Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν με κλειδωνουν 5 μηνες ελπε, για 150 ευρω ποντους. Θα φύγω και θα ξαναρθω αμεσα (αρα και παλι θα ειμαι ενεργος σε αυτους), αλλα ενδιάμεσα θα εχω τσιμπησει και 50 απο σολαρ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα στην παρέα. Τις τελευταίες μέρες έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις.

Αρχες Ιούνη πήγα HERON GENEROUS GUARANTEE HOME (χωρίς προστασία) απο Elpedison για να τσιμπήσω το 50αρι στον πρώτο λογαριασμό (ακόμα δεν εχει βγει αλλα ΟΚ)

Επειδή αυτό δεν πρέπει να είναι πλέον διαθέσιμο και φαντάζομαι θα είναι και ακριβό γενικά, ψάχνω να δω τις επόμενες μου κινήσεις. Γενικά Ιούλιο έκαιγα πολύ ρεύμα διαχρονικά λόγω ac, οπότε σκεφτόμουν κάποιο πρόγραμμα της Volton με τις πρώτες 500 kwh δώρο, αλλα τις επόμενες βδομάδες θα λείπω αρκετές μέρες οπότε σκέφτομαι να το κρατήσω αυτό το option για τον Αύγουστο.

Γενικά δεν βλέπω πολλά δώρα να αξίζουν, και πάνω κάτω βλέπω αυτές τις επιλογές:

1. Ζητάω απο Heron να με μεταφέρει εσωτερικά στο Yellow One Home που έχει κλειδωμένη (καλή) τιμή μεχρι και Σεπτέμβρη.
2. Πάω στο Φυσικό Αέριο Ρεύμα MAXI Home Super Save το οποίο είναι και αρκετά φθηνό με επιλογή να μείνω εκει και μετά τον Αύγουστο στο αλλαγμένο πρόγραμμα για να παίρνω τις 6ευρες ΑΒ (αν και no idea ποσο θα εχει τότε το προγραμμα)

Υπάρχει κάτι άλλο; Έχουμε κανένα κονέ για κάπου; πχ Ελπεντισον win πχ εχει βλεπω καλη σχετικά τιμη για Ιούλιο (πιο ακριβή απο τα 2 παραπάνω) αλλά κανένα δώρο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

ΟΚ, είναι απλά θαύμα που κατάφερες να δώσεις ενδείξεις στη Volton στην αντιπρόταση... και που το αρμόδιο τμήμα που διαχειρίστηκε την αίτηση τις έλαβε υπόψιν. Εγώ μόνο τη 1η φορά έδωσα (με πολύ επιμονή) και με αγνόησαν. Εεε μετά κατάλαβα πως γίνεται το έργο κι αφού άρχισαν το γνωστό τροπάριο ότι θα βγει τελικός και θα προχωρήσουν τη νέα αίτηση με αυτή την ένδειξη, πήγα με τα νερά τους να μη καθυστερώ.

Έχει γίνει και σε εμένα σε μία από τις μεταβάσεις μου. Με πήραν για αντιπρόταση και δέχτηκα, μετά με πήραν για ηχογράφηση και επιβεβαίωση και λέω "συγγνώμη δεν θα βάλετε ενδείξεις στην αίτηση προς το ΔΕΔΔΗΕ;" για να λάβω την -άκυρη- απάντηση "στην αλλαγή παρόχου περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ και καταμετρά". Στη συνέχεια και αφού εξήγησα ότι πρέπει να δηλώσουν εκείνοι τις μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ, με έβαλαν λίγο αναμονή, και μετά μου ζήτησαν τις μετρήσεις. Ευτυχώς η αλλαγή έγινε με τις μετρήσεις που τους έδωσα. Κι έτσι για ένα σύντομο πέρασμα από ΔΕΗ 5 ημερών (μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία) χρεώθηκα και κατανάλωση. Μαθαίναμε ακόμα τότε βλέπεις...

19 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δηλαδή σε 250kw θα το έχεις φάει το 50άρικο μόνο από τις χρεώσεις προμήθειας

Ενημερωτικά προς ναυτιλομένους, με τρέχουσες τιμές ΗΡΩΝ Solar, το 50άρικο "τρώγεται" σε 160 kWh, επομένως αν κάποιος αναζητά να πάρει το max που λέμε, πρέπει γύρω στις 160 kWh να την κάνει.

Επεξ/σία από atom7
τυπογραφικά
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, atom7 said:

...

Ενημερωτικά προς ναυτιλομένους, με τρέχουσες τιμές ΗΡΩΝ Solar, το 50άρικο "τρώγεται" σε 160 kWh, επομένως αν κάποιος αναζητά να πάρει το max που λέμε, πρέπει γύρω στις 160 kWh να την κάνει.

50 ευρώ δια 0.19 η κιλοβατώρα... στο περίπου 250kw.  Για όσους έχουν ΚΟΤ, μπορούν να κάψουν και παραπάνω.

Εσύ έβαλες μέσα και πάγιο, ρυθμιζόμενες κλπ? Αυτα θα τα πληρώσεις όπου κι αν πας ούτως η άλλως.

Επεξ/σία από ekrepali

10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

50 ευρώ δια 0.19 η κιλοβατώρα... στο περίπου 250kw.  Για όσους έχουν ΚΟΤ, μπορούν να κάψουν και παραπάνω.

Εσύ έβαλες μέσα και πάγιο, ρυθμιζόμενες κλπ? Αυτα θα τα πληρώσεις όπου κι αν πας ούτως η άλλως.

Τα πάντα έβαλα μέσα, "κομπλέ" που λέμε. Θεωρώ ότι με την τόσο ακριβή kWh δεν αξίζει να "σπαταλήσει" κάποιος ούτε 1€ παραπάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Καλύτερα οι kWh αυτές να αρχίσουν να "μετράνε" σε κάποιον άλλο πάροχο/πρόγραμμα με (πολύ) φθηνότερη χρέωση.

• Like 2

Καλημέρα παίδες!!

Αλλαγές βλέπω και δυσάρεστες...δώρα γιοκ, ο αρχηγός Κορακιος άφαντος, δεν παμε καλά!

Στα δικά μου, η Elpedison ήδη μπήκε στη μαύρη λίστα από τη στιγμή που πέφτει δούλεμα για τις επιταγές του Σκλαβενίτη όπως και η Volton που τους ζήτησα απο προχθές νέο συμβόλαιο και έπεσα σε ενα σαΐνι - να μην αναφέρω όνομα - που ακομα περιμένω να παρει τηλέφωνο, "η να μου στειλει το συμβόλαιο.. (??) 

Για την Elpedison τρέχει ήδη αιτημα στη ΡΑΕ και αντι για Volton προχωρησα σημερα με e-contract για το yellow one της ΗΡΩΝ που παλι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια (!!) ΜΠΑΧΑΛΟ

ΚΟΙΝΩΣ ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!

• Thanks 2
  • Sad 1

10 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Καλημέρα παίδες!!

Αλλαγές βλέπω και δυσάρεστες...δώρα γιοκ, ο αρχηγός Κορακιος άφαντος, δεν παμε καλά!

Στα δικά μου, η Elpedison ήδη μπήκε στη μαύρη λίστα από τη στιγμή που πέφτει δούλεμα για τις επιταγές του Σκλαβενίτη όπως και η Volton που τους ζήτησα απο προχθές νέο συμβόλαιο και έπεσα σε ενα σαΐνι - να μην αναφέρω όνομα - που ακομα περιμένω να παρει τηλέφωνο, "η να μου στειλει το συμβόλαιο.. (??) 

Για την Elpedison τρέχει ήδη αιτημα στη ΡΑΕ και αντι για Volton προχωρησα σημερα με e-contract για το yellow one της ΗΡΩΝ που παλι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια (!!) ΜΠΑΧΑΛΟ

ΚΟΙΝΩΣ ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!

Τις επιταγές εφόσον πηγές myrae θα τις πάρεις έστω και με καθυστέρηση.

Αν υπήρχε κατάστημα στην περιοχή σου καλύτερα να έκανες από εκεί το συμβόλαιο volton ξεπερδεύεις σωστά και γρήγορα.

Το e contact της Ήρων παρουσιάζει πολύ συχνά μη ολοκλήρωση έχει γίνει πολλές φορές αλλά παίρνοντας τηλέφωνο το ολοκληρώνουν αυτοί κανονικά.Αν δικαίουσε το 50αρι το παίρνεις κανονικά άσχετα αν ολοκληρώνεται το αίτημα μέσω τηλεφώνου 

• Thanks 2

10 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Δεν με κλειδωνουν 5 μηνες ελπε, για 150 ευρω ποντους. Θα φύγω και θα ξαναρθω αμεσα (αρα και παλι θα ειμαι ενεργος σε αυτους), αλλα ενδιάμεσα θα εχω τσιμπησει και 50 απο σολαρ.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τους πόντους αν φύγεις και επιστρέψεις. Σε ερώτηση που έκανα στο live chat χθες με ενημέρωσε η εκπρόσωπος ότι «Αν αποχωρήσετε πριν λάβετε τους πόντους και ξανά επιστρέψετε θα επωφεληθείτε από κάποια νέα προσφορά και πως το goformore είναι για το συγκεκριμένο διάδοχο ψηφίο της παροχής»

• Sad 1

22 minutes ago, atom7 said:

Τα πάντα έβαλα μέσα, "κομπλέ" που λέμε. Θεωρώ ότι με την τόσο ακριβή kWh δεν αξίζει να "σπαταλήσει" κάποιος ούτε 1€ παραπάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Καλύτερα οι kWh αυτές να αρχίσουν να "μετράνε" σε κάποιον άλλο πάροχο/πρόγραμμα με (πολύ) φθηνότερη χρέωση.

Από αυτή την άποψη συμφωνώ. Εγώ έχω και Κοτ οπότε δε με συμφέρουν αλλαγές σε 10 ημέρα και με τον ΔΕΔΔΗΕ να σκάει ξαφνικά για μηνιαία επιτόπια... είναι δύσκολο να κάνω αλχημείες ώστε να γλυτώσω υπέρβαση.

• Like 1

Καλημερα,

3 παροχες και τις παω Volton...
και μεταξυ των αλλων κλασσικων δικαιολογητικων μου ζηταει μεχρι και αποδειξη πληρωμης των προηγουμενων λογαριασμων (Ελπε) 🤑

Εχει τυχει σε κανεναν;

1 λεπτό πριν, darkelfdvr είπε

Καλημερα,

3 παροχες και τις παω Volton...
και μεταξυ των αλλων κλασσικων δικαιολογητικων μου ζηταει μεχρι και αποδειξη πληρωμης των προηγουμενων λογαριασμων (Ελπε) 🤑

Εχει τυχει σε κανεναν;

Ναι, πάντα τα ζητάει η Volton για να δώσει «μηδενική εγγύηση» στους συνεπείς πελάτες όπως λέει χωρίς προϋπόθεση πάγιας εντολής. Έχει τύχει να μην στείλω αποδείξεις και πάλι να μην βάλει εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό 

3 λεπτά πριν, darkelfdvr είπε

Εχει τυχει σε κανεναν;

Ναι το ζητάνε..αν ειναι απληρωτοι και  δεν εχει περασει η ημερομηνία εξόφλησης είσαι οκ. 

• Thanks 1

Παίδες καλημέρα μόλις μίλησα με βολτρον. Αποφάσισα να πάω εκεί γιατί είναι και το αγαπημένο μου παιδικό όταν ήμουν μικρός. 😆😆😆

Πέραν της πλάκας με τη πωλήτρια της είπα γιά το παπατζιλικι του μπλε και το δέχθηκε έτσι το απορρίψαμε εξαρχής. 

Της είπα πράσινο και προσφορά να ξεμπερδέψω κάι μου απάντησε γιατί όχι κίτρινο. Δεν παίρνεις έκπτωση αλλά έχεις κλειδωμένο τρίμηνο σε καλή τιμή με 4.9 πάγιο και 0.9 τιμή ρεύματος. Επειδή αυτό θα είναι για το σπίτι των γονιών μου και δεν θέλω εκεί να κάνω τη διαδικασία του ηλεκτρικού τουρίστα παίζει τόσο ρόλο στη χρηματική διαφορά. Θέλω μα πω με σημερινά δεδομένα και αυτό δεν είναι μια τίμια πρόταση? 

• Haha 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...