ότι μπορούν να περάσουν την αίτηση από εκεί αλλά τι γίνεται αν το μέρος που μένεις δεν έχει καθόλου καταστήματα;

Δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά το κατάστημα. Γίνεται σε οποιοδήποτε που δίνει το 50€ καθώς υπάρχουν κάποια που έχουν έξτρα προϋποθέσεις.

57 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Λογικά όπως και το -20% 12μηνο αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει ειδικούς όρους για το -40% Πιθανόν ή θα του βγάλουν σύντομα στο σάιτ ή είναι κραχτης και τους στέλνουν μόνο στα συμβόλαια, όποιος κάνει αίτηση ας μας ενημερώσει.

Πήρα τηλέφωνο την ζενίθ και μου είπαν ότι οι όροι που υπάρχουν σήμερα ισχύουν για ένα χρόνο. 

Τώρα πόσο ειλικρινές ήταν το τμήμα πωλήσεων θα δείξει!

• Like 3

Καλημέρα. Είμαι στη Volton και ετοιμαζομαι να κανω κινηση για αλλού. 

Στο portal μου λεει ότι δεν υπάρχει παροχή στο λογαριασμό μου και όταν πάω να δηλώσω μου λεει ότι υπάρχει ήδη. Τι γίνεται με αυτό το πράγμα; Στην έκδοση λογαριασμών είναι κάτι σαν τον Ήρων κι αυτή; 1+ μήνα μετά;

Ο Ηρων αν και εχω φύγει απο τις 07/07 μόνο ενα εναντι εχει εκδώσει. Επίσης ακόμα φαίνομαι ενεργός στον Ηρων.

Μίλησα με 2 καταστήματα του Ηρων για επιστροφή σε αυτούς και το ενα καταστημα έπεμενε ότι πρέπει να περιμένω να εκδοθεί λογαριασμός απο τον τωρινό μου πάροχο.Και το άλλο καταστημα είπε θα μιλήσει με το support για να δουν τι μπορεί να γίνει.

Αν και σε άλλους παρόχους ποτε δεν είχα πρόβλημα να δώσω λογαριασμό προηγούμενου παρόχου, τουλάχιστον στα καταστήματα το εμφανίζουν σαν ακατόρθωτο.

Να προχωρήσω με e-contract και ας μην πάρω στην τελική το 50αρικο;

39 minutes ago, revmatopliktos said:

Πήρα τηλέφωνο την ζενίθ και μου είπαν ότι οι όροι που υπάρχουν σήμερα ισχύουν για ένα χρόνο. 

Τώρα πόσο ειλικρινές ήταν το τμήμα πωλήσεων θα δείξει!

Οι όροι που υπάρχουν σήμερα στο site πάντως είναι για το -20% 🤪

9 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Οι όροι που υπάρχουν σήμερα στο site πάντως είναι για το -20% 

Μου διευκρίνησε ότι είναι 40%+5% η έκπτωση συνέπειας .

Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω. 

• Like 1

Ειμαι Heron Yellow One, αρχικά είχα πάει σε άλλο πρόγραμμα τους πριν 2 μήνες οποτε έχω πάρει τα 50 ευρώ και άλλαξα εσωτερικά στο φθηνότερο στην πορεία.

Έλεγα να μείνω εδώ με τα 0.93 αλλα όπως το βλέπω υπάρχει καλύτερη επιλογή το ΔΕΗ 4all μέσω CQS? Οπότε έλεγα να το δοκιμάσω, τα εχει πάρει κάποιος ή θα φάμε άκυρο και θα κλαίμε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...