Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

μάλλον δεν αναφέρεσαι στο σταθερό της protergia value safe 6 μηνο αλλα στο value special οπου ειναι πρασινο και η τιμη του εκλεισε στα 0,17 για αυγουστο... για ανεβασε λογαριασμο να τσεκαρουμε...

Ευτυχώς ξέρω τι έχω υπογράψει και τι λέει ένας λογαριασμός... 

Screenshot_20240804_162824_Protergia.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ευτυχώς ξέρω τι έχω υπογράψει και τι λέει ένας λογαριασμός... 

Screenshot_20240804_162824_Protergia.jpg

Στη χρέωση ανά kwh είναι η μικτή τιμής της kwh βάσει της συνολικής αξίας του λογαριασμού. Κατά την άποψη μου είναι λάθος γιατί περιλαμβάνει μέσα και ΕΡΤ και χρεώσεις δήμου που είναι άσχετες με τις kwh. Ο Ήρωνας για παράδειγμα το κάνει αυτό υπολογίζοντας την χρέωση kwh και το πάγιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Στη χρέωση ανά kwh είναι η μικτή τιμής της kwh βάσει της συνολικής αξίας του λογαριασμού. Κατά την άποψη μου είναι λάθος γιατί περιλαμβάνει μέσα και ΕΡΤ και χρεώσεις δήμου που είναι άσχετες με τις kwh. Ο Ήρωνας για παράδειγμα το κάνει αυτό υπολογίζοντας την χρέωση kwh και το πάγιο. 

ο συνολικος λογαριασμος ειναι περι τα 530 που βγαινει τελικα 0.23/kwh ;). Αυτο που βλεπεις ειναι η χρεωση προμηθειας μονο

5 λεπτά πριν, Greg29M είπε

έχεις μιλήσει μαζί τους να τους ρωτήσεις ;

οχι ακομα. Ή σημερα ή αυριο 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

ο συνολικος λογαριασμος ειναι περι τα 530 που βγαινει τελικα 0.23/kwh ;). Αυτο που βλεπεις ειναι η χρεωση προμηθειας μονο

άρχισε τις απατεωνιές και η προτεργια τώρα...😞 οταν επικοινωνήσεις μαζί τους ενημερωσε μας αν θελεις σε παρακαλώ γιατι κι εγω ενδιαφερομουν να κανω μεταβαση εκεί... επισης αν θες ανεβασε και την αναλυση του λογαριασμου να δουμε πως τα υπολογίζει και να το δουν και πιο ειδικοι μπας και βγάλουμε ακρη με αυτους..

Επεξ/σία από Greg29M

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Νόμιζα ήταν το συνολικό κόστος. Τότε όντως κάτι παίζει. Εφόσον είναι μπλε είναι απαράδεκτοι αν σε χρέωσαν με άλλη τιμή.

7 λεπτά πριν, Greg29M είπε

άρχισε τις απατεωνιές και η προτεργια τώρα...😞 οταν επικοινωνήσεις μαζί τους ενημερωσε μας αν θελεις σε παρακαλώ γιατι κι εγω ενδιαφερομουν να κανω μεταβαση εκεί... επισης αν θες ανεβασε και την αναλυση του λογαριασμου να δουμε πως τα υπολογίζει και να το δουν και πιο ειδικοι μπας και βγάλουμε ακρη με αυτους..

6 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Νόμιζα ήταν το συνολικό κόστος. Τότε όντως κάτι παίζει. Εφόσον είναι μπλε είναι απαράδεκτοι αν σε χρέωσαν με άλλη τιμή.

Κακως το γραφει μπλε, αλλα τελικα ο λογαριασμος αφορα μεχρι καταναλωση 26/06 και εμεις καπου εκει το αλλαξαμε. Ο επομενος θα εκδοθει με τις τιμες του σταθερου τον επομενο μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κακως το γραφει μπλε, αλλα τελικα ο λογαριασμος αφορα μεχρι καταναλωση 26/06 και εμεις καπου εκει το αλλαξαμε. Ο επομενος θα εκδοθει με τις τιμες του σταθερου τον επομενο μηνα

αααα ήσουν σε άλλο πρόγραμμα (κυμαινόμενο) μέχρι 26/06 ; ε τότε σώστες είναι οι χρεώσεις... γιατί γενικά για προτεργια δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια με λάθη κτλ

Επεξ/σία από Greg29M

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

αααα ήσουν σε άλλο πρόγραμμα (κυμαινόμενο) μέχρι 26/06 ; ε τότε σώστες είναι οι χρεώσεις... γιατί γενικά για προτεργια δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια με λάθη κτλ

Ναι, απλα το οτι αναφερει το σταθερο με μπερδεψε γτ καναμε την αλλαγη εκεινη την περιοδο και θεωρησα οτι ο τωρινος ειναι του Ιουλιου καταναλωση. Οποτε ναι, ολα οκ. Και με βαση την ληξη που φαινεται Δεκ 2024, βγαινει 6 μηνες απο Ιουλιο και μετα.

Απλα εκαναν λαθος στην ενδειξη του ειδους του λογαριασμου τελικα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μενα ,

Με τα δώρα από ZENITH τι ακούγετε ? ξέρει τι παίζει κανένας 

Στα εισιτήρια και τις διανυκτερεύσεις αναφέρομαι ..

Τα εχει πάρει κάνείς ?

Επεξ/σία από ch_dimitris

26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα έπρεπε ο λογαριασμός να είναι πιο αναλυτικός με τις χρεώσεις των kwh. Ίσως έτσι να μην δημιουργούσαν ανησυχία.

2 ώρες πριν, skylouros είπε

Με πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου όμως Ε?

Και σε εμένα ληγμένο ήταν και δεν χρειάστηκε. Μου έστειλε απλά μια επιστολή ο ΔΕΔΔΗΕ ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό.

Καλησπέρα παιδιά ήμουν στον ηρών τον προηγούμενο μήνα και πήρα τα 50 ευρώ που είχε δώρο και σκέφτομουν να παω στην volton αλλά είδα δεν έχει πλέον το πρόγραμμα με τις 500 κιλοβατώρες δώρο που είχε τι άλλο υπάρχει σε δώρο γιατί έχω αρκετές κιλοβατώρες τον μήνα λόγω ψύξης με αντλία . 

2 ώρες πριν, Stak5 είπε

Και σε εμένα ληγμένο ήταν και δεν χρειάστηκε. Μου έστειλε απλά μια επιστολή ο ΔΕΔΔΗΕ ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό.

Ναι ... Κατεθεσες το νεο ΥΔΕ; Μην γινει καμμια διακοπη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...