Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Basketikos_ said:

Ισχύει.

Εγώ πήρα σε κατάστημα και όλα καλά.

Το θέμα είναι ότι πήρε γνωστός μου σε άλλο κατάστημα και του έλεγαν κάτι βλακείες ότι επειδή δεν είναι όλος ο μήνας, θα πάρει τον τρέχοντα 250 κιλοβατώρες και τις άλλες τον επόμενο. Του είπα ότι πιθανότατα λένε χαζομάρες βέβαια..., αλλά έτυχε σε κανέναν άλλον; Να είναι κάποιο νέο κόλπο;

Το δώρο πάει στη περίοδο καταναλωσης. Αν ξεκινήσει σημερα η εκπροσώπηση οι 500kw ισχύουν από 16/7 ως 14/8. Δηλαδη 16.66kw ανά μέρα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, razkal είπε

εχει κανεις προσφατη εμπειρια απο τη Φυσικο Αεριο?

Αυτο σκεπτομαι κι εγω μολις κλεισω μηνα στη βολτον γιατι βγαινει το πιο φθηνο απο ολα αφου εχω εξαντλησει τα δωρα απο Ηρων, βολτον 

Αν μου κανουν προταση απο βολτον να μεινω παλι ειναι ακριβοτεροι απο το αεριο

11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το δώρο πάει στη περίοδο καταναλωσης. Αν ξεκινήσει σημερα η εκπροσώπηση οι 500kw ισχύουν από 16/7 ως 14/8. Δηλαδη 16.66kw ανά μέρα.

Ναι, αυτό ξέρω κι εγώ. Ή χαζομάρες έλεγαν ή κάτι δε μεταφέρθηκε σωστά.

1 hour ago, xristosan said:

2500kw το μηνα σε επαγγελματικο Γ21, ειμαι στο volton green business 21...που να παω? τι θα συμφερε? ευχαριστω.

Κάνε αίτημα για elpedison win more, θα σε πάρει στα καπάκια η volton να σου δώσει το protect με κλειδωμένη τιμή μέχρι Σεπτέμβριο 0.093.

Εναλλακτικά υπάρχει και η λύση της protergia που έχει 0.12 μπλε σταθερό 6μηνο. 

Aυτα προσφέρονται σίγουρα σε γ21 ως 25kva.

• Like 1

31 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αυτο σκεπτομαι κι εγω μολις κλεισω μηνα στη βολτον γιατι βγαινει το πιο φθηνο απο ολα αφου εχω εξαντλησει τα δωρα απο Ηρων, βολτον 

Αν μου κανουν προταση απο βολτον να μεινω παλι ειναι ακριβοτεροι απο το αεριο

Η φυσικό αέριο είναι 0,077 kwh μόνο για αυτόν τον μήνα (άλλες δύο εβδομάδες έμειναν) με την τιμή κράχτη. Από τον Αύγουστο θα είναι κανονικό κίτρινο. Πάνε καλύτερα στο solar να πάρεις σίγουρα το 50€ ή Elpedison που έχει 20€ δωροεπιταγή public

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, vklon είπε

Η φυσικό αέριο είναι 0,077 kwh μόνο για αυτόν τον μήνα (άλλες δύο εβδομάδες έμειναν) με την τιμή κράχτη. Από τον Αύγουστο θα είναι κανονικό κίτρινο. Πάνε καλύτερα στο solar να πάρεις σίγουρα το 50€ ή Elpedison που έχει 20€ δωροεπιταγή public

Ναι Θα το δω το solar αν συμφερει στην τιμη αυτη γιατι υπαρχει περιπτωση να εχω 1000 kw το μηνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ναι Θα το δω το solar αν συμφερει στην τιμη αυτη γιατι υπαρχει περιπτωση να εχω 1000 kw το μηνα 

Για 1000kwh συμφέρει και το win more με κλειδωμένη τιμή 0,0895 kwh και 20€ public. Στο solar σε μια εβδομάδα θα το φας το 50€ με τα 0,16+ που έχει η κιλοβατώρα.

Επεξ/σία από vklon
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, vklon είπε

Για 1000kwh συμφέρει και το win more με κλειδωμένη τιμή 0,0895 kwh και 20€ public. Στο solar σε μια εβδομάδα θα το φας το 50€ με τα 0,16+ που έχει η κιλοβατώρα.

το win more για ποσο θα εχει αυτη την τιμη ?

μετα οι αλλες επιλογες  ειναι

1) αν μου προτεινουν να μεινω στο  Volton Yellow Simple Protect 0,093 €/kWh μέχρι 30/09/2024.

2) Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες 0,095

3) Protergia Οικιακό Value Easy 0,09093 (αλλα μπορει να αλλαξει απο 1/8)

Μόλις τώρα, adi32 είπε

το win more για ποσο θα εχει αυτη την τιμη ?

μετα οι αλλες επιλογες  ειναι

1) αν μου προτεινουν να μεινω στο  Volton Yellow Simple Protect 0,093 €/kWh μέχρι 30/09/2024.

2) Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες 0,095

3) Protergia Οικιακό Value Easy 0,09093 (αλλα μπορει να αλλαξει απο 1/8)

Το win more είναι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και χωρίς δέσμευση. Το 2) είναι σταθερό και το 3) είναι παγίδα καθώς σου δίνει μόνο για τον Ιούλιο μια έκπτωση 6 λεπτών και τον Αύγουστο θα έχει η kWh πάνω από 0,15

• Thanks 1

Καλησπέρα.
Έχει κάνεις εμπειρία από αποχώρηση απ' το 12,3 σταθερό της ΦΑ, αν τυχόν παίρνουν για καμιά αντιπρόταση όταν δούν αίτηση να φύγεις;

Έχω κλείσει 5μηνο, δεν είμαι φαν του τουρισμού, έχουμε καταναλώσεις 950-1200 kwh τους καλοκαιρινούς μήνες, μου φαίνεται σοφό να δώσω το ~40εύρω ρήτρα στη ΦΑ για να πηδήξω στο 9,5 6μηνο της προτέργιας.
Το πλάνο ήτανε να την έκανα τελευταίο μήνα χωρίς ρήτρα προς αλλό σταθερό αλλά δεν το κόβω Αύγουστο ή και Σεπτέμβρη να 'χει ξεμείνει κάτι κάτω από 10.

6 λεπτά πριν, lyk_an είπε

Καλησπέρα.
Έχει κάνεις εμπειρία από αποχώρηση απ' το 12,3 σταθερό της ΦΑ, αν τυχόν παίρνουν για καμιά αντιπρόταση όταν δούν αίτηση να φύγεις;

Έχω κλείσει 5μηνο, δεν είμαι φαν του τουρισμού, έχουμε καταναλώσεις 950-1200 kwh τους καλοκαιρινούς μήνες, μου φαίνεται σοφό να δώσω το ~40εύρω ρήτρα στη ΦΑ για να πηδήξω στο 9,5 6μηνο της προτέργιας.
Το πλάνο ήτανε να την έκανα τελευταίο μήνα χωρίς ρήτρα προς αλλό σταθερό αλλά δεν το κόβω Αύγουστο ή και Σεπτέμβρη να 'χει ξεμείνει κάτι κάτω από 10.

Καλύτερα να αποχωρήσετε από το φυσικό αέριο καθώς τα 12,3 δεν είναι φθηνή επιλογή. Υπάρχουν και κίτρινα με κλειδωμένη τιμή όπως το win more της Elpedison ή το ΗΡΩΝ yellow one. Τα σταθερά δεν συμφέρουν γιατί είναι ανεβασμένη η τιμή της kWh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Στον ΗΡΩΝ στον πρώτο (έναντι) λογαριασμό δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας αν θυμάμαι καλά πηγαίνει στον επόμενο λογαριασμό; οπότε εκεί θα δω το και μια έκπτωση αναλογική με την χρέωση του έναντι;

Οι χρεώσεις που βλέπω για το GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS ειναι αυτές (έχω αλλάξει σε Yellow One Home πλέον), ειναι σωστές? προ συνέπειας ειναι καπου 0.17 E/kWh

Spoiler

Screenshot2024-07-16at13_44_41.png.fa9c0e491291bef17a2fa80c17a9e9d1.png

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από epir21

29 minutes ago, lyk_an said:

Καλησπέρα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να μεταβείς στο κίτρινο της ΦΑ & να φύγεις τον Αύγουστο με ότι θα συμφέρει τότε;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας η τιμη κιλοβατωρας στο οικιακο τιμολογιο για νυκτερινο ειναι 0,077ευρω χωρις εκπτωση συνεπειας στο προγραμμα we blue της eunice power. 

δειτε εδω https://eunice-power.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/ 

κατεβασα το αρχειο με τις τιμες και την εξατομικευση και βλεπω οτι εχετε βαλει ιδια τιμη ημερας με ιδια τιμη νυκτας , ενω δεν ειναι ., παρακαλω να διορθωθει. Ειναι κανενας με τιμολογιο σε οικιακο we blue να μας το επιβεβαιωσει;. 

σε γ22 υπαρχει καποιο συμφερον τιμολογιο εκτος απο το elpedison smart που εχουμε ηδη; . 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2024 στις 1:28 ΜΜ, vklon είπε

Μόλις φύγουν όλοι όσοι πάρουν τα goformore θα ξυπνήσουν και θα κάνουν καλύτερες προσφορές 

Ποιος θα κατσει αν οχι 5 μηνες εστω 4 ή 3 για να παρει τα go4more

Επεξ/σία από nikos121

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...