Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σε ό,τι αφορά την επιδότηση ΤΕΜ των 0,016 €/kWh, θα δείτε ότι πρόσθεσα καινούργια γραμμή κάτω από τις χρεώσεις προμήθειας. Δεν θα μπορούσα να την ενσωματώσω στις τελικές τιμές προμήθειας, γιατί υπάρχει ανώτατο όριο κατανάλωσης 500 kWh. Με βάση τις ανακοινώσεις του υπουργείου θα εφαρμοστεί σε όλα τα κυμαινόμενα τιμολόγια, ανεξαρτήτως παρόχου. Ακόμα η ΗΡΩΝ που έλεγε ότι δεν θα την δώσει στο Yellow One, τελικά ενημέρωσε τον πίνακα χρεώσεων του προγράμματος ενσωματώνοντας την έκπτωση.

Σκέφτομαι αύριο να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για το  Yellow One. Οι 500 αφορούν μόνο της ημέρας ή το σύνολο ημέρας-νύχτας.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε στο  Yellow One ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, doomnx είπε

Περνώντας στα ex-post, η σημαντικότερη αλλαγή που έχουμε είναι η νέα προσφορά για το Power Home Smart Night με έκπτωση 40% στην τιμή χρέωση προμήθειας για αιτήσεις μέχρι τέλος Αυγούστου. Το γεγονός αυτό ενισχύει την κυριαρχία της ZeniΘ στην κατηγορία με μεγάλη διαφορά κιόλας από το δεύτερο φθηνότερο πρόγραμμα.

Και μην ξεχνάμε ότι το 40% γίνεται 45% με συνεπεια και 50% με Dual αέριο.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα μόλις έκανα αλλαγή από πράσινο Γ1 της ΔΕΗ σε my home 4all είναι για το γιο μου που είναι φοιτητής και  Αύγουστο Σεπτέμβριο θα λείπει πιστεύετε ότι θα δω κάποια διαφορά ;

αυτο το green pass που έχει δώρο για 3 μήνες τι ακριβως είναι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, armenistis1980 είπε

Σκέφτομαι αύριο να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για το  Yellow One. Οι 500 αφορούν μόνο της ημέρας ή το σύνολο ημέρας-νύχτας.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε στο  Yellow One ?

Η κρατική επιδότηση 0,016 €kWh μέσω ΤΕΜ με όριο τα 8 € ανά οικιακή παροχή αφορά την κατανάλωση μέρας+νύχτας συνδυαστικά.

49 λεπτά πριν, marmagia είπε

Αν κανείς αλλαγή προγράμματος στον ηρωνα συνεχίζεις και στο νέο να παίρνεις την έκπτωση συνέπειας;

Παίρνεις την έκπτωση συνέπειας του καινούργιου προγράμματος (αν έχει).

24 λεπτά πριν, s93060 είπε

Καλησπέρα μόλις έκανα αλλαγή από πράσινο Γ1 της ΔΕΗ σε my home 4all είναι για το γιο μου που είναι φοιτητής και  Αύγουστο Σεπτέμβριο θα λείπει πιστεύετε ότι θα δω κάποια διαφορά ;

αυτο το green pass που έχει δώρο για 3 μήνες τι ακριβως είναι ;

Ελάχιστη διαφορά. Υπάρχουν καλύτερα προγράμματα. Τσέκαρε το myHome 4Students για τα δώρα ή εναλλακτικό πάροχο.

Το green pass είναι εγγύηση ότι η ενέργεια που σου παρέχεται προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μια βλακεία και μισή είναι, μπορείς να το απενεργοποιήσεις μετά το 3μηνο.

2 ώρες πριν, dimviii είπε

και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το σωστο

οταν θα κατσεις 30 ημερες = 16,6 χ 30 = 498 κιλοβατωρες

Εγω εχω εκπροσωπηση στις 9/7 απο βολτον,υπολογιζω να φυγω γυρω στις 4-5 Αυγουστου.

Μεχρι τωρα εχω καψει 550 κιλοβατωρες απο 9/7

16,666... × 30 = 500

2 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Εμένα πάντως μου είπαν ότι ισχύει μόνο το πράσινο τιμολογιο και τα υπόλοιπα κιτρινα και ότι δεν αφορά το Yellow one.  Αν και έτσι όπως διατυπώνεται στο μυνημα εγω καταλαβαινω είναι σαν να είναι έκπτωση που κάνει σε όλα τα κυμαινομενα τιμολογια άρα και στο Yellow one.

Είναι πλέον αναρτημένα στο site. Στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ξέρουν ακόμα τίποτα. Ό,τι να 'ναι απαντάνε.

Επεξ/σία από doomnx

12 minutes ago, doomnx said:

Παίρνεις την έκπτωση συνέπειας του καινούργιου προγράμματος (αν έχει).

Το θεμα είναι στον πρώτο λογαριασμό με τις χρεώσεις του νέου προγράμματος θα βάλουν έκπτωση συνέπειας σε υπάρχον πελάτη που έπαιρνε έκπτωση συνέπειας σε άλλο πρόγραμμα του ηρωνα;

πχ από το simply generous σε yellow one στο πρώτο λογαριασμό με τις χρεώσεις του yellow θα κου δώσουν την έκπτωση εφόσον την είχα στο simply generous;

On 02/08/2024 at 15:00, konstantinost24 said:

Σε ολες τις εταιριες εκτός από την ΔΕΗ Οι τιμές που ανακοινώνουν συνήθως είναι προ φπα

Και η ΔΕΗ αναρτά τιμές χωρίς τον ΦΠΑ. Καμία εταιρεία δεν αναγράφει τιμή με ΦΠΑ.

On 02/08/2024 at 11:42, Dogtor21 said:

Η βασική ερώτηση είναι...το solar θα επιδοτηθεί και πόσο θα πάει το μαλλί 😜😜... τώρα για το win more αν και κυμαινόμενο ίσως η σταθερή τιμή δεν επιδοτείται αλλά θα δείξει 

Μην ασχολείστε με το Solar... 

On 01/08/2024 at 22:36, revmatopliktos said:

Η ΜΤΑ είναι διαφορετική τιμή μέτρησης από την μέση τιμή της ΤΕΑ ή είναι το ίδιο;

Η ΜΤΑ περιλαμβάνει την ΤΕΑ και ενδοημερήσια αγορά + αποκλίσεις + λογαριασμούς προσαυξήσεων. Η ΜΤΑ βγαίνει πάντα ακριβότερη από την ΤΕΑ και αναρτάται γύρω στις 10 του επόμενου μήνα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μην ασχολείστε με το Solar... 

Για καμιά 20αρια μέρες με το σπίτι σχεδόν μηδενική κατανάλωση?? (Για το 50αρικακι το σίγουρο) Και μετά αλλαγή σε one η σε κάτι άλλο αν υπάρχει τότε 

Επεξ/σία από Dogtor21

6 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Για καμιά 20αρια μέρες με το σπίτι σχεδόν μηδενική κατανάλωση?? (Για το 50αρικακι το σίγουρο) Και μετά αλλαγή σε one η σε κάτι άλλο αν υπάρχει τότε 

Free 

10 ώρες πριν, marmagia είπε

Το θεμα είναι στον πρώτο λογαριασμό με τις χρεώσεις του νέου προγράμματος θα βάλουν έκπτωση συνέπειας σε υπάρχον πελάτη που έπαιρνε έκπτωση συνέπειας σε άλλο πρόγραμμα του ηρωνα;

πχ από το simply generous σε yellow one στο πρώτο λογαριασμό με τις χρεώσεις του yellow θα κου δώσουν την έκπτωση εφόσον την είχα στο simply generous;

Παλιότερα που το είχα κάνει μπήκε κανονικά η έκπτωση συνέπειας του προηγούμενου προγράμματος. 

8 minutes ago, favou2000 said:

Παλιότερα που το είχα κάνει μπήκε κανονικά η έκπτωση συνέπειας του προηγούμενου προγράμματος. 

Δεν με καίει τόσο πολύ για αυτό τον λογαριασμό γιατί ειναι κλειστό εξοχικό. Το θέμα είναι θέλω την έκπτωση για την κατανάλωση Αυγούστου (λογαριασμός έκδοσης Σεπτεμβρίου λογικά)

1 ώρα πριν, Kzaxas είπε

Κρίμα και ήθελα να δοκιμάσω και την volton με τις 500kw free,τόσο καιρό μόνο με Ηρωνα και elpedison παίζαμε 😂

Άστους γιατί κοιμούνται εκεί μέσα. Έκαναν 15 μέρες να με ενεργοποιησουν και χρεωθηκα 150€ στην προηγούμενη εταιρία. 

Τώρα που έκλεισα το μήνα μου έστειλαν καλωσορίσατε 

Έκανα χτες αίτηση Ηρων μου ήρθε στο λεπτό το συμβόλαιο. Να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί 

• Like 2

8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Άστους γιατί κοιμούνται εκεί μέσα. Έκαναν 15 μέρες να με ενεργοποιησουν και χρεωθηκα 150€ στην προηγούμενη εταιρία. 

Τώρα που έκλεισα το μήνα μου έστειλαν καλωσορίσατε 

Έκανα χτες αίτηση Ηρων μου ήρθε στο λεπτό το συμβόλαιο. Να δούμε πότε θα ενεργοποιηθεί 

Από τρίτη - Τετάρτη τσεκαρε αλλαγή στο ψηφίο υδε.Θα έχει γίνει, απλά στο myheron καθυστερεί να φανεί αρκετά αλλά θα είσαι ήδη πελάτης από την αλλαγή υδε .

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...