Nabuko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, tzotzo είπε Είναι τεράστιο ποσοστό σε κλίμακα μεγέθους. 6,8% δεν είναι τεράστιο ποσοστό. Βάλε και όσους το αγόρασαν και δεν μπήκαν να γράψουν κριτική γιατί είναι ευχαριστημένοι. Συνήθως οι δυσαρεστημένοι μπαίνουν να γράψουν τις κακές εμπειρίες τους λόγω πίκρας, οπότε το ποσοστό αρνητικών θεωρώ πως είναι αρκετά μικρότερο. 2
tzotzo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 16 minutes ago, Nabuko said: 6,8% δεν είναι τεράστιο ποσοστό. Βάλε και όσους το αγόρασαν και δεν μπήκαν να γράψουν κριτική γιατί είναι ευχαριστημένοι. Συνήθως οι δυσαρεστημένοι μπαίνουν να γράψουν τις κακές εμπειρίες τους λόγω πίκρας, οπότε το ποσοστό αρνητικών θεωρώ πως είναι αρκετά μικρότερο. Ενταξει δεν θα μπω σε διαδικασια να ψυχολογησω αυτους που γραφουν κριτικες, Ο ανθρωπος θα δωσει εναν βασικο μισθο, να μην τις λαβει υποψιν του;
csontheline Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 9 hours ago, tzotzo said: Είναι τεράστιο ποσοστό σε κλίμακα μεγέθους. Και δεν είναι ότι απλά βγήκε κάποιο ελάττωματικο , είναι και η αντιμετώπιση που έχουν από το σερβις Έστω ότι τις λαμβάνει υπόψιν του και αγοράζει το 1ο από τα 2 που διάλεξε. Do the math 😄
@pnea1973 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 LG και από εμένα. Έχω ένα 7κιλων εδώ και 7 χρόνια με 3 πλυσεις κάθε μέρα.... Και συνεχίζει.. 1 1
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 LG ψηφίζω και εγώ. 5 χρόνια το έχω, κανένα πρόβλημα. Η μάνα μου πάντως που πήρε και αυτή LG λέει ότι ένα παμπάλαιο SIEMES που είχε έπλενε καλύτερα. 1
LouCi4er Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Πήγαινε στο Samsung που έβαλες στην αρχή,έχω το ίδιο σε λευκό 8κιλο με την add wash πόρτα,απίστευτα βολική.3 Samsung υπάρχουν στην οικογένεια,ενα 7κιλο από το 2014,το δευτερο 9κιλο από το 2020 και τώρα το 8κιλο το έχω από τον Σεπτέμβριο του 2023,τέλειο.Θα σου γράψω την εμπειρία μου με την Samsung μιας και το τελευταίο ήρθε ελαττωματικό. Μόλις το παρέλαβα διαπίστωσα μετά από 2-3 πλυντήρια ότι κάτι δεν πάει καλά,έκανε έντονο θόρυβο κατά το στυψιμο.Επικοινωνησα με email με την Samsung κατευθείαν μιας και ήταν ούτε ενός μήνα και σε 2-3 μέρες ήρθε εξουσιοδοτημένος τεχνικός σπίτι και το πήρε.Σε μια εβδομάδα μου το έφερε επισκευασμένο.Ειχαν αλλάξει τύμπανο κομπλέ (κάδος,άξονας,ρουλεμάν,τσιμουχες τα πάντα) και αμορτισέρ.Εκτοτε έγινε αθόρυβο ακόμα και τίγκα να τον γεμίσω τον κάδο,το κάνω καμιά φορά,πολύ κακό βέβαια αλλά τεσπα. Καλο after sales από την Samsung,μου ζήτησαν ένα βίντεο και σε 2-3 ώρες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι εγκρίνεται η επισκευή.Θα μου πεις ήταν ολοκαίνουργιο και ίσως θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση.Ισως,αλλά αφού δεν είχε το παραμικρό θέμα εξωτερικά ή σε πλακέτες και τέτοια δεν με πείραξε.Το είχα αγοράσει από Πλαίσιο αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτούς. 1
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Γενικά πάντως και τα LG, όπως φαντάζομαι και άλλες μάρκες, έχουν την δυνατότητα να "παγώσεις" την πλύση κατά την διάρκεια αυτής και να ανοίξεις την πόρτα ώστε να προσθέσεις ρούχα.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 34 λεπτά πριν, kax54638 είπε Γενικά πάντως και τα LG, όπως φαντάζομαι και άλλες μάρκες, έχουν την δυνατότητα να "παγώσεις" την πλύση κατά την διάρκεια αυτής και να ανοίξεις την πόρτα ώστε να προσθέσεις ρούχα. Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε σημείο της πλύσης.Πχ αν έχει νερά ο κάδος ή αν έχει περάσει το στάδιο της κύριας πλύσης. 1
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 4 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε σημείο της πλύσης.Πχ αν έχει νερά ο κάδος ή αν έχει περάσει το στάδιο της κύριας πλύσης. Όσες φορές το έχω δοκιμάσει, αδειάζει τον κάδο από το νερό και ξεκλειδώνει την πόρτα για να την ανοίξεις να προσθέσεις ρούχα. Και όταν πατήσεις το κουμπί της συνέχειας ξαναφέρνει νερό για να συνεχίσει.
LouCi4er Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Και με το απορρυπαντικο τι γινεται?Η πορτα add wash της Samsung βρισκεται αρκετα πανω απο το νερο οποτε δεν εχεις θεμα να την ανοιξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα