Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, skylouros είπε

Συγνώμη για το off topic αλλά δε ξέρω σε ποιο νήμα θα μπορούσα να ρωτήσω. Για αλλαγή ονόματος στο ρολόι, ξέρει κανείς αν χρειάζεται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου? Επίσης αν το όνομα είναι άνθρωποι που δεν είναι εν ζωή, γίνεται απλά αλλαγή παρόχου χωρίς αλλαγή ονόματος?

Ευχαριστώ 

Εγώ αυτό έκανα. Αλλαγή από ΔΕΗ σε Volton

10 ώρες πριν, geopro είπε

Φυσικά εννοώ παλαιές υφιστάμενες συμβάσεις, νομίζω το κάνω ξεκάθαρο στην παράθεση προς το μέλος που αναρωτιέται.

11 ώρες πριν, doll είπε

καλησπέρα.

έχω 4 παροχές volton 0.083 που λήγουν στο τέλος του μήνα. Καμία πρόταση τι και πότε να κάνω?

Μπορείς να κάνεις αίτημα σε άλλον πάροχο και όταν θα σε πάρουν για να μείνεις θα σου δώσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 0,093/kwh

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας.

Είμαι στην φυσικό αέριο στο πρόγραμμα Ρεύμα Maxi Home Fixed το οποίο λήγει τέλος του μήνα νομίζω. Η κατανάλωση μου είναι μαχ 500kwh τον μήνα και ειμαι δικαιούχος κοτ. Μπορείτε να μου προτείνετε είτε άλλο πάροχο είτε άλλο πρόγραμμα από το υπάρχων στην Φ/Α? Θέλω κάτι σε σταθερό να μην εχω το άγχος της χονδρικής τιμής συνεχώς. 

27 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Γεια σας.

Είμαι στην φυσικό αέριο στο πρόγραμμα Ρεύμα Maxi Home Fixed το οποίο λήγει τέλος του μήνα νομίζω. Η κατανάλωση μου είναι μαχ 500kwh τον μήνα και ειμαι δικαιούχος κοτ. Μπορείτε να μου προτείνετε είτε άλλο πάροχο είτε άλλο πρόγραμμα από το υπάρχων στην Φ/Α? Θέλω κάτι σε σταθερό να μην εχω το άγχος της χονδρικής τιμής συνεχώς. 

Power home direct plus (zenith) 

• Like 1

2 hours ago, Stak5 said:

Μπορείς να κάνεις αίτημα σε άλλον πάροχο και όταν θα σε πάρουν για να μείνεις θα σου δώσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 0,093/kwh

Σε μια παροχή ή και στις 4; 
και αν κάνω αίτημα σε μια άλλη μπορεί να το σταματήσουν; 

18 λεπτά πριν, doll είπε

Σε μια παροχή ή και στις 4; 
και αν κάνω αίτημα σε μια άλλη μπορεί να το σταματήσουν; 

Σε όλες πρέπει. Πας για παράδειγμα στον ΗΡΩΝ να πάρεις και τα 50€ και μετά αν θέλεις επιστρέφεις πίσω Volton. 

• Like 1

20 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Να κανω την αίτηση τηλεφωνικώς η μέσω του site? Παίζει κάπου ρόλο?

Δεν έχω κάνει μετάβαση ποτε ζενίθ και δεν ξέρω την εξυπηρέτηση τους… οποιος ξέρει να απαντήσει στο συμφουριτη παιδιά…

• Like 1

37 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Να κανω την αίτηση τηλεφωνικώς η μέσω του site? Παίζει κάπου ρόλο?

Εγώ τηλεφωνικά είχα κάνει πριν κάνα χρόνο αλλά έχουν και e-contract. Όπως σε βολεύει 

• Like 1

37 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Δεν έχω κάνει μετάβαση ποτε ζενίθ και δεν ξέρω την εξυπηρέτηση τους… οποιος ξέρει να απαντήσει στο συμφουριτη παιδιά…

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και οι λογαριασμοί σωστοί. 

Δεν ξέρω όμως αν μπορούν τον επόμενο μήνα να αλλάξουν τους συντελεστές όπως ρωτάει και ένα μέλος παραπάνω. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, skylouros είπε

Με πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου όμως Ε?

όχι απαραίτητα ... απλά εάν δεν υπάρχει, είσαι ''υποχρεωμένος'' εντός 6μηνου να το καταθέσεις. Κατα ποσο θα το ελέγξουν είναι άλλο θέμα. Στη δίκη μου περίπτωση έγινε η αλλαγή και το πιστοποιητικό το κατέθεσα εκ των υστέρων καλού κακού για να μην έχω μπλεξίματα. Καλό 2034 τώρα ξανά :P

Επεξ/σία από mdkamael

Χαιρετώ την παρέα!

Μετά από μία 3ετία στη ζενίθ αποφάσισα να φορέσω το backpack μου και να πάρω τους δρόμους 😁 Αυτά τα 0,27918 δεν μου κάθισαν καλά. Το εξελάκι βλέπω προτείνει για νέους πελάτες ηρων με το 50άρικο μέσω e-contract οπότε λέω να ξεκινήσω το ταξίδι μου από κει και βλέπουμε.

Ερώτηση νο1: Το 50άρικο το παίρνεις στον 1ο λογαριασμό. Εμ έλα που εγώ καίω 50-80 kWh τον μήνα και έχω και ΚΟΤ οπότε συνήθως πληρώνω κοντά στο 30άρι. Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει 30 ευρώ ο πρώτος λογαριασμός, στον 2ο περισσεύει ένα 20αρικάκι το οποίο κερδίζω εκεί ή το χάνω και ουσιαστικά κερδίζω μόνο 30 ευρώ;

Ερώτηση νο2: Στο εξέλ γράφει "Φθηνότερα πρόγραμμα" και "Φθηνότερο πρόγραμμα για νέους πελάτες". Πότε θεωρείσαι νέος πελάτης; Αν εγώ τώρα για παράδειγμα πάω ηρων και μετά από 2 μήνες ξαναγυρίσω ζενίθ, θεωρούμαι νέος πελάτης στη ζενίθ;

Ερώτηση νο3: Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε ένα μήνα πριν, έγραφε επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ 31/07. Αν εγώ κάνω αύριο την αίτηση να φύγω, μπορώ να βάλω ως μέτρηση τον αριθμό της 31/07; Κι αν ναι, πως τον μαθαίνω; Καλώ στον ΔΕΔΔΗΕ και μου τον λέει;

Ερώτηση νο4: Πότε ξαναξεκινάω μετανάστευση; Με το που βγουν νέες τιμές αρχές του επόμενου μήνα βλέποντας τα αντίστοιχα δώρα και αν με συμφέρει; Ξέρω ότι η ερώτηση αυτή δεν μπορεί ν' απαντηθεί γιατί δεν έχουμε τα δεδομένα αλλά σε γενικές γραμμές φίλοι μου τουρίστες πόσο συχνά μεταναστεύετε, ανα μήνα;

Αυτά και συγγνώμη για την έκταση του post 🙂

Εχω φύγει απο τον Ηρων απο τις 07/07. Ο Ηρων εβγαλε εναντι 9 μερες και υπολοιπονται αλλες 6 που θα τις χρεωθω στον τελικό λογαριασμό. 

Σε 3 ημέρες τελείωνει ο μήνας στην Volton που είμαι.

Αν κάνω e-contract για επιστροφή στον Ηρων υπάρχει περίπτωση να λάβω εκ νεου τα 50 ευρώ έστω και άτυπα όπως εχει αναφερθει; Ενδιαφέρομαι για το Yellow One Home. Η επειδή δεν εχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός σε αυτούς χάνω αυτό το δικαίωμα;

20 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Μετά από μία 3ετία στη ζενίθ αποφάσισα να φορέσω το backpack μου και να πάρω τους δρόμους 😁 Αυτά τα 0,27918 δεν μου κάθισαν καλά. Το εξελάκι βλέπω προτείνει για νέους πελάτες ηρων με το 50άρικο μέσω e-contract οπότε λέω να ξεκινήσω το ταξίδι μου από κει και βλέπουμε.

Ερώτηση νο1: Το 50άρικο το παίρνεις στον 1ο λογαριασμό. Εμ έλα που εγώ καίω 50-80 kWh τον μήνα και έχω και ΚΟΤ οπότε συνήθως πληρώνω κοντά στο 30άρι. Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει 30 ευρώ ο πρώτος λογαριασμός, στον 2ο περισσεύει ένα 20αρικάκι το οποίο κερδίζω εκεί ή το χάνω και ουσιαστικά κερδίζω μόνο 30 ευρώ;

Ερώτηση νο2: Στο εξέλ γράφει "Φθηνότερα πρόγραμμα" και "Φθηνότερο πρόγραμμα για νέους πελάτες". Πότε θεωρείσαι νέος πελάτης; Αν εγώ τώρα για παράδειγμα πάω ηρων και μετά από 2 μήνες ξαναγυρίσω ζενίθ, θεωρούμαι νέος πελάτης στη ζενίθ;

Ερώτηση νο3: Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε ένα μήνα πριν, έγραφε επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ 31/07. Αν εγώ κάνω αύριο την αίτηση να φύγω, μπορώ να βάλω ως μέτρηση τον αριθμό της 31/07; Κι αν ναι, πως τον μαθαίνω; Καλώ στον ΔΕΔΔΗΕ και μου τον λέει;

Ερώτηση νο4: Πότε ξαναξεκινάω μετανάστευση; Με το που βγουν νέες τιμές αρχές του επόμενου μήνα βλέποντας τα αντίστοιχα δώρα και αν με συμφέρει; Ξέρω ότι η ερώτηση αυτή δεν μπορεί ν' απαντηθεί γιατί δεν έχουμε τα δεδομένα αλλά σε γενικές γραμμές φίλοι μου τουρίστες πόσο συχνά μεταναστεύετε, ανα μήνα;

Αυτά και συγγνώμη για την έκταση του post 🙂

1o Το 50€ δεν χρειάζεται να καταναλωθεί στον πρώτο λογαριασμό

2ο κάθε εταιρία έχει άλλους όρους. Οι πιο πολλές άμα ξαναπάς σε θεωρούν νέο πελάτη

3ο απλά βάλε ότι λέει ο μετρητής σου 

4ον αφού λες ότι έχεις χαμηλή καταναλωση φάε πρώτα τα 50€ και βλέπεις 

11 λεπτά πριν, madboy είπε

Εχω φύγει απο τον Ηρων απο τις 07/07. Ο Ηρων εβγαλε εναντι 9 μερες και υπολοιπονται αλλες 6 που θα τις χρεωθω στον τελικό λογαριασμό. 

Σε 3 ημέρες τελείωνει ο μήνας στην Volton που είμαι.

Αν κάνω e-contract για επιστροφή στον Ηρων υπάρχει περίπτωση να λάβω εκ νεου τα 50 ευρώ έστω και άτυπα όπως εχει αναφερθει; Ενδιαφέρομαι για το Yellow One Home. Η επειδή δεν εχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός σε αυτούς χάνω αυτό το δικαίωμα;

Σε τόσο σύντομο χρονικο διάστημα μέσω econtract υπάρχει πιθανότητα να φας ακυρο. Προτίμησε κατάστημα, αν δεν έχεις στη περιοχή σου πάρε τηλέφωνο, θέλουν πελάτες θα σε εξυπηρετήσουν 

• Like 2

7 ώρες πριν, conne είπε

Καλή ερώτηση.

τελικά διάβασα στους όρους που διευκρινίζει ότι οι συντελεστές δεν πειράζονται για 6 μήνες

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει, γιατι σε επαγγελματικό value safe 6μηνο στην protergia, με τιμή 115mwh/0.115kwh βλέπω στον λογαριασμό χρέωση ανά kwh:0.17? 

Το αστείο είναι ότι κάτω στο πινακάκι λέει και αρχική τιμή 0.24 και έχουμε έκπτωση 0.08

μάλλον δεν αναφέρεσαι στο σταθερό της protergia value safe 6 μηνο αλλα στο value special οπου ειναι πρασινο και η τιμη του εκλεισε στα 0,17 για αυγουστο... για ανεβασε λογαριασμο να τσεκαρουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...