tzagaritos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, οπως αναφέρει και ο τίτλος είμαι σε αναζήτηση πλυντηρίου ρούχων. Το πλυντήριο προορίζεται για 2 άτομα οπότε θεωρώ ότι 8-9 kg θα ειναι οκ. Το budget είναι μεχρι 600€. Στο skroutz έχω δει να έχει καλά σχόλια το Samsung WW90T504DAX/S7. Υπάρχουν βέβαια και πολλά χωρις κριτικές που ισως να ειναι εξισου καλα ή καλυτερα. Ειδα και παλαιοτερα posts αλλά πολλα απο τα μοντελα που ειχαν προταθεί δεν ειναι διαθεσιμα πλεον. Έχει κανεις κάποια πρόταση ή να εχει αγοράσει πρόσφατα και να έχει καλύτερη εικόνα π.χ για ποιοτητα κατασκευής κλπ? Ευχαριστω Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2024 από tzagaritos
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δες και τα tesla αγορασα για μενα ενα 6κιλο και ειναι τελειο με δυο χρονια εγγυηση και οικονομικο. Τα εχουν κανει πιο εργονομικα για να πιανουν λιγοτερο χωρο και ο καδος να εχει υψος. Δε χανεις κατι να τσεκαρεις.
ekrepali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Ρίξε κι εδώ μια ματιά... είχαμε γράψει χρήσιμα πράγματα 1
tzagaritos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Ρίξε κι εδώ μια ματιά... είχαμε γράψει χρήσιμα πράγματα Το ειδα ειναι και αυτο το thread, βεβαια εκει με τα διαγραμματα το εχασα λιγο (ειμαι και μηχανικος τρομαρα μου χαχα) Γενικα οπως ηταν και αναμενομενο υπαρχουν μεγαλα καπελα στις μεγαλες αλυσιδες. Οποτε σκεφτομουν σαν λυση αγορα με καλαθι σκρουτζ, απο την αποψη πως ο,τι και να παει στραβα με το καταστημα κουβαλαει το skroutz. Εχω ψωνισει 1-2 φορες απο electroholic και γενικα βλεπω οτι συμμετεχει στο καλαθι σκρουτζ. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2024 από tzagaritos
ekrepali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 11 minutes ago, tzagaritos said: Οποτε σκεφτομουν σαν λυση αγορα με καλαθι σκρουτζ, απο την αποψη πως ο,τι και να παει στραβα με το καταστημα κουβαλαει το skroutz. Εχω ψωνισει 1-2 φορες απο electroholic και γενικα βλεπω οτι συμμετεχει στο καλαθι σκρουτζ. Σε περίπτωση ελαττωματικού δεν είναι τόσο απλό. Κατ'αρχας πρέπει να έρθει το service να το διαπιστώσει και να εγκρίνουν αντικατάσταση. Εν συνεχεία να το συσκευάσεις όπως το παρέλαβες για να το παρουν πίσω. Ενώ με αγορά απευθείας από τοπικό κοντινό κατάστημα είναι πιο εύκολο να κάνεις μανούρα. Κι εγώ πάντως από skroutz έχω πάρει πλυντήριο ρούχων, πιάτων, κλιματιστικά... χαοτική διάφορα σε τιμές και γκάμα προϊόντων
tzagaritos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σε περίπτωση ελαττωματικού δεν είναι τόσο απλό. Κατ'αρχας πρέπει να έρθει το service να το διαπιστώσει και να εγκρίνουν αντικατάσταση. Εν συνεχεία να το συσκευάσεις όπως το παρέλαβες για να το παρουν πίσω. Ενώ με αγορά απευθείας από τοπικό κοντινό κατάστημα είναι πιο εύκολο να κάνεις μανούρα. Κι εγώ πάντως από skroutz έχω πάρει πλυντήριο ρούχων, πιάτων, κλιματιστικά... χαοτική διάφορα σε τιμές και γκάμα προϊόντων Υπάρχει και το https://www.apothema.gr/ το οποιο εχει καταστημα αθηνα, μπορεις να παραγγειλεις και μεσω skroutz χωρις καλαθι σκρουτζ ομως. Τι γινεται ομως με τις εγγυησεις? Ειναι κατασκευαστη ή καταστηματος? Αν κλεισει δηλαδη το καταστημα (στο οποιο δεν αγορασες με καλαθι skroutz αλλα πηγες κατευθειαν απο κοντα), χανεις αυτοματα και την εγγυηση? 2
jimmy213 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Έχω το συγκεκριμένο Samsung από 10/2023 και δεν έχω κάποιο παράπονο μέχρι στιγμής. Αν θες να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο γι' αυτό, ευχαρίστως να βοηθήσω (όσο μπορώ/ξέρω). 1
tzotzo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 3 hours ago, tzagaritos said: Υπάρχει και το https://www.apothema.gr/ το οποιο εχει καταστημα αθηνα, μπορεις να παραγγειλεις και μεσω skroutz χωρις καλαθι σκρουτζ ομως. Τι γινεται ομως με τις εγγυησεις? Ειναι κατασκευαστη ή καταστηματος? Αν κλεισει δηλαδη το καταστημα (στο οποιο δεν αγορασες με καλαθι skroutz αλλα πηγες κατευθειαν απο κοντα), χανεις αυτοματα και την εγγυηση? Απο το apothema πηρα το AEG Lavamat L7FEE49S,τον Μαιο του 2017 που εχω τωρα, και εμεινα ευχαριστημενος με την αποστολη και την παραδοση. Το ανεβασαν οι διανομεις και 1ο οροφο. Φανταζομαι η μεταφορικη που συνεργάζονται. Εγγυηση σιγουρα εχεις της αντιπροσωπειας, καταστηματος εχεις οταν κανει παραεισαγωγη δική του καποια μοντελα που δεν κυκλοφορουν Ελλαδα Το προηγουμενο που ειχα είναι παλι AEG και 22 χρονια τωρα ακομα δουλευει, απλα εχει παρει μεταγραφη στο πλυσιμο πετσετων αυτοκινητου και στα αξεσουαρ των ζωντανων του σπιτιου. Κορεατικα δεν θα κοιτουσα, τελευταια φορα που ασχοληθηκαν ειχαν αρκετα θεματα με τα ηλεκτρονικα τους, και γενικα αν χαλάσει κατι, συχνα αγγιζει το κοστος καινουριου πλυντηριου. 1
tzagaritos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 7 ώρες πριν, tzotzo είπε Απο το apothema πηρα το AEG Lavamat L7FEE49S,τον Μαιο του 2017 που εχω τωρα, και εμεινα ευχαριστημενος με την αποστολη και την παραδοση. Το ανεβασαν οι διανομεις και 1ο οροφο. Φανταζομαι η μεταφορικη που συνεργάζονται. Εγγυηση σιγουρα εχεις της αντιπροσωπειας, καταστηματος εχεις οταν κανει παραεισαγωγη δική του καποια μοντελα που δεν κυκλοφορουν Ελλαδα Το προηγουμενο που ειχα είναι παλι AEG και 22 χρονια τωρα ακομα δουλευει, απλα εχει παρει μεταγραφη στο πλυσιμο πετσετων αυτοκινητου και στα αξεσουαρ των ζωντανων του σπιτιου. Κορεατικα δεν θα κοιτουσα, τελευταια φορα που ασχοληθηκαν ειχαν αρκετα θεματα με τα ηλεκτρονικα τους, και γενικα αν χαλάσει κατι, συχνα αγγιζει το κοστος καινουριου πλυντηριου. Πολυ σημαντικές πληροφορίες ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος να είμαι σίγουρος ότι ένα μοντέλο δεν είναι παρά εισαγωγή?
geomrk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 56 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Υπάρχει τρόπος να είμαι σίγουρος ότι ένα μοντέλο δεν είναι παρά εισαγωγή? απ'οτι ξέρω ειναι με τον κωδικο του μοντελου. ολα αυτα τα γραμματα που εχει το καθε μοντελο,ε ειναι διαφορετικα για καθε χωρα ας ειναι το ακριβως ιδιο(νομιζω). οποτε δες τον κωδικο ακριβως που θελεις απτο σιτε της εταιρειας και ψαξτο ετσι, δηλαδη αν στο site της aeg το ελληνικο εχει εναν κωδικο xxxxx που ειναι το ελληνικο μοντελο και εσυ το βρεις xxxxc τοτε ειναι παραεισαγωγη,μιλωντας για το ιδιο πλυντηριο παντα. χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω ετσι ειναι 1
Nabuko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Για πλυντήριο θα κοιτάξεις 2 κατασκευαστές. Πρώτα LG και αν στην απίθανη περίπτωση δε σε ικανοποιεί κάποιο μοντέλο, μετά κοιτάς σε Samsung. 6
kronos73 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, Nabuko said: Για πλυντήριο θα κοιτάξεις 2 κατασκευαστές. Πρώτα LG και αν στην απίθανη περίπτωση δε σε ικανοποιεί κάποιο μοντέλο, μετά κοιτάς σε Samsung. Για την LG από προσωπική και όχι μόνο εμπειρία επαυξάνω! 8 Kg δεν θα κοίταγα, και ας είστε δύο άτομα, 9 και γιατί όχι και 10 kg. Το να χωρέσει πχ ένα λεπτό πάπλωμα (που δεν θα χώραγε στο 8 κιλών) δεν είναι και λίγο πράγμα Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2024 από kronos73 2 1
nikosmakos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Εγω που ειχα τσεκαρει για τους δικους μου, ενα vfm που πηραμε ειναι pitsos, μετα απο 3 χρονια μια χαρα λειτουργει.
csontheline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 58 minutes ago, Nabuko said: Για πλυντήριο θα κοιτάξεις 2 κατασκευαστές. Πρώτα LG και αν στην απίθανη περίπτωση δε σε ικανοποιεί κάποιο μοντέλο, μετά κοιτάς σε Samsung. Το αυτό. Χοντρικά, όλα ίδια είναι, αλλάζουν ελάχιστα σε λειτουργίες και στην όψη (εννοώ τα μοντέλα μέσα σε μία εταιρεία). Προσωπική συμβουλή, να έχει λειτουργία συντήρησης ξεβγάλματος (ή κάπως έτσι) που τα κρατάει μέσα στον κάδο χωρίς να τα στήβει, έτσι ώστε να μην μένουν ώρες μέσα με κλειστή την πόρτα. Ή, αν υπάρχει, αυτόματο άνοιγμα πόρτας μετά το τελείωμα. Επίσης, να έχει λειτουργία ζύγισης και αυτόματης προσαρμογής προγράμματος (λογικά όλα έχουν) και πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού κάδου (τα samsung το λένε καθαρισμός κάδου eco και για 2 ώρες γυρνάει νερό στους 70). Να μην πας σε πλυντήριο/στεγνωτήριο, σε περίπτωση που σας το πασάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα