skepasti21 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Γεια σας! Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί είμαι σε αδιέξοδο! Έχω 2 extenders της TP Link, τα TL-WA7210N και Cpe210 Pharos, τα οποία είχα η αλήθεια να τα χρησιμοποιήσω κάπου 4-5 χρόνια, τα είχα αποθηκευμένα σε πατάρι. Και τώρα που τα χρειάστηκα δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Μετά από reset που τα έκανα, το 1ο ναι μεν το βλέπω σαν δίκτυο στο android κινητό μου και στον H/Y με win 10, δεν συνδέεται με την καμία! Ούτε με καλώδιο utp. Το 2ο δεν θυμάμαι αν λειτουργεί σαν ασύρματο access point, αλλα δεν το βλέπω καν σαν δίκτυο αλλά και ουτε ενσύρματα σε H/Y. Εννοείται ότι εκανα power cycle. Υπάρχει περίπτωση να είναι για πέταμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Όταν το συνδέεις με καλωδιο στον υπολογιστή δεν μπορείς να ανοίξεις την σελίδα του router στον browser? Εχεις κανείς τις σωστές ρύθμισης στα Ethernet controller settings? ( DHCP κτλ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Και τα δύο έχουν αρχική ΙΡ 192.168.0.254, οπότε πρέπει να ορίσεις χειροκίνητα την ενσύρματη κάρτα δικτύου του υπολογιστή μια διεύθυνση στο ίδιο εύρος (π.χ. 192.168.0.10) και να συνδεθείς με καλώδιο δικτύου στο ΑΡ για την ρύθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 10 ώρες πριν, atheatos είπε Όταν το συνδέεις με καλωδιο στον υπολογιστή δεν μπορείς να ανοίξεις την σελίδα του router στον browser? Εχεις κανείς τις σωστές ρύθμισης στα Ethernet controller settings? ( DHCP κτλ.) 10 ώρες πριν, jkoukos είπε Και τα δύο έχουν αρχική ΙΡ 192.168.0.254, οπότε πρέπει να ορίσεις χειροκίνητα την ενσύρματη κάρτα δικτύου του υπολογιστή μια διεύθυνση στο ίδιο εύρος (π.χ. 192.168.0.10) και να συνδεθείς με καλώδιο δικτύου στο ΑΡ για την ρύθμιση. Δηλαδή μετά το reset, από το κινητό δεν μπορώ να συνδεθώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Την πρώτη φορά που ανοίγεις την συσκευή από το κουτί, θέλει σύνδεση ενσύρματη για να ρυθμίσεις σε ποια κατάσταση λειτουργίας θα δουλεύει. Μετά και ανάλογα τι έχεις ορίσει, θα συνδέεσαι πάνω του και ασύρματα. Με το reset ουσιαστικά είναι σαν να το ανοίγεις πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα