Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, perpetas είπε

Εδώ και λίγες ημέρες που χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου έχει κάνει εντύπωση το παρακάτω:

Πως δικαιολογείται το Health να έχει τα παρακάτω stats?! 

Screenshot_2024-07-10-11-35-28-923_com.adguard.android-edit.jpg.bb46050ddcdf98294fd531d02a8a61f2.jpg

Στελνει συνεχεια δεδομενα κανει μονιμο tracking για αυτο. Τα κοβει ολα το adguard. Δεν ειναι μονο για διαφημισεις δηλαδη αλλα και για tracking και πολλα αλλα. 

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, shot00 said:

Υπαρχει κατι παραπανω που προσφερει σε σχεση με ublock σε desktop?

Ενα μικρο παραδειγμα να αναφερω, κοβει μεχρι και τις διαφημισεις της microsoft στα windows 11, που εχει ενσωματωσει στο taskbar.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, LLLEFTERIS said:

Υπαρχει και το OFGB για τα Windows και τις διαφημισεις.

Και αυτοκινητα υπαρχουν πολλα, αλλα δεν ειναι ολα τα ιδια 😆
Διαλεγεις και παιρνεις.
(Thxs for the info, new tool, useful to know πχ για φιλους που δεν εχουν adguard, ωραιο ονομα, "Oh Frick Go Back", χαχα και open source, ισως προτιμοτερο για καποιους εναντι της Ρωσικης λυσης :-) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

ποιο Link πατάτε για να γίνει εγκατάσταση σε κινητό ios?

Το έβαλα στο pc αλλά δεν το κανει εγκατάσταση στο iphone, μου λέει δεν υπάρχει κάποια συνδρομή για redeem, ενώ έχω πάρει το family για 9. Μου γράφει στην εφαρμογή No purchases to restore.

449218167_1069697761241081_6837811867021630982_n (1).jpg

Επεξ/σία από perlepes
Δημοσ.
4 ώρες πριν, perlepes είπε

Καλησπέρα,

ποιο Link πατάτε για να γίνει εγκατάσταση σε κινητό ios?

Το έβαλα στο pc αλλά δεν το κανει εγκατάσταση στο iphone, μου λέει δεν υπάρχει κάποια συνδρομή για redeem, ενώ έχω πάρει το family για 9. Μου γράφει στην εφαρμογή No purchases to restore.

449218167_1069697761241081_6837811867021630982_n (1).jpg

Τον κωδικό τον έβαλες στο adguard site με mail κτλ? Ετσι από την εφαρμογή πατάς login πάνω δεξιά και είσαι έτοιμος. Αλλιώς βάζεις τον κωδικό αυτόνομα αλλά προτιμότερο το mail και τραβάει αυτόματα τη συνδρομή. 

• Like 1
Δημοσ.

η σελιδα εκει που 8α επρεπε να εχει add to basket κουμπι σας δουλευει κανονικα? εμενα οχι, φαινεται σα να εχει σπασει το button

Δημοσ.
42 minutes ago, panelis said:

Ποια η διαφορά εάν χρησιμοποιώ Brave? 

Καλυπτει ολο τον Η/Υ, οχι απλα εναν browser..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λάθος έκανα και το πλήρωσα σχεδόν 16 ευρώ,αντί για ούτε 11. Με PayPal πλήρωσα.

13.15Ε μαζί με το ΦΠΑ αναφέρει η απόδειξη του PayPal.

Eλα όμως που το επόμενο λεπτό μου έχουν τραβηχτεί αλλά 2.54, τα οποία δεν φαίνονται πουθενά στο PayPal ,σαν μεμονωμένη χρέωση και σήμερα από εκκρεμείς, έγινε οριστική. Μοιάζει σαν να τραβήξε 2 φορές το ΦΠΑ.

Έκανα λάθος ή είναι κάποια απάτη;

Επεξ/σία από Christos84#
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε

Γιατι καποιος να μην εχει απλα firefox με ublock στο android? Ακομα και απο youtube τις κοβει ολες.

Γιατί κόβει τις διαφημίσεις σε όλο το σύστημα όχι μόνο στον browser

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, morfeas-dsl- said:

Γιατι καποιος να μην εχει απλα firefox με ublock στο android? Ακομα και απο youtube τις κοβει ολες.

Κοβει παντου, οχι μονο στον browser.
Για παραδειγμα στα παιχνιδια, σουπερ χρησιμο, γλυτωνεις απειρα διαφημιστικα.
Για οποιον παιζει παιχνιδια και εχουν διαφημισεις, ειναι ταμαμ.
Εχω μερικα προχειρα ταμπλετ μονο για 3-4 αγαπημενα  παιχνιδια, γεματα διαφημισεις.
Το πρωτο προγραμμα που βαζω σε αυτα τα ταμπλετ, ειναι αυτο.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...