Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, free4you said:

Βγάζει σε κανέναν error code 900 και δεν τον αφήνει να πληρώσει με Revolut? 

Με καρτα μιας χρησης δεν περνουσε. Δοκιμασε με την εικονικη.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, σε tablet με android που πετάει συνέχεια spam, ανοίγοντας σελίδες, σε παιχνίδι με παζλ κτλ που παίζει η μικρή, λόγω μη αγοράς του, θα κάνει τίποτα? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, perlepes είπε

Καλημέρα, σε tablet με android που πετάει συνέχεια spam, ανοίγοντας σελίδες, σε παιχνίδι με παζλ κτλ που παίζει η μικρή, λόγω μη αγοράς του, θα κάνει τίποτα? 

Παιχνίδι malware θα το έλεγα εγώ. Σβήστε το και βρείτε κάτι άλλο.

Δημοσ.
2 hours ago, perlepes said:

1 hour ago, Doubt said:

Παιχνίδι malware θα το έλεγα εγώ. Σβήστε το και βρείτε κάτι άλλο.

Ετσι ακριβως και τρεξε και κανα antivirus μετα να δεις τι θα καθαρισει.
Αν το παιχνιδι ειχε κανονικη συμπεριφορα διαφημισεων, ναι, στα περισσοτερα παιχνιδια/διαφημισεις, τις κοβει και αυτες.

Δημοσ.
On 30/06/2024 at 19:31, Athoz said:

Αν θέτε κάτι πιο advanced και με δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμό στα queries, δείτε το Nextdns.
Είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο, με πολλά εργαλεία για security, privacy, υποστηρίζει blocklists από github, έχει allow και deny list domains και παρέχει στατιστικά για καλύτερη ανάλυση και αναζήτηση προβλημάτων. Έχω το δωρεάν σε αρκετές συσκευές μιας και υποστηρίζει πολλαπλούς υπολογαρισαμούς σε κάθε λογαριασμό για να παραμετροποιείς κάθε συσκευή διαφορετικά. Εγώ έχω κόψει το facebook.com ολοκληρωτικά, από τράκερς, διαφημίσεις και όλα τα συναφή.

Καλό είναι να κάνετε και ένα ping σε κάθε dns ip να δείτε τι καθυστέρηση έχει.

δεν ηξερα οτι ειναι παραμετροποιησιμο. Εγω το χρησιμοποιω σαν private dns και δουλευει αρκετα καλα

Δημοσ.

Την αγόρασα αυτή την προσφορά και είναι για μέχρι 3 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό από το ίδιο Apple ID.  Αξίζει σίγουρα και το family αν θέλετε περισσότερες συσκευές ή φίλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι επιπλέον προσφέρει αυτό από το Adblock plus που είναι δωρεάν στο App Store?

κόβει τις διαφημίσεις και σε άλλες εφαρμογές πχ fb εκτός από τον browser?

Επεξ/σία από bower
Δημοσ.

Ευχαριστώ και γω με τη σειρα μου, πήρα το family να βαλω στα κινητά κ pc των γονιών μου που πατάνε όπου βρουν κ γίνεται ένας χαμός κάθε φορά!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το family, το έβαλα στο pc μου ολα οκ, πάω να το βαλω στο Iphone και δεν κάνει ενεργοποίηση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, atrigane είπε

Ευχαριστώ και γω με τη σειρα μου, πήρα το family να βαλω στα κινητά κ pc των γονιών μου που πατάνε όπου βρουν κ γίνεται ένας χαμός κάθε φορά!

Πήγα να κάνω το ίδιο και βλέπω ότι σε chrome δεν μπορεί να μπει. Άντε εξηγήσω στη μάνα μου πώς να μπαίνει από τον Samsung browser τώρα. 

Στο iPhone μου μπήκε κανονικά αλλά με νευριάζει που στο FB δεν ανοίγει τα λινκ απευθείας με τον Σαφάρι. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Πήγα να κάνω το ίδιο και βλέπω ότι σε chrome δεν μπορεί να μπει. Άντε εξηγήσω στη μάνα μου πώς να μπαίνει από τον Samsung browser τώρα. 

Στο iPhone μου μπήκε κανονικά αλλά με νευριάζει που στο FB δεν ανοίγει τα λινκ απευθείας με τον Σαφάρι. 

Τι εννοεις? Παντου δουλευει το adguard ειτε chrome ειτε οτιδηποτε και σε εφαρμογες κανονικα εκτος youtube. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Σε κινητό αναφέρεσαι λογικά. Δεν το έβαλα κάποιου στον chrome απλά τρέχει σαν background app στο κινητό 

Δημοσ.
8 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

διαβαζω οτι εχει 3 αδειες μπορω δηλαδη να το εχω με κινητο με ios και σε tablet android ?

Ναι, οπου θελεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ και λίγες ημέρες που χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου έχει κάνει εντύπωση το παρακάτω:

Πως δικαιολογείται το Health να έχει τα παρακάτω stats?! 

Screenshot_2024-07-10-11-35-28-923_com.adguard.android-edit.jpg.bb46050ddcdf98294fd531d02a8a61f2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...