Sherlock_7 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Τσίμπησα το family. Σε ευχαριστώ. Μπορει να μπει και σε συσκευές με διαφορετικό apple id ;
fagoura Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου To εβαλα στο κινητο και στο tablet, (μαζι με https filtering) και δεν παιζει ο Firefox, ενω οι αλλοι browsers παιζουν! Με προσωρινα απενεργοποιημενο, παιζει. Αλλα δεν μπορω να ανοιγοκλεινω το adguard καθε φορα που ανοιγει μια οποιαδηποτε σελιδα στον default Firefox. Καποια ιδεα/λυση?
jimsomebody Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Εγώ αν βοηθάει αυτό, σε όσα αντροιντ είχα με όπερα που μπαίνω δεν έχω δει ποτέ ούτε μια διαφήμιση στο γιουτιουμπι.
motoboots Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Τσίμπησα το family. Σε ευχαριστώ. Μπορει να μπει και σε συσκευές με διαφορετικό apple id ; Ναι. 2
katsikoula Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 4 ώρες πριν, fagoura είπε To εβαλα στο κινητο και στο tablet, (μαζι με https filtering) και δεν παιζει ο Firefox, ενω οι αλλοι browsers παιζουν! Με προσωρινα απενεργοποιημενο, παιζει. Αλλα δεν μπορω να ανοιγοκλεινω το adguard καθε φορα που ανοιγει μια οποιαδηποτε σελιδα στον default Firefox. Καποια ιδεα/λυση? Εδώ είσαι: https://adguard.com/kb/adguard-for-android/solving-problems/firefox-certificates/ Είναι κάπως παράξενο γιατί δεν προειδοποιεί ξεκάθαρα πριν το εγκαταστήσεις. Και εγώ τη πρώτη φορά ψαχνόμουν. Πάντως, θα επιβεβαιώσω ότι είπαν οι προηγούμενοι: Έχω βρει την υγειά μου με το family lifetime license! Το έχω σε PCs και Samsung Galaxy S22. Κάνει φοβερή δουλειά σε τέτοιο σημείο που αν κάνω browse από άλλον υπολογιστή/κινητό χωρίς AdGuard μου φαίνεται παράξενο. Στο κινητό έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερα φίλτρα έχω ενεργοποιημένα τόσο πιο γρήγορα καίει τη μπαταρία. Ίσως βέβαια απλά να ήρθε η ώρα της για αλλαγή και να μην έχει να κάνει με το AdGuard. Δε ξέρω... 1
vaggospro Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τι διαφορά έχει με το free που έχω στο Samsung browser σαν extension; Επίσης το family το βάζουμε άνετα και σε φίλους; Επεξ/σία 1 Ιουλίου από vaggospro
fagoura Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, vaggospro είπε Τι διαφορά έχει με το free που έχω στο Samsung browser σαν extension; To free παιζει μονο σε yandex/samsung browser, εχεις samsung, οποτε παιζει. Δεν παιζει ομως οπουδηποτε αλλου πχ σε παιχνιδια η αλλα apps, οποτε παλι δεν συγκρινεται με το κανονικο. (δεν ξερω αν εχει κ αλλες διαφορες, δες πρωτη σελιδα με ρυθμισεις και ποιες καλυπτει στον samsung σου η οχι, πχ https σελιδες) 3 ώρες πριν, katsikoula είπε Εδώ είσαι: https://adguard.com/kb/adguard-for-android/solving-problems/firefox-certificates/ Είναι κάπως παράξενο γιατί δεν προειδοποιεί ξεκάθαρα πριν το εγκαταστήσεις. Και εγώ τη πρώτη φορά ψαχνόμουν. Πάντως, θα επιβεβαιώσω ότι είπαν οι προηγούμενοι: Έχω βρει την υγειά μου με το family lifetime license! Το έχω σε PCs και Samsung Galaxy S22. Κάνει φοβερή δουλειά σε τέτοιο σημείο που αν κάνω browse από άλλον υπολογιστή/κινητό χωρίς AdGuard μου φαίνεται παράξενο. Στο κινητό έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερα φίλτρα έχω ενεργοποιημένα τόσο πιο γρήγορα καίει τη μπαταρία. Ίσως βέβαια απλά να ήρθε η ώρα της για αλλαγή και να μην έχει να κάνει με το AdGuard. Δε ξέρω... Αυτο ηταν! Σευχαριστω katsikoula! (Για την μπαταρια, επειδη το εχω βαλει σε διαφορα κινητα, στα huawei/honor που τσεκαρουν συνεχως την χρηση των εφαρμογων/μπαταριας, συχνα-πυκνα βγαζει ειδοποιηση οτι το adguard τρωει μπαταρια... Αυτο ομως μπορει να το κανει -πιο σπανια- και σε κανονικες εφαρμογες που τρεχουν στο background πχ whatsapp. Τεσπα, καποιο ποσοστο μπαταριας το 'τρωει' σιγουρα, τωρα ποσο πολυ τρωει, δεν ξερω να σου πω με σιγουρια, δεν εχω huawei/honor σαν καθημερινο κινητο να το παρακολουθησω πιο αναλυτικα εν καιρω).
Sherlock_7 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Υπάρχει τρόπος να ανοίγουν τα link από Facebook στο Safari αντί στον Facebook browser; Η τελευταία επιλογή στις ρυθμίσεις στην κατηγορία Μέσα δεν φαίνεται να δουλεύει.
Euromaster Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου υπαρχει περιπτωση να αποκλειει ολες τις διαφημισεις μεσα απο την εφαρμογη του facebook (κεντρικη σελιδα και reels)? Παντα για android λεω.
arxontas2323 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου σε iphone και γενικα ios κανει καλη δουλεια με chrome κτλ;
georgerov Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε σε iphone και γενικα ios κανει καλη δουλεια με chrome κτλ; Μόνο σε VPN mode καθώς οι 3rd party browsers δεν χρησιμοποιούν τους build in content blockers του Safari.
arxontas2323 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 2 ώρες πριν, georgerov είπε Μόνο σε VPN mode καθώς οι 3rd party browsers δεν χρησιμοποιούν τους build in content blockers του Safari. Αρα πρακτικά είναι άχρηστο σε iPhone που χρησιμοποιώ safari...σε Windows θα κάνει δουλειά σε chrome κτλ;
georgerov Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Αρα πρακτικά είναι άχρηστο σε iPhone που χρησιμοποιώ safari...σε Windows θα κάνει δουλειά σε chrome κτλ; Το άχρηστο είναι σχετικό, το local VPN που είναι η μόνη επιλογή σε iPhone για 3rd party browsers, είναι η μόνη επιλογή για χρήστες Android γενικώς, και όπως πιθανώς είδες από πάνω, οι περισσότεροι ειναι πολύ ευχαριστημένοι. Σε Windows και macOS δουλεύει με όλους τους browsers, ναι. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από georgerov 1
Sebu Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Παντως ως χρηστης iphone εδω και παρα πολλα χρονια δεν υπαρχει λογος χρησης αλλου browser πλην του Safari. Ειναι παναλαφρος, γρηγορος και χωρις διαφημισεις με τα βασικα εργαλεια blocking και monitoring που ηδη διαθετει. Το ερωτημα ειναι αν το adguard μπορει να κοψει σε iphone και διαφημισεις απο εφαρμογες λχ youtube ή αυτες που εμφανιζονται σε παιχνιδια.
free4you Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Βγάζει σε κανέναν error code 900 και δεν τον αφήνει να πληρώσει με Revolut?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα