Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που στην μετάφραση Google .. μπορεί άνετα να εκφωνήσεις την λέξη που θες να μεταφράσεις και την καταλαβαίνει κανονικά .. δεν μπορούμε , μιας και είμαστε πλέον στα μισά του 2024 .... (Οπτικές ίνες, ΑΙ , data center μπλα μπλα !) Να πιέσουμε ως Ελλάδα.. (δε ξέρω ποιος φορέας από εδώ) τον όμιλο Google να προσθέσει τα Ελληνικά και να καταλαβαίνει το "ok Google" (Google Assistant) & το Gemini μέσα από Φωνητικές εντολές.. την Ελληνική Γλώσσα; 

Έκανα και μια ανάρτηση στο twitter που ζητάω από την Google ακριβώς το ίδιο .. χωρίς (φυσικά 😳😅) να μου απαντήσει κανείς εκεί ... 

Σας παραθέτω το λινκ 

Δημοσ.
9 hours ago, Amimikakos said:

Από την στιγμή που στην μετάφραση Google .. μπορεί άνετα να εκφωνήσεις την λέξη που θες να μεταφράσεις και την καταλαβαίνει κανονικά .. δεν μπορούμε , μιας και είμαστε πλέον στα μισά του 2024 .... (Οπτικές ίνες, ΑΙ , data center μπλα μπλα !) Να πιέσουμε ως Ελλάδα.. (δε ξέρω ποιος φορέας από εδώ) τον όμιλο Google να προσθέσει τα Ελληνικά και να καταλαβαίνει το "ok Google" (Google Assistant) & το Gemini μέσα από Φωνητικές εντολές.. την Ελληνική Γλώσσα; 

Έκανα και μια ανάρτηση στο twitter που ζητάω από την Google ακριβώς το ίδιο .. χωρίς (φυσικά 😳😅) να μου απαντήσει κανείς εκεί ... 

Σας παραθέτω το λινκ 

Όπως έχεις καταλάβει μας έχουν χεσμένους. Πολύ μικρή αγορά μαλλον και δεν αξίζει να ασχοληθούν...

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαχαχα! 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! 

Προσωπικά μου φαντάζει πανεύκολο (με θέληση) αφού σαν σκέτο κινητό υπάρχει φωνητική αναγνώριση σε μετάφραση & χάρτες .. τι αλλάζει με το plug in app "android auto" / "Google Assistant" ? 

Ποιος ξέρει ! Φαντάζεσαι να ξεκινήσει από μένα ; (Τις δημοσιεύσεις στο twitter!) 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...