panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά, είχα κάνει ανανέωση συμβολαίου από 50mbps που ήτανε η ταχύτητα μου στο ίντερνετ και ενώ για 2 χρόνια ήτανε σταθερή η τιμή στο πάγιο οταν αναβάθμισα σε 100 μετά από ένα χρόνο μου ανέβασαν το πάγιο 1.50€ από τον Φεβρουάριο, πήγα τους ρώτησα λένε από την κυβέρνηση είναι αυτά και ο πληθωρισμός είναι έτσι, καλά τους λέω κάναμε συμβόλαιο για 2 χρόνια δεν πρέπει να τηρηθεί η τιμή όσο συμφωνήσαμε; μου λένε βάση παραγράφου 8 στο συμβόλαιο μετά από ένα χρόνο αλλάζει η τιμή και αυτό γίνεται για μια φορά λέω δεν ενημερώθηκα για τίποτα τέτοιο όμως. Το δεύτερο κομμάτι τώρα είναι ότι πέρασαν οπτικές ίνες και στην οικοδομή μέσα τέλειωσαν οι εργασίες, και ενώ με είπανε ο παροχος θα έρθει δωρεάν να σε κάνει τη σύνδεση μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι τώρα τα 100mbps τα έπιανα με καλώδιο μέχρι το καφαο αν τα λέω σωστά, λοιπόν αυτοί στη vodafone με λένε πρέπει να γίνει νέο συμβόλαιο πάλι ίσως ανέβει άλλα 2€ δηλαδή από τα 28,60 να πάμε στα 30 και μετά να έρθουν να κάνουν τη σύνδεση μέσα στο σπίτι, ενώ η κοπέλα που ανέλαβε το έργο στις οικοδομές μας είπε είναι δωρεάν ο πάροχος έρχεται και τα συνδέει χωρίς να κάνετε τίποτα δεν ξέρω τώρα τι να κάνω να τους αναφέρω στην ΕΕΤ; είναι δυο ζητήματα το πρώτο ότι ανέβασαν το πάγιο και το δευτερο με τις οπτικες ινες που λένε πρέπει να ξανα γινει νεο συμβολαιο γιατι αυτο που εχεις είναι μέχρι το καφαο φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Πρώτα ειχες 50 vdsl μετά πηγες 100 vdsl και μετα θες να πας 100 οπτικη? Αν αλαξεις πρόγραμμα θα σε χρεώσουν!! με 2 ευρώ παραπάνω στο παγιο απο 100 vdsl σε 100 οπτικη κλα ειναι.. Για να φτάσει η οπτική μεσα στο σπίτι θέλει καποιες εργασίες απο τον πάροχο μπορεί να είναι δωρεάν μπορεί κ οχι, δεν ξέρω αν δίνουν ακομα voucher για να μειωθεί το παγιο κοίταξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Πρώτα ειχες 50 vdsl μετά πηγες 100 vdsl και μετα θες να πας 100 οπτικη? Αν αλαξεις πρόγραμμα θα σε χρεώσουν!! με 2 ευρώ παραπάνω στο παγιο απο 100 vdsl σε 100 οπτικη κλα ειναι.. Για να φτάσει η οπτική μεσα στο σπίτι θέλει καποιες εργασίες απο τον πάροχο μπορεί να είναι δωρεάν μπορεί κ οχι, δεν ξέρω αν δίνουν ακομα voucher για να μειωθεί το παγιο κοίταξε το. Γι αυτό το κομμάτι της οπτικής ίνας με είπε η κοπέλα η εργολάβος που ήρθε ότι είναι όλα δωρεάν από το κράτος και έρχεται ο παροχος δωρεάν και στο συνδέει και μέσα στο σπίτι αφού 100 πιάνει και τώρα 100 θα πιάνει και με την οπτική το θέμα είναι ότι αν δεν το κάνουμε από το Σεπτέμβρη θα κόψουν τα καλώδια και θα μείνει ο κάθε ένας χωρίς σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Δωρεάν είναι η εγκατάσταση της υποδομής μέχρι μέσα στο σπίτι και όχι η αλλαγή προγράμματος και σύμβασης (η οποία είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι εκ νέου 24μηνης διάρκειας). Εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο οι πάροχοι έχουν δικαίωμα μετά το 12μηνο να αυξάνουν τον πάγο λόγω πληθωρισμού και ρητώς αναγράφεται στα συμβόλαια όπως ορίζει ο κανονισμός. Άλλο αν δεν διαβάζουμε σχεδόν ποτέ τα συμβόλαια που υπογράφουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jkoukos είπε Δωρεάν είναι η εγκατάσταση της υποδομής μέχρι μέσα στο σπίτι και όχι η αλλαγή προγράμματος και σύμβασης (η οποία είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι εκ νέου 24μηνης διάρκειας). Εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο οι πάροχοι έχουν δικαίωμα μετά το 12μηνο να αυξάνουν τον πάγο λόγω πληθωρισμού και ρητώς αναγράφεται στα συμβόλαια όπως ορίζει ο κανονισμός. Άλλο αν δεν διαβάζουμε σχεδόν ποτέ τα συμβόλαια που υπογράφουμε. Όφειλε σαν εταιρεία να με ενημερώσει και να πω ότι δε ρώτησα, πόσες φορές τους είπα θα είναι αυτή η τιμή; και μου λένε ναι μη φοβάσαι δεν ανεβαίνει υπέγραψε, και άλλο μετά να πουν ότι ξέρεις κάτι μετά από ένα χρόνο ίσως έχει μια μικρή αύξηση. Το συμβόλαιο έβγαλαν μόνο την πρώτη σελίδα και μου έδωσαν, τέλος πάντων θα κάνω μια αναφορά στην ΕΕΤ δε χάνω κάτι πιστεύω μόνο και μόνο γιατί δεν ενημέρωσαν, μπορούσαν και ένα μήνα πριν να πουν ότι θα ανέβει η τιμή του παγίου, για προσφορές και γι προγράμματα εκεί ξέρουν να παίρνουν, επίσης σε φίλους και γείτονες που ρώτησα που έχουνε vodafone δεν ανέβασαν τίποτα Επεξ/σία 30 Ιουνίου από panos0100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Στις 30/6/2024 στις 4:43 ΜΜ, jkoukos είπε Δωρεάν είναι η εγκατάσταση της υποδομής μέχρι μέσα στο σπίτι και όχι η αλλαγή προγράμματος και σύμβασης (η οποία είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι εκ νέου 24μηνης διάρκειας). Εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο οι πάροχοι έχουν δικαίωμα μετά το 12μηνο να αυξάνουν τον πάγο λόγω πληθωρισμού και ρητώς αναγράφεται στα συμβόλαια όπως ορίζει ο κανονισμός. Άλλο αν δεν διαβάζουμε σχεδόν ποτέ τα συμβόλαια που υπογράφουμε. Τώρα ξανά είδα το συμβόλαιο της vodafone το γράφει καθαρά έστω και την πρώτη σελίδα που μου έδωσαν λείπουν άλλες 9 σελίδες άλλα το γράφει ότι μετά τον 13 μήνα η τιμή του παγίου θα ανέβει 1.50€ λόγω πληθωρισμού της κυβέρνησης και της επέκτασης του δυκτιου, τώρα κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, panos0100 είπε τώρα κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό δεν ξέρω Νομιμότατο, με σφραγίδα (έγκριση ΕΕΤΤ) και βουλοκέρι (ΦΕΚ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα