Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε ναι άπειρα χρήσιμο. Εγώ έχω μόνο κάποιες εφαρμογές, όλες αγορασμενες και με ublock σε Firefox δεν εχω διαφημίσεις πουθενα.

Επεξ/σία από morfeas-dsl-
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφαρμογές android που δείχνουν διαφημίσεις, με βίντεο είτε με μπάνερ, τα καθαρίζει και αυτά?

Δημοσ.
1 hour ago, sakis.kom said:

Εφαρμογές android που δείχνουν διαφημίσεις, με βίντεο είτε με μπάνερ, τα καθαρίζει και αυτά?

όχι, μόνο αν είσαι rooted και περάσεις κάτι certs που έχει αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο, μερικά θα περνάνε πάλι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βρούμε από που έρχονται αυτά τα μπάνερ και μπλοκάρουμε με το AdGuard χειροκίνητα το τάδε site ή την τάδε IP, τότε λογικά γίνεται?

Ευχαριστώ και πάλι.

Μπήκα και στο λινκ της προσφοράς και είναι στα 20$ πλέον. (through July 21 at 11:59 p.m)

Επεξ/σία από sakis.kom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, sakis.kom said:

19 hours ago, comfuzio said:

όχι, μόνο αν είσαι rooted και περάσεις κάτι certs που έχει αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο, μερικά θα περνάνε πάλι

Δεν ξέρω άμα εννοείται το ίδιο, αλλά κόβει τις διαφημίσεις από πολλές εφαρμογές. Ουσιαστικά φτιάχνει ένα "εικονικό" VPN στο κινητό και γυρίζει όλο το traffic μέσα από την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο φιλτράρει όλα τα δεδομένα του κινητού. πχ στις εφαρμογές του 9gag, flashscore κ.α. και σε πολλά "free" παιχνίδια κόβει κανονικά τις διαφημίσεις... βλέπω είτε κενό παράθυρο είτε δεν βλέπω τίποτα.

Πάντα μιλάμε για την full εφαρμογή του adguard που δεν υπάρχει στο playstore και την κατεβάζει από το site τους, και θέλει αγορασμένο license. Όχι για το free content ad blocker που βάζεις ως add on στους browser.

Επίσης πχ. cert για https filtering περνάς και χωρίς root. Συγκεκριμένα πράγματα όπως αντι VPN να χρησιμοποιεί proxy θέλουν root (δεν ξέρω τα πλεονεκτήματα vs. του να έχεις το κλασσικό εικονικό VPN, που δεν θέλει root).

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 minutes ago, nick_souvlaki said:

Δεν ξέρω άμα εννοείται το ίδιο, αλλά κόβει τις διαφημίσεις από πολλές εφαρμογές. Ουσιαστικά φτιάχνει ένα "εικονικό" VPN στο κινητό και γυρίζει όλο το traffic μέσα από την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο φιλτράρει όλα τα δεδομένα του κινητού. πχ στις εφαρμογές του 9gag, flashscore κ.α. και σε πολλά "free" παιχνίδια κόβει κανονικά τις διαφημίσεις... βλέπω είτε κενό παράθυρο είτε δεν βλέπω τίποτα.

Πάντα μιλάμε για την full εφαρμογή του adguard που δεν υπάρχει στο playstore και την κατεβάζει από το site τους, και θέλει αγορασμένο license. Όχι για το free content ad blocker που βάζεις ως add on στους browser.

Επίσης πχ. cert για https filtering περνάς και χωρίς root. Συγκεκριμένα πράγματα όπως αντι VPN να χρησιμοποιεί proxy θέλουν root (δεν ξέρω τα πλεονεκτήματα vs. του να έχεις το κλασσικό εικονικό VPN, που δεν θέλει root).

Αυτήν την έκδοση έχω και εγώ και σε κινητό μη rooted δεν μου κόβει σε όλες τις εφαρμογές τις in-app διαφημίσεις πχ youtube έχω κανονικά (από το μη premium account) και σε fb/insta κτλ μια χαρά βγάζει. Τώρα παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό (καλύτερα να μου κοπεί το χέρι) οπότε δεν έχω ιδέα αν κόβει ή όχι.
Σε routed κινητό είναι 50-50 σε κάποιες τις κόβει και κάποιες όχι αλλά δεν θα μπορούσα να πω ότι το έβαλα και ξέχασα τι θα πει διαφήμιση.

Γενικά καλό είναι να υπάρχει, ειδικά όταν μιλάμε για τόσο χαμηλή τιμή, από την δική μου εμπειρία δεν τα κόβει όλα και το βλέπω και δύσκολο μιας που σε πολλά τα ads είναι hardcoded, φαντάσου εγώ τρέχω και pihole με πολλά φίλτρα και pfSense unbound και πάλι έχω διαφημίσεις  

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, nick_souvlaki said:

Δεν ξέρω άμα εννοείται το ίδιο, αλλά κόβει τις διαφημίσεις από πολλές εφαρμογές... και σε πολλά "free" παιχνίδια κόβει κανονικά τις διαφημίσεις... βλέπω είτε κενό παράθυρο είτε δεν βλέπω τίποτα.

Ναι, αυτό εννοώ.

Δημοσ.
On 20/07/2024 at 20:46, Christos84# said:

Τι λάθος έκανα και το πλήρωσα σχεδόν 16 ευρώ,αντί για ούτε 11. Με PayPal πλήρωσα.

13.15Ε μαζί με το ΦΠΑ αναφέρει η απόδειξη του PayPal.

Eλα όμως που το επόμενο λεπτό μου έχουν τραβηχτεί αλλά 2.54, τα οποία δεν φαίνονται πουθενά στο PayPal ,σαν μεμονωμένη χρέωση και σήμερα από εκκρεμείς, έγινε οριστική. Μοιάζει σαν να τραβήξε 2 φορές το ΦΠΑ.

Έκανα λάθος ή είναι κάποια απάτη;

Και σε μένα χρέωσε 11+2,64+2,64$USD με paypal και κάρτα Curve αλλά τους έστειλα μήνυμα στο chat της Curve και έστειλαν refund τα 2,64$. Οπότε καλύτερα επικοινώνησε με την τράπεζα σου. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, wraith23 είπε

Και σε μένα χρέωσε 11+2,64+2,64$USD με paypal και κάρτα Curve αλλά τους έστειλα μήνυμα στο chat της Curve και έστειλαν refund τα 2,64$. Οπότε καλύτερα επικοινώνησε με την τράπεζα σου. 

Μπήκα στο trustpilot και είδα παρόμοιες ιστορίες με διπλή χρέωση του ΦΠΑ. Μόλις άφησα κριτική εντός 24ωρου επέστρεψαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ηθελημένα ή μη πάντως δεν επιτρέπεται κρατάνε τα χρήματα για σχεδόν 1 μήνα, και να μην ενημερώνουν για τη τελική τιμή πριν πληρώσεις.

Ας ελπίσουμε ότι η άδεια θα είναι όντως lifetime.

1 λεπτό πριν, Christos84# είπε

Επεξ/σία από Christos84#
Δημοσ.
9 hours ago, Christos84# said:

Μπήκα στο trustpilot και είδα παρόμοιες ιστορίες με διπλή χρέωση του ΦΠΑ. Μόλις άφησα κριτική εντός 24ωρου επέστρεψαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ηθελημένα ή μη πάντως δεν επιτρέπεται κρατάνε τα χρήματα για σχεδόν 1 μήνα, και να μην ενημερώνουν για τη τελική τιμή πριν πληρώσεις.

Lifetime ειναι, dont worry.
(To πρωτο adguard που ειχα παρει, ηταν 2018, καλα κρατει η αδεια φυσικα).

Για το προβλημα με φπα, δεν φταιει η adguard, ειναι προβλημα του ενδιαμεσου payment provider.
Φυσικα καλο ειναι να ενημερωνετε η μαμα εταιρεια για να πιεζει σε διορθωσεις τον provider.
Δεν ειναι και τοσο απλο το θεμα πληρωμων σε προγραμματα προσφερομενα σε παγκοσμιο επιπεδο.
Τεσπα,  πρεπει να το εχω ξαναγραψει σε αντιστοιχη προσφορα, δεν πληρωνουμε ΦΠΑ σε αυτα, ειτε βαζουμε Αμερικανικη διευθυνση σε μια πολιτεια χωρις ΦΠΑ (πχ Αλασκα), ειτε βαζουμε χωρα χωρις φπα, οπως πχ Αλβανια.
Ετσι γλυτωνετε και απο την διπλη χρεωση ΦΠΑ και απο την μονη 😜

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Christos84# είπε

Και εγώ το ίδιο έκανα και αναμένω refund το ποσό του φπα

Δημοσ.
Στις 23/7/2024 στις 4:41 ΜΜ, PeopleAreStrange είπε

Εχει δοκιμάσει κανείς τον AdGuard DNS? Αν ναι, λέει τίποτα?

Ναι εγω το εχω κουμπωμενο στο κινητο, μια χαρα ειναι κοβει σχεδον ολες τις διαφημισεις απο εφαρμογες και στον browser κανει αρκετα καλη δουλεια. Χονδρικα το ιδιο θα κανει και αυτη η συνδρομη μην περιμενεις θαυματα επειδη τη χρεωνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...