Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.....

Υπάρχει τρόπος να κλείνω το ρουτερ (cosmote speedcom 2) μέσω κάποιας εφαρμογής ή να ορίσω ποτέ να κλείνει από τις ρυθμίσεις του???

(Έχω τα παιδιά που κάθονται μέχρι παρά πολύ αργά στα κινητά και στη smart tv...)

Ευχαριστώ....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panatha1973 είπε

Γειά σας.....

Υπάρχει τρόπος να κλείνω το ρουτερ (cosmote speedcom 2) μέσω κάποιας εφαρμογής ή να ορίσω ποτέ να κλείνει από τις ρυθμίσεις του???

(Έχω τα παιδιά που κάθονται μέχρι παρά πολύ αργά στα κινητά και στη smart tv...)

Ευχαριστώ....

Μέσα από την εφαρμογή της cosmote μπορείς να πας "Διαχείριση εξοπλισμού" και να κλείνεις από εκεί το wifi ή να αλλάζεις κωδικό (οπότε θα πετάει έξω όλες τις συσκευές μέχρι να τον ξαναλλάξεις).

Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα χρονοδικόπτη στην πρίζα του ρούτερ και να κλείνει το ρεύμα τις ώρες που θα του ορίσεις. Προσοχή όμως καθώς αν κλείσεις το ρούτερ και το τηλέφωνο είναι συνδεμένο πάνω σε αυτό (ip τηλεφωνία) δε θα έχεις ούτε τηλέφωνο.

Αν θέλεις περισσότερες δυνατότητες θα πρέπει να βρεις κάποιο ανεξάρτητο access point και να το ρυθμίσεις να δίνει αυτό wifi στο σπίτι (εννοείτε ότι θα κλείσεις το wifi από το speedport). Μετά θα μπορείς να το κλείνεις αυτό για να μην χάνεις το τηλέφωνο από το speedport.

EDIT:

Είδα τις ρυθμίσεις του speedport μου και βλέπω ότι έχει scheduling (που δεν το είχα προσέξει). Οπότε το προγραμματίζεις να κλείνει το wifi.

spacer.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...