Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα ξαναρωτησω για φοιτητή με μικρή κατανάλωση ο οποίος θα αρχίσει να φοιτά τον Οκτώβριο για νέα σύνδεση χωρίς να έχω χρόνο για να γίνω τουρίστας ποιο προγραμμα συμφέρει περισσότερο με όχι μεγάλο ρίσκο ;

εγω απο όλα αυτά που διάβασα κατέληξα 

ζενιθ yellow one home ή το ζενίθ smart night ή το ΔΕΗ online home από συνεργάτη τι λέτε ;

επισης επειδή θέλω η σύνδεση να έχει γίνει γύρω στις 25 Αυγούστου ποτέ λέτε να κάνω την αίτηση ;

Ευχαριστω και συγνώμη αν κούρασα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, s93060 είπε

Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα ξαναρωτησω για φοιτητή με μικρή κατανάλωση ο οποίος θα αρχίσει να φοιτά τον Οκτώβριο για νέα σύνδεση χωρίς να έχω χρόνο για να γίνω τουρίστας ποιο προγραμμα συμφέρει περισσότερο με όχι μεγάλο ρίσκο ;

ζενιθ yellow one home ή το ζενίθ smart night ή το ΔΕΗ online home από συνεργάτη τι λέτε ;

επισης επειδή θέλω η σύνδεση να έχει γίνει γύρω στις 25 Αυγούστου ποτέ λέτε να κάνω την αίτηση ;

Μάλλον το ζενίθ smart night είναι το καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση 0 πάγιο και 40% έκπτωση στην προμήθεια βγαίνει αρκετά χαμηλά ακόμη και αν ανέβει αρκετά η ΤΕΑ στο μέλλον σύμφωνα με το excel του @doomnx. Το πόσο νωρίς δεν γνωρίζω ίσως κάποιο άλλο μέλος αλλά αφού είναι μηδενικό πάγιο και χωρίς κατανάλωση δεν έχει και μεγάλη σημασία.

• Like 1

Καλημέρα παιδιά. Για δύο παροχές (στο ίδιο όνομα) αν τις πάω στο yellow one  μέσω e contract χωρίς να έχει ξαναμπεί καμία πό τις δύο το τελευταίο 6μηνο, το δώρο των 50 € θα είναι επί δυο; 

12 λεπτά πριν, arcadian27 είπε

Καλημέρα παιδιά. Για δύο παροχές (στο ίδιο όνομα) αν τις πάω στο yellow one  μέσω e contract χωρίς να έχει ξαναμπεί καμία πό τις δύο το τελευταίο 6μηνο, το δώρο των 50 € θα είναι επί δυο; 

Ναι είναι ξεχωριστά συμβόλαια. Δύο αιτήσεις θα κάνεις.

• Like 1

20 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ναι είναι ξεχωριστά συμβόλαια. Δύο αιτήσεις θα κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λίγο χαζή ερώτηση αλλά θα κάνω 2 διαφορετικούς λογαριασμούς με διαφορετικά email;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, s93060 είπε

Θα  το ζητήσεις απο τον παροχο 21/8  22/8 περιπου να κάνεις την επανασύνδεση... Και φαντάζομαι να έχουν πρόσβαση  του μετρητή στον χώρο οι τεχνικοί που θα έρθουν.. 

Επεξ/σία από takoulou

9 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα  το ζητήσεις απο τον παροχο 21/8  22/8 περιπου να κάνεις την επανασύνδεση... Και φαντάζομαι να έχουν πρόσβαση  στον χώρο οι τεχνικοί που θα έρθουν.. 

εννοεί να έχουν πρόσβαση στην χελώνα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή του zenith smart night που έχει το excel,είναι μετά την έκπτωση του 40% η έχει γίνει κάποιο λάθος;

Ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά τον  DOOMNX :rolleyes:.

Επεξ/σία από revmatopliktos

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Άστους γιατί κοιμούνται εκεί μέσα. Έκαναν 15 μέρες να με ενεργοποιησουν και χρεωθηκα 150€ στην προηγούμενη εταιρία. 

Τώρα που έκλεισα το μήνα μου έστειλαν καλωσορίσατε 

Έκανα χτες αίτηση Ηρων μου ήρθε στο λεπτό το συμβόλαιο. Να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί 

Ενώ οι άλλοι πετάνε...

Πριν 5 εργάσιμες έστειλα υπογεγραμμένη τη σύμβαση στην Protergia, χθες μου ήρθε μήνυμα ότι η αίτηση μου καταχωρήθηκε επιτυχώς, εστάλη στο ΔΕΔΗΕΕ και να αναμένω ενεργοποίηση στις 9/8.

Τηλεφωνικά μου έλεγαν 5 μέρες για αλλαγή παρόχου.

2 hours ago, adi32 said:

Άστους γιατί κοιμούνται εκεί μέσα. Έκαναν 15 μέρες να με ενεργοποιησουν και χρεωθηκα 150€ στην προηγούμενη εταιρία. 

Τώρα που έκλεισα το μήνα μου έστειλαν καλωσορίσατε 

Έκανα χτες αίτηση Ηρων μου ήρθε στο λεπτό το συμβόλαιο. Να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί 

2 hours ago, favou2000 said:

Από τρίτη - Τετάρτη τσεκαρε αλλαγή στο ψηφίο υδε.Θα έχει γίνει, απλά στο myheron καθυστερεί να φανεί αρκετά αλλά θα είσαι ήδη πελάτης από την αλλαγή υδε .

26 minutes ago, Geoponer said:

Ενώ οι άλλοι πετάνε...

Πριν 5 εργάσιμες έστειλα υπογεγραμμένη τη σύμβαση στην Protergia, χθες μου ήρθε μήνυμα ότι η αίτηση μου καταχωρήθηκε επιτυχώς, εστάλη στο ΔΕΔΗΕΕ και να αναμένω ενεργοποίηση στις 9/8.

Τηλεφωνικά μου έλεγαν 5 μέρες για αλλαγή παρόχου.

Όταν κάνετε αίτηση σε νέο πάροχο, δεν στέλνετε φωτογραφία τον μετρητή με τις kw;

Από ότι καταλαβαίνω, η τιμή αυτή που αναγράφει στην φωτογραφία ή που αναγράφεται στο Μάιλ, θα είναι ο τελικός που θα κοστολογήσει ο προηγούμενος πάροχος και η αρχή κοστολόγησης του νέου παρόχου. Πώς γίνεται να χρεωθείτε από τον προηγούμενο πάροχο; Εκτός και αν καθυστερούν να σας στείλουν το συμβόλαιο, εμένα με τηλ επικοινωνία στην Volton με ηχογράφησαν την ίδια μέρα και μετά από 2 μέρες (λόγο και δικής μου καθυστέρησης) μου έστειλαν Μάιλ με το συμβόλαιο και τα δικαιολογητικά που έπρεπε να του στείλω.

2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Όταν κάνετε αίτηση σε νέο πάροχο, δεν στέλνετε φωτογραφία τον μετρητή με τις kw;

Από ότι καταλαβαίνω, η τιμή αυτή που αναγράφει στην φωτογραφία ή που αναγράφεται στο Μάιλ, θα είναι ο τελικός που θα κοστολογήσει ο προηγούμενος πάροχος και η αρχή κοστολόγησης του νέου παρόχου. Πώς γίνεται να χρεωθείτε από τον προηγούμενο πάροχο; Εκτός και αν καθυστερούν να σας στείλουν το συμβόλαιο, εμένα με τηλ επικοινωνία στην Volton με ηχογράφησαν την ίδια μέρα και μετά από 2 μέρες (λόγο και δικής μου καθυστέρησης) μου έστειλαν Μάιλ με το συμβόλαιο και τα δικαιολογητικά που έπρεπε να του στείλω.

Όχι σε όλους τους παρόχους (πχ ο ΗΡΩΝ δεν ζητάει φωτογραφία, απλά γράφεις την ένδειξη). Αυτό βόλευε παλιότερα που δεν υπήρχε μηνιαία καταμέτρηση να έβαζες περισσότερες οι λιγότερες κιλοβατώρες ώστε να τις χρεωθείς στον πάροχο με την καλύτερη τιμή. Μπορείς να χρεωθείς περισσότερες kWh μόνο αν καθυστερήσει να γίνει η αλλαγή και μεσολαβήσει καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Τότε μπαίνει αυτή η μέτρηση ως αρχική στον νέο πάροχο 

• Like 1

10 λεπτά πριν, prefuse είπε

Δεν είναι σίγουρο.. Γιατί υπάρχει και η περιπτωση να περασει ο Δεδδηε.. Άρα η ένδειξη να μην ισχύει.. 

• Like 1

2 ώρες πριν, arcadian27 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λίγο χαζή ερώτηση αλλά θα κάνω 2 διαφορετικούς λογαριασμούς με διαφορετικά email;

Όχι ένα myheron θα έχεις με δύο διαφορετικές παροχές. 

Για να πάω στο νέο προγραμμα της ΔΕΗ 4students επειδή το σπίτι είναι στο όνομα του γονέα ξέρετε τι είναι αυρο το εγγραφο συγκατάθεσης φοιτητικής ταυτότητας που χρειάζεται ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...