Προς το περιεχόμενο

software gia video capture???

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia gia peite kamia kali protasi sxetika me to thema

pio sygkekrimena:

exo mia sony hi8

thelo na kano dvd oti grafo stis kasetes!

dokimasa to programma poy dinei, alla den me ikanopoiei mias kai kanei capture se mpeg 1 :cry:

dokimasa to nero to 6 alla i efarmogi etroge olo kolimata i' paroysiaze kathysterisi i eikona me ton ixo....!

me to win movie maker ola kala...

psaxno omos mipos yparxei kati kalytero me kalytera apotelesmata...

yparxei kamia protasi???

to kako tis olis ypothesis einai oti i camera exei drivers gia usb thires...kai oxi fire wire...opote periorizomai anagkastika sto 1,5 mb to sec. stin taxytita metaforas se real time!

to win movie maker moy kanei ena avi NTSC me 700 kati kb/s an thimamai kala...safos katoteri poiotita apo tin kaseta...

yparxei kapoia kalyteri lysi???

opoios exei tin filiki diathesi as voithisei!

eyxaristo poly!

:D

Δημοσ.

Hi there.H kamera sou einai hi 8 h d8?An isxyei to deytero mporeis na katebaseis to "scenealyzer live" capture program.An h kammera sou einai d8 tha prepei na exei out 1394 opote me mia karta 1394 kai me to parapano prgrm tha kaneis douleia.Tora gia na ftiaxeis arxeia mpeg 2 tha prepei na kodikopoihseis to avi me kapoio dvd authoring (ulead dvd movie factory,dvd workshop etc) h an mporeseis me to procoder ths canopus pou einai oti kalittero iparxei se poiothta.

An tora h camera sou den diathetei 1394 8a prepei na pareis mia karta metatropis analogikou se digital.Yparxoun arketes sthn agora.kai se oikonomikes times.Pantos mia poli kali periptosi kai s ayto ton tomea eiani ta proionta ths canopus.Rixe mia matia sto site http://www.canopus-uk.com/UK/products/index/products_homeuser.asp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...