Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Καινούργιο ex-ante από Φυσικό Αέριο στα 0,077 €/kWh και 6 € πάγιο. Ενημέρωσα το εξέλ και τους πίνακες.

ex-post δεν είναι; έχει τους ίδιους ακριβώς όρους/συντελεστές με το MAXI Home Super+ απλά με σταθερή τιμή για τον Ιούλιο.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, li@m είπε

Τι σημαίνουν τα Ex-ante & Ex-post?

Λατινικά είναι.

ex-ante=εκ των προτέρων δηλαδή ξέρεις στην αρχή του μήνα την τελική τιμή της kWh

ex-post=εκ των υστέρων. Γνωρίζεις την τιμή της kWh στο τέλος του μήνα  

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βόλτον... με εκπροσωπεί από 26-06 και μου στείλανε μήνυμα σήμερα για να μου το πούνε!

(υπόψιν... είχα επισκεφθεί φυσικό κατάστημα τους την προηγούμενη μέρα, 25-06) 'Έχασα' (με την έννοια ότι δεν το ήξερα για να το εκμεταλλευτώ) δηλαδή 7 μέρες από τις 30 που δίνουν διορία για να ξοδέψω τις 500kWh δωρεάν!! Στο κατάστημα με διαβεβαίωσαν πως αυτόματα μόλις γίνει η εκπροσώπηση θα μου σταλεί μήνυμα!

Άχρηστοι - άχρηστοι - άχρηστοι...

Δημοσ.
8 minutes ago, panosena said:

Βόλτον... με εκπροσωπεί από 26-06 και μου στείλανε μήνυμα σήμερα για να μου το πούνε!

(υπόψιν... είχα επισκεφθεί φυσικό κατάστημα τους την προηγούμενη μέρα, 25-06) 'Έχασα' (με την έννοια ότι δεν το ήξερα για να το εκμεταλλευτώ) δηλαδή 7 μέρες από τις 30 που δίνουν διορία για να ξοδέψω τις 500kWh δωρεάν!! Στο κατάστημα με διαβεβαίωσαν πως αυτόματα μόλις γίνει η εκπροσώπηση θα μου σταλεί μήνυμα!

Άχρηστοι - άχρηστοι - άχρηστοι...

Είσαι και παλιός τουρίστας εσύ. Γιατί μετά από 3 μέρες δεν έπαιρνες τον Δεδδηε να ρωτήσεις που βρίσκεται η διαδικασία αλλαγής παροχου. 

Και εγώ στον Ηρων από τις 22 είμαι και το έμαθα από κλήση στον Δεδδηε μετά από 4 μέρες περίπου. 

Ο Ηρων σήμερα μου έστειλε μήνυμα να με ενημερώσει ότι με εκπροσωπεί από τις 22.

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. 

Δημοσ.

Ε καλά, δεν είμαι και τόσο ψαγμένος (ούτε και παλιό με λες στον τουρισμό, δεν έχω κλείσει τετράμηνο), πίστεψα (κακώς) αυτό που μου είπανε στο κατάστημα...

Δημοσ.
20 minutes ago, panosena said:

(υπόψιν... είχα επισκεφθεί φυσικό κατάστημα τους την προηγούμενη μέρα, 25-06) 'Έχασα' (με την έννοια ότι δεν το ήξερα για να το εκμεταλλευτώ) δηλαδή 7 μέρες από τις 30 που δίνουν διορία για να ξοδέψω τις 500kWh δωρεάν!! 

Πρέπει να το έχω γράψει 100 φορές ότι με αίτηση σε κατάστημα η αλλαγή παίρνει 1-2 εργάσιμες.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Greg29M said:

Kαλά τα δώρα που πήγαν ; Και αύξηση στις τιμές και χωρίς δώρα ; 😞

Μπήκαν μέσα μάλλον. Ξεπούλησαν από δώρα.

17 minutes ago, panosena said:

Ε καλά, δεν είμαι και τόσο ψαγμένος (ούτε και παλιό με λες στον τουρισμό, δεν έχω κλείσει τετράμηνο), πίστεψα (κακώς) αυτό που μου είπανε στο κατάστημα...

Ηθικό δίδαγμα μην ακούς κανένα.  Και εμένα σε κατάστημα μπυ έλεγαν ότι περνάει ο Δεδδηε για καταμέτρηση όταν κάνεις αίτηση αλλαγής παροχου και όταν εκείνη την στιγμή τους έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση να ακούν τον εκπρόσωπο του Δεδδηε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,  άλλαξαν το ύφος τους.

Όχι ότι δεν το ήξεραν, απλά ρίχνουν την ευθύνη αλλού. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πρέπει να το έχω γράψει 100 φορές ότι με αίτηση σε κατάστημα η αλλαγή παίρνει 1-2 εργάσιμες.

Στο κατάστημα δεν έκανα αίτηση, απλά πήγα να ρωτήσω πώς πάει η αίτηση που είχα κάνει πριν 13 μέρες...πότε θα με εκπροσωπήσει η Βόλτον ...

Εκεί, με τα χίλια ζόρια (πήρε τηλέφωνο στη Βόλτον.!!!... ήταν επί ώρα στην αναμονή ...μπούχτησε ... (εγώ να δεις)... το κλεισε.... πήρε σε ένα κατάστημα...(έτσι μου είπε) .. εγώ πήγα μια βόλτα.... ξαναπέρασα....και μου είπε 'η αίτηση σας προχωράει... μόλις ολοκληρωθεί θα σας σταλεί μήνυμα '..). Ίσως λογω της επίσκεψης μου να έγινε η εκπροσώπηση την επόμενη μέρα, δεν ξέρω.

Αυτό που ισχύει για τα καταστήματα είναι ότι βαράνε μύγες.... πολύ μύγα ρε παιδί μου...

9 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Kαλά τα δώρα που πήγαν ; Και αύξηση στις τιμές και χωρίς δώρα ; 😞

Τι, τέρμα τα δώρα; Τέρμα ο τουρισμός; Όου σιτ!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spinoza14 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχετε γνώμη σχετικά με το καινούριο σταθερό της zenith στα 9.5 με συνέπεια για 1 χρόνο? Home direct plus

12.3 χωρίς συνέπεια 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

Χθες με πήραν και μου το πρόσφεραν σαν μηδενικό πάγιο και χωρίς να λένε την τιμή χωρίς συνεπεια αλλά κλειστή 0.095. Δεν έχω παραπάνω εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα:

PROTERGIA το οικιακό Value Safe 6M (Γ1/Γ1Ν) και Value Safe Business (Γ21/Γ23), με 0,095, παραμένουν ενεργά για πωλήσεις στα συστήματά μας , μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Επίσης ετοιμάζει ετοιμάζει νέα ανταγωνιστική πρόταση κίτρινου κυμαινόμενου Οικιακού τιμολογίου, εντός των προσεχών ημερών. 

VOLTON από σήμερα το πάγιο στις επαγγελματικές παροχές στο πρόγραμμα Volton Yellow Simple Business (Γ21, Γ22, Γ23) διαμορφώνεται σε 6,90€. Επίσης σήμερα ξεκινά η διάθεση του νέου Yellow Simple Protect με προστασία ανώτατης τελικής τιμής 0.093 €/ kWh και πάγιο 4,90€ έως και τέλος Σεπτεμβρίου.

ΖΕΝΙΘ νέο 12μηνο σταθερό προϊόν ρεύματος Power Home Direct Plus.  Αρχική τιμή 0.123 €/KWh. Με έκπτωση συνέπειας 0,095€/kWh. Πάγιο 9,90€. Τέλος πρόωρης λύσης (1-6 μήνας αποχώρησης 100€, 7- 11  μήνας αποχώρησης 50€, 12ος  μήνας αποχώρησης 0€)

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Καινούργιο ex-ante από Φυσικό Αέριο στα 0,077 €/kWh και 6 € πάγιο. Ενημέρωσα το εξέλ και τους πίνακες.

Αυτή η τιμή πώς βγαίνει; καρφωτή για Ιούλιο;

Επεξ/σία από bilham
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...