Amimikakos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Από την στιγμή που στην μετάφραση Google .. μπορεί άνετα να εκφωνήσεις την λέξη που θες να μεταφράσεις και την καταλαβαίνει κανονικά .. δεν μπορούμε , μιας και είμαστε πλέον στα μισά του 2024 .... (Οπτικές ίνες, ΑΙ , data center μπλα μπλα !) Να πιέσουμε ως Ελλάδα.. (δε ξέρω ποιος φορέας από εδώ) τον όμιλο Google να προσθέσει τα Ελληνικά και να καταλαβαίνει το "ok Google" (Google Assistant) & το Gemini μέσα από Φωνητικές εντολές.. την Ελληνική Γλώσσα; Έκανα και μια ανάρτηση στο twitter που ζητάω από την Google ακριβώς το ίδιο .. χωρίς (φυσικά 😳😅) να μου απαντήσει κανείς εκεί ... Σας παραθέτω το λινκ
koutsis Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 9 hours ago, Amimikakos said: Από την στιγμή που στην μετάφραση Google .. μπορεί άνετα να εκφωνήσεις την λέξη που θες να μεταφράσεις και την καταλαβαίνει κανονικά .. δεν μπορούμε , μιας και είμαστε πλέον στα μισά του 2024 .... (Οπτικές ίνες, ΑΙ , data center μπλα μπλα !) Να πιέσουμε ως Ελλάδα.. (δε ξέρω ποιος φορέας από εδώ) τον όμιλο Google να προσθέσει τα Ελληνικά και να καταλαβαίνει το "ok Google" (Google Assistant) & το Gemini μέσα από Φωνητικές εντολές.. την Ελληνική Γλώσσα; Έκανα και μια ανάρτηση στο twitter που ζητάω από την Google ακριβώς το ίδιο .. χωρίς (φυσικά 😳😅) να μου απαντήσει κανείς εκεί ... Σας παραθέτω το λινκ Όπως έχεις καταλάβει μας έχουν χεσμένους. Πολύ μικρή αγορά μαλλον και δεν αξίζει να ασχοληθούν... 1
Amimikakos Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου Χαχαχα! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! Προσωπικά μου φαντάζει πανεύκολο (με θέληση) αφού σαν σκέτο κινητό υπάρχει φωνητική αναγνώριση σε μετάφραση & χάρτες .. τι αλλάζει με το plug in app "android auto" / "Google Assistant" ? Ποιος ξέρει ! Φαντάζεσαι να ξεκινήσει από μένα ; (Τις δημοσιεύσεις στο twitter!) 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα