Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ανοίξω μια πολύ μικρή εταιρία, και έχω ήδη ένα κτίριο 90τμ που θα στεγαστεί. 
Το κτήριο έχω την ευκαιρία να το κάνω όπως θέλω, και θα γίνει γενική ανακαίνιση πριν μπω. 

Η εταιρία θα έχει πολύ ηλεκτρονικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας μέσα (μεγαλύτερο κόστος από το ίδιο το κτήριο), και ο περισσότερος είναι πράγματα που είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεθούν. Ήταν ειδικές παραγγελίες από Αμερική και αν γίνει κάτι τότε τελείωσα.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να την προστατεύσω απο διαρρήξεις που γίνονται πολλές στη περιοχή. 
Με λίγα λόγια πως μπορώ να έχω το ίδιο επίπεδο ασφάλειας όπως μια τράπεζα. 

Υπάρχουν εταιρείες που μπορώ να συμβουλευτώ ώστε να σχεδιάσουν τη προστασία του;

Για παράδειγμα εχει δυο μεγάλες τζαμαρίες που μου αρέσει να εχω φως οταν δουλευω, να μην την κάνω μπουντρούμι, πως μπορώ να τις προστατεύσω (π.χ. Αλεξίσφαιρα τζάμια η οτι άλλο βάζουν).

Η για τις κάμερες ασφαλείας που να μην είναι εύκολο να τις σπάσεις, ή να κόψεις απλά το ρεύμα.

Γενικά ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Όχι δεν έχει καθόλου ακάλυπτο. 

Θα είναι ασφαλισμένος φυσικά, αλλά το πρόβλημα είναι οτι και λεφτά να πάρω δεν με καλύπτει. Θα έχει είτε μεγάλη καθυστέρηση να τον βρώ, ή δεν μπορώ να τον ξανα-αγοράσω καν και θα έχω προβλήματα.

Security 24/7 θα είναι δύσκολο οικονομικά.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές, το ωράριο λειτουργίας, πέρα από τις ώρες και ημέρες που θα είναι κλειστά τα σχολεία, ποιες προβλέπεται να είναι; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Σε γενικές γραμμές, το ωράριο λειτουργίας, πέρα από τις ώρες και ημέρες που θα είναι κλειστά τα σχολεία, ποιες προβλέπεται να είναι; 

Δευτέρα Παρασκευή 09:00 - 17:00, δεν θα υπάρχει ψυχή τις υπόλοιπες ώρες / μέρες, και είναι σχετικά σε ήσυχη περιοχή, που με ανησυχεί περισσότερο, καθώς μπορούν να δράσουν ανενόχλητα. 

Δημοσ.

Μια καλή λύση, αφού ο χώρος θα διαμορφωθεί για σένα, είναι ένα σύστημα όπως αυτό που έχουν κάποια σύγχρονα γήπεδα και μαζεύεται το χορτάρι. Θα μεταφέρεται η εγκατάσταση σε κάποιον υπόγειο χώρο και θα φαίνεται κενός ο χώρος. 

• Confused 1
  • Haha 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, displacedface είπε

Security 24/7

Κλειδαριες υψιστης ασφαλειας στα δωματια με τα μηχανηματα
Security 17:00-09:00 καθημερινες και σουκου 24/24

Αν δε μπορεις ουτε αυτο,βαλε 2 κουβουκλια με φιμε-λαμπακια-παρασημα security-δορυφορικα πιατα για να δινεις την εντυπωση οτι φυλασεται.
Ακομα καλυτερα,χωσε ενα μανεκεν με καπελο security σε μια καρεκλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταλαβα καλα πηγές βρήκες κάποιο ερείπιο σε κάποια κωλοπεριοχη επειδή ήταν φτηνό ..κ τελικα θες να ριξεις κανα 50 100κ γ ασφαλεια αλλα οχι καποιον να το φυλαει περα απο καμερες συναγερμο?...γνώμη μ είναι ότι εξωτερικά πρέπει να παραμείνει σαν  ερείπιο ..παράγγειλε εξτρα εξοπλισμο new h μτχ κ αποθήκευσε το αλλου

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Ίσως να μη σε βάλουν στο μάτι καν, γιατί ο εξοπλισμός μπορεί να είναι ακριβός μεν, αλλά δύσκολο να πουληθεί.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

Αν καταλαβα καλα πηγές βρήκες κάποιο ερείπιο σε κάποια κωλοπεριοχη επειδή ήταν φτηνό ..κ τελικα θες να ριξεις κανα 50 100κ γ ασφαλεια αλλα οχι καποιον να το φυλαει περα απο καμερες συναγερμο?...γνώμη μ είναι ότι εξωτερικά πρέπει να παραμείνει σαν  ερείπιο ..παράγγειλε εξτρα εξοπλισμο new h μτχ κ αποθήκευσε το αλλου

Όχι δεν κατάλαβες καλά. Το κτίριο το είχα, είναι σε καλή περιοχή, και γι' αυτό τη χτυπάνε. 

Ναι, δεν θέλω να το φυλάει κάποιος για πολλούς λόγους. 

Ο εξοπλισμός δεν μπορεί να μετακινηθεί, είναι στημένος με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και παίρνει μέρες να στηθεί. 

7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Κλειδαριες υψιστης ασφαλειας στα δωματια με τα μηχανηματα

Δεν εχει δωμάτια, είναι ενιαίος χώρος. Οποιαδήποτε ασφάλεια πρέπει να είναι εξωτερικά. 

Δημοσ.

Ξεκινάς από τα απλά, συναγερμός κάμερες πόρτα ασφαλείας, κάγκελα σύρτες, security για καμία περιπολία κτλ Αφού πρόκειται για βαρύ εξοπλισμό που δεν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς βρίσκεις ένα σίδερα και του ζητάς να σου φτιάξει πλαίσια τα οποία θα βιδώνουν σταθερά στο πάτωμα για να μην μπορεί κάποιος να τα πάρει, τουλάχιστον όχι εύκολα και γρήγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου εχεις τετοια επενδυση οπως λες, τετοιο κοστος εξοπλισμου και δεν συμβουλευεσαι εναν ειδικο? εχω δει πολλους που το παιζουν μεγαλοι επιχειρηματιες με τρελες ιδεες, κλπ αλλα συνηθως προκειται για φουσκες! μεσα στο επιχειρηματικο πλανο ειναι και η φυσικη ασφαλεια του χωρου και πολλα αλλα. δεν γινεται να ρωτας τετοια πραγματα σε ενα φορουμ. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι κάμερες και οι συναγερμοί είναι για μετά. Το θέμα είναι να μην μπορέσουν να μπουν μέσα καν. Σιδεριές, κάγκελα στα παράθυρα, σιδερένιες μπάρες στο πεζοδρόμιο για να μην μπουκάρουν με το αυτοκινητο, ρολά ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...