Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, konstantinost24 είπε

Οποιος θελει για εναν χρόνο Σταθερή τιμη δεν εχει λογο να το κανει στην δεη οταν στην ζενιθ ειναι παλι για 1 χρονο ομως στα 12,3 αρχικη και στα 9,5 λεπτα με συνεπεια και ενω το παγιο ειναι στα 9,90€ επειδη απο χθες το βραδυ δινει τα πρωτα 6 παγια δηλαδη το παγιο των πρωτων 6 μηνων Δωρο. Πρακτικα ειναι σαν πληρωνεις ολον τον χρονο παγιο 5€ και 9,5 λεπτα για απεριοριστη καταναλωση για εναν χρονο το θεωρω εξαιρετικα ανταγωνιστικο.special_terms_power_home_direct_plus-promo-πάγια (2).pdfspecial_terms_power_home_direct_plus-promo-πάγια (2).pdf

Screenshot_20240802_123743_Chrome.jpg

Screenshot_20240802_123732_Chrome.jpg

Στο περιπου ειναι ετσι οπως τα λες,μονο που η τελικη τιμη για το σταθερο ειναι 0,095  +  6% ΦΠΑ 0,0057 = 0,1007,ενα αλλο θεμα που προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι με το ΚΟΤ δεν βγαινει καθε μηνα λογαριασμος,τωρα στο home online μπαινω καθε μηνα δινω καταμετρηση κ βγαινει ο λογαριασμος καθε μηνα.

Εεαν παω στη ζενιθ με βαση τον μεσο ορο καταναλωσης μου ανα μηνα μου βγαινει 3 ευρω λιγοτερα ενω τωρα με τα 6 παγια δωρα μου βγαινει 7 ευρωλιγοτερο το μηνα.

θα μλησω μαζι τους για το θεμα του λογαριασμου επειδη με ενδιαφερει κ θα σας πω τι κ πως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kairizoldyck είπε

Ελπίζω να εννοείς την ανάλυση λογαριασμού, σόρρυ αν μπερδεύτηκα, είμαι κυριολεκτικά στα χαμένα με τον λογαριασμό. 

Τα υπόλοιπα που δε φαίνονται στο screenshot είναι οι χρεώσεις δήμου/ΕΡΤ. Επίσης ο προηγούμενος εκκαθαριστικός 6μηνου που ήρθε τον Ιούνιο, έχει ήδη εξοφληθεί, οπότε δεν υπάρχει υπολειπόμενο ποσό από εκεί. 

image.png.abcd7debfcbb2e4f5845972223509f7e.png

Ναι σε έχει πιάσει πανικός χωρίς λόγο.Η κατανάλωση σου είναι σύνολο 395 κιλοβατώρες 252 ημέρας και 143 νύχτας.Οποτε είναι λογικό το ποσό.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

48 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ωραία και εγώ στο ίδιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι ακόμα, αλλά λογικά θα ισχύει για όλους.

Καλή φάση, - 3.2 λεπτά kWh θα φτάσει τελική τιμή 0.06!

Και εμείς στο Yellow one είμαστε μακάρι να ισχύει για όλους αυτό και να μας έρθει και σε εμάς αυτό το μυνημα

53 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Στο one με την κλειδωμένη τιμή μέχρι τον Σεπτέμβριο 

Α

1 λεπτό πριν, akiskar123 είπε

Στο περιπου ειναι ετσι οπως τα λες,μονο που η τελικη τιμη για το σταθερο ειναι 0,095  +  6% ΦΠΑ 0,0057 = 0,1007,ενα αλλο θεμα που προσωπικα δεν μου αρεσει ειναι με το ΚΟΤ δεν βγαινει καθε μηνα λογαριασμος,τωρα στο home online μπαινω καθε μηνα δινω καταμετρηση κ βγαινει ο λογαριασμος καθε μηνα.

Εεαν παω στη ζενιθ με βαση τον μεσο ορο καταναλωσης μου ανα μηνα μου βγαινει 3 ευρω λιγοτερα ενω τωρα με τα 6 παγια δωρα μου βγαινει 7 ευρωλιγοτερο το μηνα.

θα μλησω μαζι τους για το θεμα του λογαριασμου επειδη με ενδιαφερει κ θα σας πω τι κ πως.

Σε ολες τις εταιριες εκτός από την ΔΕΗ Οι τιμές που ανακοινώνουν συνήθως είναι προ φπα

• Like 1

2 hours ago, Krakatoa said:

Παιδιά όσοι έχετε επαγγελματικά, σε ποιό είστε; Πού συμφέρει; Για Γ22.

Μεταξύ των 2; Καλύτερα Volton;

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-eidiko-timologio-gia-epicheiriseis-g22-g23_133078/

https://volton.gr/services/volton-green-eidiko-business-22/

https://eunice-power.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, epir21 είπε

Ωραία και εγώ στο ίδιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι ακόμα, αλλά λογικά θα ισχύει για όλους.

Καλή φάση, - 3.2 λεπτά kWh θα φτάσει τελική τιμή 0.06!

Ελπίζω να ισχύει όντως για όλους διότι εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης του Ηρων που του είπα ότι στείλατε αυτό και του διάβασα σε γνωστό μου και είμαστε και εμείς στο Yellow one μου είπε ότι αυτό ισχύει μόνο για το πράσινο τιμολογιο το basic και ότι έχει σταλθεί και σε πολλούς άλλους Καταλαθός Συστημικα. Τωρα ισχυει; δεν το έχει ξανακούσει και δεν ήξερε τι να πει και είπε μια μπούρδα; δεν ξερω

Επεξ/σία από konstantinost24
  • Like 1

6 λεπτά πριν, razkal είπε

Ναι, αυτούς τους έχω υπόψιν μου. Αλλά αν ήξερε κάποιος και πως τα καταφέρνεις να κάνεις συμβόλαιο μαζί τους θα ήταν χρήσιμο. Γιατί μάλλον χρειάζεται να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. Έγινε προσπάθεια πριν μήνες ανεπιτυχώς. Ακόμα περιμένουμε...

6 ώρες πριν, stylish είπε

Με τη ΔΕΗ και τα 50 προχώρησε τελικά κανείς;

Τελος Ιουνιου απο το 4all πηγα στο μπλε online και με τον λογαριασμο, προχτες , πηρα τα 50.

37 minutes ago, Krakatoa said:

Ναι, αυτούς τους έχω υπόψιν μου. Αλλά αν ήξερε κάποιος και πως τα καταφέρνεις να κάνεις συμβόλαιο μαζί τους θα ήταν χρήσιμο. Γιατί μάλλον χρειάζεται να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. Έγινε προσπάθεια πριν μήνες ανεπιτυχώς. Ακόμα περιμένουμε...

εκανα πριν 2 μηνες μαζι τους, τηλεφωνικα. αρκετα γρηγορα προχωρησε.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Ναι σε έχει πιάσει πανικός χωρίς λόγο.Η κατανάλωση σου είναι σύνολο 395 κιλοβατώρες 252 ημέρας και 143 νύχτας.Οποτε είναι λογικό το ποσό.

Με έχει πιάσει πανικός γιατί 395 κιλοβατώρες τον Ιούνιο και 500+ κιλοβατώρες τον Ιούλιο, δεν το λες και νορμάλ όταν λείπω 10-12 ώρες από το σπίτι. Εκτός από τον φούρνο που καίω για 20-30 λεπτά τη μέρα, η μόνη συσκευή που καίει αρκετά, είναι το κλιματιστικό που χρησιμοποιούσα και όλο τον χειμώνα αντίστοιχα για ώρες. Δεν ξέρω, μου φαίνονται υπέρογκα τα ποσά για 1 άτομο.

13 minutes ago, kairizoldyck said:

Με έχει πιάσει πανικός γιατί 395 κιλοβατώρες τον Ιούνιο και 500+ κιλοβατώρες τον Ιούλιο, δεν το λες και νορμάλ όταν λείπω 10-12 ώρες από το σπίτι. Εκτός από τον φούρνο που καίω για 20-30 λεπτά τη μέρα, η μόνη συσκευή που καίει αρκετά, είναι το κλιματιστικό που χρησιμοποιούσα και όλο τον χειμώνα αντίστοιχα για ώρες. Δεν ξέρω, μου φαίνονται υπέρογκα τα ποσά για 1 άτομο.

Ή ξεχνάς το κλιματιστικό ανοιχτό και φεύγεις, ή κάποιος σου κλέβει ρεύμα ή έκανε λάθος μετρήσεις ο ΔΕΔΗΕ. 

49 minutes ago, kairizoldyck said:

αν το κλιματιστικο καταληγει σε πριζα, παρε μια tapo p110 για να δεις την καταναλωση του.

ή καιει παρα πολυ ή σου κλεβουν ρευμα.

για συγκριση με τα δικα σου, τον ιουλιο με αντιστοιχες χρησεις σε ac και φουρνο εφτασα τις 320 kwh σε 22 μερες.

• Like 1

43 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ή ξεχνάς το κλιματιστικό ανοιχτό και φεύγεις, ή κάποιος σου κλέβει ρεύμα ή έκανε λάθος μετρήσεις ο ΔΕΔΗΕ. 

6 λεπτά πριν, razkal είπε

αν το κλιματιστικο καταληγει σε πριζα, παρε μια tapo p110 για να δεις την καταναλωση του.

ή καιει παρα πολυ ή σου κλεβουν ρευμα.

για συγκριση με τα δικα σου, τον ιουλιο με αντιστοιχες χρησεις σε ac και φουρνο εφτασα τις 320 kwh σε 22 μερες.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω την περίπτωση διαρροής/κλοπής και θα μιλήσω και με τον ηλεκτρολόγο γιατί οι μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ είναι σωστές. Θα αγοράσω και tapo p110, δεν έχω να χάσω κάτι.

Σε 5 μέρες κλείνω μήνα στην Volton Green ειδικό.

Επόμενο προορισμό ποιόν προτείνεται;

Ηρων Yellow One Home ή Solar για το σίγουρο 50αρικο; Αν και διαβάζω οτι και στα προγράμματα με τον όρο εξαμήνου συνεχίζει και το δίνει. Να σημείωσω οτι θα έχω και περίπου 20 ευρω πιστωτικό επειδή εφυγα σχετικά νωρίς τον προηγουμενο μήνα.

Η να πάω στην Δεη μέσω συνεργάτη που δίνει τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...