kounga Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος ή πρόγραμμα να ελέγχω οταν γυρίζω αργά σπίτι να δω αν υπήρξαν αποσυνδέσεις καθ' όλο το 24ωρο , σε βαθμό που να μου δείχνει και αποσύνδεση του σταθερού τηλφν? Εχω Vod 100. Αν υπάρχει καλύτερα app για Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Μπορείς να μπεις μέσα στο router σου κ να βλέπεις τα log,εκεί θα δεις αν έχεις αποσυνδέσεις η και ακόμα αν έχει πέσει μόνο το VoIP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 5/7/2024 στις 7:44 ΜΜ, nyne είπε Μπορείς να μπεις μέσα στο router σου κ να βλέπεις τα log,εκεί θα δεις αν έχεις αποσυνδέσεις η και ακόμα αν έχει πέσει μόνο το VoIP. Μου έχουν δώσει το Power Station wifi 6. Αν εννοείς απο το μενου> κατάσταση > αρχείο καταγραφής> εκει βγάζει τεράστιο αρχείο με καταγραφές για καθε δευτερόλεπτο, δεν μπορώ να καταλάβω ποιες και πότε ειναι οι αποσυνδέσεις. Τι να επιλέξω απο εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα