Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Βάλτε λίγο και την έλλειψη σε ασύρματα pos έχουμε πάρει 2 για τι μαγαζί και είμαστε σε αναμονή 2+μήνες (Θεσσαλονίκη από τράπεζα Πειραιώς) από λίγο που ρωτήσαμε σχεδόν παντού παίζουν καθυστερήσεις λόγο ελλείψεων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RacingCultureGR Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Καταρχην δε χαρακτηρισα,γενικα μιλαω,φυσικα και δε πληρωνω με καρτα ποτε,περα απο μεγαλα καταστηματα τυπου πλαισιο,public και λοιπα,δε θα παω ομως στο φουρνο να πληρωσω ενα ψωμι με καρτα..ελεος δηλαδη..ειναι ντροπη..η ακομη και στη λαικη ,θα οαω να παρω φρουτα και λοιπα και θα βγαλω τη καρτα? Αν ειναι ετσι οπως ειπα και πριν να πηγενουμε αμα ειναι στο περιπτερο πχ και ας περνουμε ενα πακετο τσιγαρα και ας κοβουμε επιταγη και αυτο ωραιο ακουγεται! Απλα ολο αυτο που γινεται θα το καταλαβουν καποιοι πολυ αργα..οταν πλεον δε θα υπαρχουν οι μικροι..ναι θα κλεισουν και θα ανοιξουν αλλα..αυτοι που θα κλεισουν ομως θα σταματησουν να ταιζουν και τις οικογενειες τους..δε πειραζει ομως σιγα,ας ειναι καλα οι τραπεζες που κρατανε ποσοστα απο τις αγορες με τη καρτα..αυτο εχει σημασια..μη κοιταξουμε ποτε να βοηθαμε..δε υπαρχει λογος..καρτα παντου! Και για μια τσιχλα αν ειναι ας χτυπαμε καρτα εφοσον ειμαστε 2024 και ειμαστε προοδευτικοι! 3 1 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, RacingCultureGR είπε Εγω θελω να δω ολους αυτους που υποστηριζουν πληρωμες με καρτα αν κλεισουν τα μικρομαγαζα τι θα κανουν..βλεπω καποιους να πληρωνουν με καρτα κατι ποσα0.50 λεπτα,1 ευρω..2 ευρω..ξεφτιλα...γιατι δε τα βαζετε σε πιστωτικη καρτα με δοσεις? Εγω ηλικρινα ντρεπομαι και δε πληρωνω ποτε με καρτα,αν δε εχω με μετρητα θα παω να βγαλω,δε ειναι κοπος..το να οαω στο περιπτερο και να παρω τσιγαρα με καρτα η οτιδηποτε οχι..το θεωρω ξεφτιλα. Δεν είναι κόπος; Έχεις πάντα ένα ΑΤΜ της τράπεζας σου δίπλα σου; Γιατί αν δεν έχω μετρητά και το πλησιέστερο ΑΤΜ ειναι στα 6 χιλιόμετρα πχ, τότε μια χαρά κόπος είναι και εντελώς ανούσιος από την στιγμή που έχω κάρτα και μπορώ και εγώ να πάρω αυτό που θέλω αλλά και ο μαγαζάτορας να πάρει λεφτά από το να μην πάρει τίποτα και να πάω να ψωνίσω παρακάτω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RacingCultureGR Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Πιστεψε με 1000 φορες να πας παρακατω παρα να πληρωσεις με καρτα,το να φροντιζεις να εχεις παντα μετρητα πανω σου οχι? Πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω..να μην εχω πανω μου 10 ευρω ας πουμε σε περιπτωση που χρειαστω κατι! Εγω δε μπορω να το δεχτω να πληρωσω με καρτα.μβασικα δε θυμαμαι καν να εχω ππηρωσει με καρτα..η αν το χω κάνει στην εσχατη θα πληρωσω ακομη και 2 ευρω παραπανω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 13 minutes ago, RacingCultureGR said: Πιστεψε με 1000 φορες να πας παρακατω παρα να πληρωσεις με καρτα,το να φροντιζεις να εχεις παντα μετρητα πανω σου οχι? Πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω..να μην εχω πανω μου 10 ευρω ας πουμε σε περιπτωση που χρειαστω κατι! Εγω δε μπορω να το δεχτω να πληρωσω με καρτα.μβασικα δε θυμαμαι καν να εχω ππηρωσει με καρτα..η αν το χω κάνει στην εσχατη θα πληρωσω ακομη και 2 ευρω παραπανω! έχεις υπόψιν σου ότι υποχρεούσαι να κανείς αρκετές ηλεκτρνικες αγορές για να μην έχεις πρόστιμο από την εφορία έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RacingCultureGR Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Ε θα παω σε μικρομαγαζα να κανω τιποτα φοβερες αγορες των 2 ευρω να μην εχω προστιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Οι καρτακηδες δεν εχουν αφησει μαγαζι για μαγαζι που να μην το ρημαξουν επειδη βαριουνται να πανε μεχρι το ατμ. Μπραβο παιδια συνεχιστε να πληρωνετε κι εσεις αλλα και να υποχρεωνετε και τους υπολοιπους να πληρωνουν αερα κοπανιστο στις τραπεζες. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 hours ago, Bourdoulas said: Σιγά μην χρεώνουν 60 λεπτά στα 2 ευρώ. Τέτοιες ανοησίες κάθονται και λένε για να δικαιολογηθούν; E βάλε και τους φόρους μέσα επειδή δεν θα είναι μαύρα με μετρητά. 😛 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Σε περιπτερο στην επαρχία για 2 πακέτα τσιγαρα είχα 50ευρω (τις μερες των Χριστουγέννων). Μου λέει δεν έχω να χαλάσω.πρότεινα κάρτα, δεν δέχθηκε. πηγα δίπλα, με ρώτησε πως θέλω να πληρώσω…. μαντεψτε που πήγαινα τις επόμενες ημέρες και πως πλήρωνα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nlogginidis Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Για να δούμε ποιος είναι προοδευτικός από άποψη και ποιος στην καμπούρα των άλλων πρέπει οι προμήθειες των πληρωμών με κάρτα να επιβαρύνουν τον αγοραστή και όχι το κατάστημα. Θα λυθούν πολλά προβλήματα. Ή να επιτρέπεται να μπορεί ο καταστηματάρχης να κάνει έκπτωση στην πληρωμή με μετρητά. Δίκαια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ντρέπεται λέει ο άλλος να πληρώνει 1€ με κάρτα.αν νιώθεις έτσι οκ κατανοητό εγώ δεν βλέπω καμμία διαφορά πάντως ανάμεσα σε κάρτα με χρήμα.Δεν βολεύει το κασέρι ενώ το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου είναι βολικό. Η προμήθεια είναι ποσοστιαία οπότε σε μικρά ποσά είναι μικρή η προμήθεια αλλά και δεν με ενδιαφέρει εν τέλει, αν δέχεται η όχι.εγω κάρτα έχω θέλεις;δεν θέλεις άντε πάω αλλού. Να πω και το άλλο πάντως όταν παίρνεις ρέστα και το 10ρικο είναι ταλαιπωρημένο η το τάλιρο και λίγο σκισμένο δεν είναι χειρότερα; Κάρτα και πάλι και χαίρομαι που βρήκα γκρουπ που γκρεμίζει το ψέμα της λαϊκής.το μόνο που έχει είναι ότι μπορεί να βρεις λίγο πιο φρέσκα από το σούπερ αυτό μόνο αυτό.κατα τα άλλα ο παραγωγός κοιτάει τι τιμή έχει το σούπερ η τι παίζει στα κεράσια και βάζει λίγα λεπτά πιο κάτω Επεξ/σία 2 Ιουλίου από mpregos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Την επόμενη φορά που θα ψωνίζεις τα πάντα πάντα με κάρτα να ξέρεις ότι σου σχηματίζουν το προφίλ και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Π.χ. όπως σεπεριπτώσεις στις ΗΠΑ που ασφαλιστικές αρνήθηκαν κάλυψη σε πελάτες γιατί είχαν "ανθυγιεινές συνήθειες" όπως έτρωγαν πολλά burger. Η επιλογή είναι δικαίωμα και η ανώνυμη πληρωμή με μετρητά επίσης δικαίωμα. Το μάντρωμα με την επίκληση της φοροδιαφυγής είναι εκ του πονηρού. Το κράτος έχει τόσους ελεγκτικούς μηχανισμούς και μπορεί άνετα να τους αξιοποιήσει 100% και να μην χάνεται ένα ευρώ από ΦΠΑ. Οι δε οπαδοί του ψηφιακού χρήματος ας θυμηθούν την πορεία διαμαρτυρίας κατά του covid στον Καναδά και την κίνηση του Tριντό να κλειδώσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων συμμετείχαν (*με γεωεντοπισμό κλπ. εργαλεία) ΧΩΡΙΣ δικαστική απόφαση. Η πρόβα τζενεράλε έγινε. Κάποια στιγμή οποιος δεν είναι αρεστός θα κλειδώνεται απέξω από τα χρήματά του με συνοπτικές διαδικασίες. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Αν οι λαϊκατζίδες βάλουν ένα επιπλέον κόστος σε αυτούς που αγοράζουν με κάρτα, θα συνεχίσουν άραγε να πληρώνουν με κάρτα; Εγώ πάντως πολλά προϊόντα τα αγοράζω σχεδόν σε μισή τιμή από το σουπερ μάρκετ και είναι πολύ πιο γευστικά. Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται πως δουλεύουν αφιλοκερδώς και φανατικά για τις τράπεζες και το κράτος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 minute ago, magictoboggan said: Αν οι λαϊκατζίδες βάλουν ένα επιπλέον κόστος σε αυτούς που αγοράζουν με κάρτα, θα συνεχίσουν άραγε να πληρώνουν με κάρτα; Εγώ πάντως πολλά προϊόντα τα αγοράζω σχεδόν σε μισή τιμή από το σουπερ μάρκετ και είναι πολύ πιο γευστικά. Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται πως δουλεύουν αφιλοκερδώς και φανατικά για τις τράπεζες και το κράτος. Απαγορευεται αυτο, οποτε δεν θα τους βγει και πολυ καλα. Τα σουπερμαρκετ επισης εχουν υποχρεωτικους ελεγχους στα προιοντα τους (προτυπο GAP), μεταξυ αλλων. Δεν ισχυει αυτο για τις "κλασικες" λαικες, οχι δηλαδη ως κανονας. Το αντιθετο μαλιστα. https://www.tanea.gr/2010/10/02/greece/laikes-agores-enantion-soyper-market/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, kalmik said: Την επόμενη φορά που θα ψωνίζεις τα πάντα πάντα με κάρτα να ξέρεις ότι σου σχηματίζουν το προφίλ και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Π.χ. όπως σεπεριπτώσεις στις ΗΠΑ που ασφαλιστικές αρνήθηκαν κάλυψη σε πελάτες γιατί είχαν "ανθυγιεινές συνήθειες" όπως έτρωγαν πολλά burger. Η επιλογή είναι δικαίωμα και η ανώνυμη πληρωμή με μετρητά επίσης δικαίωμα. Το μάντρωμα με την επίκληση της φοροδιαφυγής είναι εκ του πονηρού. Το κράτος έχει τόσους ελεγκτικούς μηχανισμούς και μπορεί άνετα να τους αξιοποιήσει 100% και να μην χάνεται ένα ευρώ από ΦΠΑ. Οι δε οπαδοί του ψηφιακού χρήματος ας θυμηθούν την πορεία διαμαρτυρίας κατά του covid στον Καναδά και την κίνηση του Tριντό να κλειδώσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων συμμετείχαν (*με γεωεντοπισμό κλπ. εργαλεία) ΧΩΡΙΣ δικαστική απόφαση. Η πρόβα τζενεράλε έγινε. Κάποια στιγμή οποιος δεν είναι αρεστός θα κλειδώνεται απέξω από τα χρήματά του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο μισθός μπαίνει στην τράπεζα, οπότε ήδη κάνουν "ό,τι θέλουν". Για το οικονομικό προφίλ, με τα μετρητά τους εμποδίζεις; Στο δυστοπικό μέλλον που λες, κάλλιστα με χρήση AI και κάμερες βλέπουν πού συχνάζεις. Έκανες και online αγορά; Καταγράφηκε κι αυτή. Οπότε ας αφήσουμε τα περί ντροπής, οπαδών ψηφιακών ή χάρτινων λεφτών, κλπ. Πληρώνει ο καθένας όπως θέλει και όπως τον βολεύει. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από jimmy213 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις