Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως γράφει ο τίτλος το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπου είναι για όλες πλατφόρμες και για υπολογιστές και με windows και για Mac OS στα 11 $ άδεια εφόρου  ζωής, και android και iOS 

Έχει επιλογή και για οικογενειακό πρόγραμμα στα 18 $

https://www.stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription

IMG_0046.jpeg

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
  • Like 8
  • Thanks 4
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, Mhlogiatros said:

Στο youtube δουλευει σα dns η μπα ? 

Εγώ που το έχω σε iPhone μόνο με τον safari παίζει.
Πιο παλιά που το είχα στο android έκοβε σαν DNS αρκετά αλλά όχι από in-app. Νομίζω κάτι έχει για μερικά apps αν είσαι rooted αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, μην σε πάρω στο λαιμό μου

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικο εργαλειο απο stacksocial ειχα παρει πριν καιρο το lifetime για 9 συσκευες και με εχει σωσει. Μαζι με ενα revanced για youtube δεν ξανα βλεπετε διαφημισεις πουθενα σε κανενα κινητο η tablet. Στον υπολογιστη μονο ublock origin δεν θελει adguard. H τιμη ειναι χωμα αγοραστε το ολοι.

Screenshot_2024-06-21-12-48-16-916_com.a

Screenshot_2024-06-21-12-48-29-559_com.a

Screenshot_2024-06-21-12-48-45-263_com.a

Screenshot_2024-06-21-12-50-13-704_com.a

Screenshot_2024-06-21-12-50-17-629_com.a

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μου απορρίπτει την κάρτα ρεβολουτ, γιατί έχω 11 ευρώ μέσα και μου ζητάει 12.73, χωρίς να αναφέρει πουθενά προμήθεια στο καλάθι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, xatzosd said:

Μου απορρίπτει την κάρτα ρεβολουτ, γιατί έχω 11 ευρώ μέσα και μου ζητάει 12.73, χωρίς να αναφέρει πουθενά προμήθεια στο καλάθι.

Κανα ΦΠΑ θα ειναι, βαλε διευθυνση σε πολιτεια Αμερικης χωρις φορο, η Αλβανια...
Υ.Γ. Και παρε το family, συμφερει μακραν, το βαζεις και σε Η/Υ, κινητο, ταμπλετ κλπ

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.

Ουσιαστικά το personal είναι για 3 συσκευές(ακόμα και 3 κινητά με διαφορετικό αριθμό;;) και το family για 9 συσκευές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ουσιαστικά το personal είναι για 3 συσκευές(ακόμα και 3 κινητά με διαφορετικό αριθμό;;) και το family για 9 συσκευές;

Ναι ετσι μπαινει παντου.

Eγω το εχω σε 9 συσκευες και οταν θελω πχ να το βαλω σε καποια αλλη κανω unbind.

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nek4d είπε

Κανα ΦΠΑ θα ειναι, βαλε διευθυνση σε πολιτεια Αμερικης χωρις φορο, η Αλβανια...
Υ.Γ. Και παρε το family, συμφερει μακραν, το βαζεις και σε Η/Υ, κινητο, ταμπλετ κλπ

Ναι όντως αυτό είναι, ευχαριστώ. Απλώς στο checkout γράφει 0% vat και 11 τελική, αλλά πάει να τραβήξει μαζί με vat

Δημοσ.

Αν το πβαλω σε κινητό android, μπλοκάρει τα πάντα από διαφημίσεις; Δλδ θα μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον browser, χωρίς άλλο add block? Ευχαριστώ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αν το πβαλω σε κινητό android, μπλοκάρει τα πάντα από διαφημίσεις; Δλδ θα μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον browser, χωρίς άλλο add block? Ευχαριστώ..

Ναι μπλοκαρει τα παντα. Μονο απο youtube εκει θα βαλεις το revanced. Μπορεις να δεις youtube video μεσω adguard χωρις διαφημισεις αλλα ειναι μανουρα οποτε revanced και τελος. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε android δημιουργεί ένα υποτυπώδες (local) vpn, μέσω του οποίου φιλτράρει τις διαφημίσεις και σε επίπεδο DNS και in-app browser. Σε iPhone υπάρχει η ξανά η επιλογή μέσω local VPN, αλλά υπάρχει και μια πιο native επιλογή που περνάει στον Safari, τους κατάλληλους content blockers συν ότι μπορείς να επιλέξεις μια λίστα απο DNS και τους περνάει natively στο iOS από το μενού VPN & DNS management.

Ο δεύτερος τρόπος είναι καλύτερος όσον αφορά την μπαταρία και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς και κανονικό VPN ταυτόχρονα, χωρίς να πρέπει να γυρίσεις στο local VPN κάθε φορά που κλείνεις το κανονικό.

Όσον αφορά το YouTube, μέσω DNS blocking δεν ειναι εφικτό να μπλοκάρεις διαφημίσεις καθώς σερβίρονται από το ίδιο domain του YouTube. Για αυτό όπως είπε ο φίλος @Arkin είτε μέσω Revanced για Android, και για iOS μονο μέσω Safari δυστυχώς.   

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό πρέπει να τρέχει συνέχεια στο background έτσι ?? Από κατανάλωση παταρίας ? Έχει δει κανείς τι παίζει σε κινητό ?? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fasmatikos είπε

Αυτό πρέπει να τρέχει συνέχεια στο background έτσι ?? Από κατανάλωση παταρίας ? Έχει δει κανείς τι παίζει σε κινητό ?? 

Μια χαρα ειναι δεν υπαρχει θεμα με leaking καταναλωσης. Περνει και συχνα updates ειδικα το nightly build σχεδον μερα παρα μερα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 minutes ago, georgerov said:

Ο δεύτερος τρόπος είναι καλύτερος όσον αφορά την μπαταρία και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς και κανονικό VPN ταυτόχρονα, χωρίς να πρέπει να γυρίσεις στο local VPN κάθε φορά που κλείνεις το κανονικό.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως ακριβώς το σεταρεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...