Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Στις 1/7/2024 στις 3:49 ΜΜ, SabotazNic είπε Από ότι φαίνεται, το συγκεκριμένο τρέχει από το 2017 και η AXA απλά δεν έστελνε μηνύματα στο κινητό για τις χρεώσεις. Και πολύ απλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι μιας και αφορά κυρίως "αποταμιευτικο" λογαριασμό. Και όντως, και τον Ιούνιο του 23 έχουμε πάλι χρέωση 35 ευρώ... Με το ίδιο "δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι" θα μπορούσαν να σας έχουν αδειάσει τον λογαριασμο;
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Με το ίδιο "δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι" θα μπορούσαν να σας έχουν αδειάσει τον λογαριασμο; Μπα, δύσκολα να το άδειαζε η axa/Generali. 10 ώρες πριν, karaflix είπε Άνοιξα πρόσφατα λογαριασμό στην Αλφα και μου περασαν υπουλα ενα χαρτί για ασφάλιση μεσω Generalli χωρις να το αναφέρουν ποτέ. Έγινα έξαλλος όταν είδα τα email στο spam, αλλά ευτυχώς η Generalli ηταν εξυπηρετικοί και μου το ακύρωσαν πριν γίνει κάποια χρέωση. Γενικά μέχρι τώρα έχω την χειρότερη εντύπωση από την Alphabank, μεγάλοι απατεώνες ακόμα και για ελληνική τράπεζα (που είναι όλοι απατεώνες) Δες και στις πάγιες εντολές (που και αυτές είναι κάπως κρυμμένες στην άλφα) ότι δεν έχεις κάποια ενεργή εντολή προς Generali
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπα, δύσκολα να το άδειαζε η axa/Generali. Yπάρχουν και άλλοι.Πχ υπάλληλοι που κοιτάνε τους λογαριασμούς που δεν έχουν κινήσεις και ..............
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Yπάρχουν και άλλοι.Πχ υπάλληλοι που κοιτάνε τους λογαριασμούς που δεν έχουν κινήσεις και .............. Δεν ήταν τελείως ανενεργός, γίνονταν κάτι κινήσεις, έβλεπα τα ποσά, απλά δεν καταλάβαινα όταν έφευγαν τα 35αρια κάθε χρόνο. Απλά ακόμα και η συγκεκριμένη πάγια εντολή ήταν κάπου χωμένη σε δεύτερη επιλογή μέσα στο Ebanking
naftakiTh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Στις 8/7/2024 στις 1:23 ΠΜ, karaflix είπε Άνοιξα πρόσφατα λογαριασμό στην Αλφα και μου περασαν υπουλα ενα χαρτί για ασφάλιση μεσω Generalli χωρις να το αναφέρουν ποτέ. Έγινα έξαλλος όταν είδα τα email στο spam, αλλά ευτυχώς η Generalli ηταν εξυπηρετικοί και μου το ακύρωσαν πριν γίνει κάποια χρέωση. Γενικά μέχρι τώρα έχω την χειρότερη εντύπωση από την Alphabank, μεγάλοι απατεώνες ακόμα και για ελληνική τράπεζα (που είναι όλοι απατεώνες) Το ίδιο μου έκανα και εμένα έφτασα έως διευθυντή και το αποτέλεσμα ένα εμαιλ μετά από μια εβδομάδα που λέει χαζές δικαιολογίες μιας και μιλήσαμε generally και δεν κάλυπτε κλοπή κάρτας παρά μόνο αντικειμένων σπίτιου πχ τβ λσπτοπ κτλ και μου είπε τς προϋποθέσεις που είναι για κλάματα με λίγα λόγια δεν αποζημιώνεσαι ποτέ μέρος τ εμαιλ Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο πλαίσιο της υπεύθυνης και ποιοτικής εξυπηρέτησης που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους Πελάτες μας, όλα τα σχόλια λαμβάνονται υπόψη, με τελικό στόχο τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα που μας φέρατε στην προσοχή, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε πως η ενημέρωση που σας παρείχε στέλεχος του Καταστήματος. πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την Τράπεζα, και δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει ή να ασκήσει ψυχολογική πίεση. Ενημερώνουμε πως συνδυαστικά με την απόκτηση χρεωστικής κάρτας, σας δίνεται η δυνατότητα, προαιρετικά, να ενεργοποιήσετε πρόγραμμα προστασίας της χρεωστικής κάρτας που καλύπτει επιπρόσθετα συγκεκριμένα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. τραγικη τράπεζα έχει μια βδομάδα δεν δουλεύουν τα push notifications για να καμεις online αγορά με κάρτα ποιο άχρηστη πεθαινε
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Σημερα επεστρεψε και τα χρηματα η Generali, οποτε μια χαρα τουλαχιστον με τους συγκεκριμενους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα