Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

44 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Τέλος οι 500 δωρεάν kwh γενικά στη volton. Πλέον δίνουν και στο πράσινο και στο κίτρινο 50€. Στο protect επέκτειναν τη προστασία τιμής μέχρι τον Οκτώβριο.

Τα €50 για το κίτρινο της Volton ισχύουν μόνο για την πρώτη σύμβαση, ή για όσες φορές επιστρέψω στη Volton μετά από πέρασμα από άλλο πάροχο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Είναι ανάλογα τι θέλεις. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να πληρώνεις λίγο τσιμπημένη τιμή, βάζεις ΔΕΗ myhomeonline (μπλε), με πάγια εντολή και ξανασχολήσε σε 1 χρόνο. Αν θέλεις να το ρισκάρεις λίγο παραπάνω για καλύτερες τιμές βάζεις το Power Home Smart Night (κίτρινο) της Ζενίθ για 1 χρόνο και θα έχεις καλύτερες τιμές σε αρκετές περιόδους του χρόνου. Και τέλος αν θέλεις να γίνεις τουρίστας, ξεκινάς με το πράσινο της Volton για τα 50€ και όταν φαγωθούν, πας ΗΡΩΝ ή ότι άλλο παίζει από προσφορά 😎

Οποιος θελει για εναν χρόνο Σταθερή τιμη δεν εχει λογο να το κανει στην δεη οταν στην ζενιθ ειναι παλι για 1 χρονο ομως στα 12,3 αρχικη και στα 9,5 λεπτα με συνεπεια και ενω το παγιο ειναι στα 9,90€ επειδη απο χθες το βραδυ δινει τα πρωτα 6 παγια δηλαδη το παγιο των πρωτων 6 μηνων Δωρο. Πρακτικα ειναι σαν πληρωνεις ολον τον χρονο παγιο 5€ και 9,5 λεπτα για απεριοριστη καταναλωση για εναν χρονο το θεωρω εξαιρετικα ανταγωνιστικο.special_terms_power_home_direct_plus-promo-πάγια (2).pdfspecial_terms_power_home_direct_plus-promo-πάγια (2).pdf

Screenshot_20240802_123743_Chrome.jpg

Screenshot_20240802_123732_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσοι έχετε επαγγελματικά, σε ποιό είστε; Πού συμφέρει; Για Γ22.

Μεταξύ των 2; Καλύτερα Volton;

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-eidiko-timologio-gia-epicheiriseis-g22-g23_133078/

https://volton.gr/services/volton-green-eidiko-business-22/

Επεξ/σία από Krakatoa

Υπάρχει κάποιο προγραμμα υπολογισμού που να βάζεις τις κιλοβατώρες και να σου βγάζει ποσό θα πληρώνεις τον μήνα σε κάθε πάροχο ;

Για κατανάλωση περίπου 100kwh τον μήνα ποιο προγραμμα του ηρων συμφέρει περισσότερο ;

• Thanks 1

3 ώρες πριν, s93060 είπε

Όποτε με τις  νέες τιμές για μικρες καταναλωσεις για φοιτητή  ποια εταιρία συμφέρει και ποιο χρωμα τιμολογίου ;

Για τσέκαρε αυτο ΔΕΗ myHome4Students

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ τα threads (αυτό και το προηγούμενο) μήνες τώρα, αλλά δεν είχε τύχει να σχολιάσω ποτέ. Τώρα όμως έχω τρομερή ανάγκη να ρωτήσω, γιατί οριακά θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιοκέφαλά μου.

Έχω το Power Home Now της Ζενίθ (κατηγορία Γ1Ν) από τότε που μετακόμισα μόνη μου (τέλη Νοεμβρίου '24) και μέχρι τώρα όλοι οι έναντι ερχόντουσαν αρκετά χαμηλοί. Να φανταστείτε, ο εκκαθαριστικός 6ΜΗΝΟΥ ήρθε στα 155.58 ευρώ(!!) από 28/11/2023 - 04/06/2024 με συνολική κατανάλωση: 455 kWh.

Έλα όμως που ο εκκαθαριστικός του Ιουνίου (εφόσον πλέον καταργήθηκαν οι έναντι), ήρθε στα 87.37 ευρώ(?!) με κατανάλωση: 143 kWh μεταξύ 04/06/2024 - 03/07/2024.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω και ποιο πρόγραμμα ή εταιρία να επιλέξω, είναι αδιανόητο το ποσό γι έναν μόνο μήνα. Η εξυπηρέτηση πελατών της Ζενίθ δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική, πέρα από το ότι μου είπαν πως τα πάντα έχουν ακριβύνει κλπ, δεν μπόρεσαν να μου προτείνουν κάτι άλλο.

Γι αυτό λοιπόν απευθύνομαι σε εσάς και ζητάω τα φώτα σας. Σε αυτό το σημείο, οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

image.png.efe132c636e3f51e2dc1375464291040.png

Επεξ/σία από kairizoldyck

Ωραία και εγώ στο ίδιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι ακόμα, αλλά λογικά θα ισχύει για όλους.

Καλή φάση, - 3.2 λεπτά kWh θα φτάσει τελική τιμή 0.06!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ωραία και εγώ στο ίδιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι ακόμα, αλλά λογικά θα ισχύει για όλους.

Καλή φάση, - 3.2 λεπτά kWh θα φτάσει τελική τιμή 0.06!

για νεες συνδεσεις δινει 50ευρω και τοσο χαμηλη τιμη?

εχω 200ημερα και 200 νυχτα και δεν εχω ξαναπαει ηρων. να κανω econtract για το 50ρικο? δεν εχω βρει κατι πιο φθηνο για ενα μηνα.

Επεξ/σία από basilis_k6

41 λεπτά πριν, kairizoldyck είπε

Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ τα threads (αυτό και το προηγούμενο) μήνες τώρα, αλλά δεν είχε τύχει να σχολιάσω ποτέ. Τώρα όμως έχω τρομερή ανάγκη να ρωτήσω, γιατί οριακά θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιοκέφαλά μου.

Έχω το Power Home Now της Ζενίθ (κατηγορία Γ1Ν) από τότε που μετακόμισα μόνη μου (τέλη Νοεμβρίου '24) και μέχρι τώρα όλοι οι έναντι ερχόντουσαν αρκετά χαμηλοί. Να φανταστείτε, ο εκκαθαριστικός 6ΜΗΝΟΥ ήρθε στα 155.58 ευρώ(!!) από 28/11/2023 - 04/06/2024 με συνολική κατανάλωση: 455 kWh.

Έλα όμως που ο εκκαθαριστικός του Ιουνίου (εφόσον πλέον καταργήθηκαν οι έναντι), ήρθε στα 87.37 ευρώ(?!) με κατανάλωση: 143 kWh μεταξύ 04/06/2024 - 03/07/2024.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω και ποιο πρόγραμμα ή εταιρία να επιλέξω, είναι αδιανόητο το ποσό γι έναν μόνο μήνα. Η εξυπηρέτηση πελατών της Ζενίθ δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική, πέρα από το ότι μου είπαν πως τα πάντα έχουν ακριβύνει κλπ, δεν μπόρεσαν να μου προτείνουν κάτι άλλο.

Γι αυτό λοιπόν απευθύνομαι σε εσάς και ζητάω τα φώτα σας. Σε αυτό το σημείο, οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

image.png.efe132c636e3f51e2dc1375464291040.png

55,18:143=0,385 η κιλοβατώρα.Μηπως έχει γίνει λάθος;Ανέβασε φωτό με τιμη kwh, ανάλυση 

4 λεπτά πριν, favou2000 είπε

55,18:143=0,385 η κιλοβατώρα.Μηπως έχει γίνει λάθος;Ανέβασε φωτό με τιμη kwh, ανάλυση 

Ελπίζω να εννοείς την ανάλυση λογαριασμού, σόρρυ αν μπερδεύτηκα, είμαι κυριολεκτικά στα χαμένα με τον λογαριασμό. 

Τα υπόλοιπα που δε φαίνονται στο screenshot είναι οι χρεώσεις δήμου/ΕΡΤ. Επίσης ο προηγούμενος εκκαθαριστικός 6μηνου που ήρθε τον Ιούνιο, έχει ήδη εξοφληθεί, οπότε δεν υπάρχει υπολειπόμενο ποσό από εκεί. 

image.png.abcd7debfcbb2e4f5845972223509f7e.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...