Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Members Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Ο Κυρ Στέφανος (θα το κάψουμε απόψε κυρ-Στέφανε) Banτοπωλείο (για να στοχεύσει insomniacs) Back Alice (αν δεν πιάσει το μπακάλικο το γυρίζεις σε συγκρότημα) Παντόπολις (δεν σημαίνει κάτι, αλλά μπορεί να πιάσει τους νοσταλγούς της καθαρεύουσας) Pantopolitan (για να πιάσει το πιο κοσμοπόλιταν κοινό) 3 1 4
gakost Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Ya ta panda υπήρχε ένα περίπτερο παντοπωλείο που έχει κλείσει με αυτό το όνομα. Το πάντα είχε μια αρκούδα panda. χιουμοριστικα το παρακάτω αλλά ο Πολυμενέας με τα φρέσκο ληγμένα του μου έρχεται πάντα στο μυαλό όταν ακολουθεί για μπακάλικο.
anax111 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 48 λεπτά πριν, gakost είπε Ya ta panda υπήρχε ένα περίπτερο παντοπωλείο που έχει κλείσει με αυτό το όνομα. Το πάντα είχε μια αρκούδα panda. χιουμοριστικα το παρακάτω αλλά ο Πολυμενέας με τα φρέσκο ληγμένα του μου έρχεται πάντα στο μυαλό όταν ακολουθεί για μπακάλικο. Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη στην Αγίου Δημητρίου.
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 1 hour ago, gakost said: Ya ta panda υπήρχε ένα περίπτερο παντοπωλείο που έχει κλείσει με αυτό το όνομα. Το πάντα είχε μια αρκούδα panda. χιουμοριστικα το παρακάτω αλλά ο Πολυμενέας με τα φρέσκο ληγμένα του μου έρχεται πάντα στο μυαλό όταν ακολουθεί για μπακάλικο. 22 minutes ago, anax111 said: Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη στην Αγίου Δημητρίου. Και Αγ. Παντελεήμονα και Βόλο βλέπω στο google (καφέ, φαγητό delivery) και με παρουσία σε online πλατφόρμες delivery.
spectaculator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Εγώ θα το βάφτιζα: Σεραφίνο, ή Τιραμόλα Θυμίζει κάτι από παλιά, είναι σύντομα και πάνε μια χαρά με παντοπωλείο που πουλά τα πάντα.
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, spectaculator είπε Εγώ θα το βάφτιζα: Σεραφίνο, ή Τιραμόλα Θυμίζει κάτι από παλιά, είναι σύντομα και πάνε μια χαρά με παντοπωλείο που πουλά τα πάντα. Ή μήπως... "Τυριαμόλα"; Είδες τι έκανα εκεί; 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Αν προσπαθεις να βρεις κατι σε σχεση με μπακαλικο, παντοπωλειο που θα μοιαζει με αλλα δε θα το θυμαται κανεις Θα βρεις ενα ονομα μικρο απλο και ευχρηστο (και στα ελληνικα και στα αγγλικα) που δε σημαινει απολυτως τιποτα ωστε να το θυμαται ο κοσμος
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Στις 1/7/2024 στις 12:19 ΜΜ, makiss8 είπε ζηκος σοπ Υπαρχει στα Μανιάτικα του Πειραια ενα που λεγεται Μπακαλογατος
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Oτι και αν σου λενε,ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ. ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ !!! Πλεον ξερω οτι οποιος βαζει λογοπαιγνιο στην επιχειρηση,ειναι ασχετος με επιχειρειν και καταδικασμενος να αποτυχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα