Panoskotsi Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλησπερα, Εχω μετακομισει σε ενα διαμερισμα οπου αντιμετωπιζω θεμα με το σημα της τηλεορασης. Συγκεκριμενα ολα δουλευουν καλα και βλεπω τβ χωρις διακοπες κατα 90% Ωστοσο σε ανυποπτο χρονο χανετε το σημα. Στις ρυθμισεις της τβ μου βλεπω ισχυς σηματος γυρω στο 60% και σε ανυποπτο χρονο μπορει να πεσει στιγμιαια στο 0 και να επανελθει κανοντας μου κοψιματα. Ανεβηκα πανω οπου ειδα οτι εχω δικη μου κεραια (αρκετα παλια) που δεν μοιραζομαι με κανενα αλλο διαμερισμα, χωρις καποιον ενισχυτη.Την κεταβασα ελεγξα την συνδεση του καλωδιου στην κεραια, την εστριψα να κοιταει απολυτα με τις αλλες τις γειτονιας αλλα τιποτα. Υστερα πηρα καμποσα μετρα καλωδιο μιας και ειμαι στον τελευταιο οροφο και το συνδεσα απευθειας στη κεραια και την τηλεοραση ριχνοντας το απο το μπαλκονι για να ελεγξω αν ειναι θεμα καλωδιωσης του σπιτιου. Τζιφος. Τα ιδια. Το προβλημα δειχνει να μην εχει να κανει με καιρικες συνθηκες. Μπορει με συνεφα και βροχες να βλεπω για ωρες αδιακοπα και μια ηλιολουστη ημερα να το πιασει και να κανει διακοπες. Τι μπορω να κανω; Η αλλαγη κεραιας με καποια πιο νεα θα βοηθαγε; Αυτη που ειναι πανω τωρα ειναι televes 15ετιας+ αλλα δειχνει σε καλη κατασταση. Να βαλω ενισχυτη; αν ναι τι; ιστου η γραμμης; Στο διαμερισμα υπαρχουν 2 τηλεορασεις και το προβλημα ειναι ταυτοχρονο και στις 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Panoskotsi είπε Καλησπερα, Εχω μετακομισει σε ενα διαμερισμα οπου αντιμετωπιζω θεμα με το σημα της τηλεορασης. Συγκεκριμενα ολα δουλευουν καλα και βλεπω τβ χωρις διακοπες κατα 90% Ωστοσο σε ανυποπτο χρονο χανετε το σημα. Στις ρυθμισεις της τβ μου βλεπω ισχυς σηματος γυρω στο 60% και σε ανυποπτο χρονο μπορει να πεσει στιγμιαια στο 0 και να επανελθει κανοντας μου κοψιματα. Ανεβηκα πανω οπου ειδα οτι εχω δικη μου κεραια (αρκετα παλια) που δεν μοιραζομαι με κανενα αλλο διαμερισμα, χωρις καποιον ενισχυτη.Την κεταβασα ελεγξα την συνδεση του καλωδιου στην κεραια, την εστριψα να κοιταει απολυτα με τις αλλες τις γειτονιας αλλα τιποτα. Υστερα πηρα καμποσα μετρα καλωδιο μιας και ειμαι στον τελευταιο οροφο και το συνδεσα απευθειας στη κεραια και την τηλεοραση ριχνοντας το απο το μπαλκονι για να ελεγξω αν ειναι θεμα καλωδιωσης του σπιτιου. Τζιφος. Τα ιδια. Το προβλημα δειχνει να μην εχει να κανει με καιρικες συνθηκες. Μπορει με συνεφα και βροχες να βλεπω για ωρες αδιακοπα και μια ηλιολουστη ημερα να το πιασει και να κανει διακοπες. Τι μπορω να κανω; Η αλλαγη κεραιας με καποια πιο νεα θα βοηθαγε; Αυτη που ειναι πανω τωρα ειναι televes 15ετιας+ αλλα δειχνει σε καλη κατασταση. Να βαλω ενισχυτη; αν ναι τι; ιστου η γραμμης; Στο διαμερισμα υπαρχουν 2 τηλεορασεις και το προβλημα ειναι ταυτοχρονο και στις 2. Καλημέρα, εγω θα άλλαζα την κεραια με μια που να εχει προδιαγραφές LTE (21-48) . Επίσης το καλώδιο θεωρείτε πολύ σημαντικό εξάρτημα της κεραίας και πρέπει να έχει κλάση θωράκισης τουλάχιστον Α+ ή Α++. Πιθανον το προβλημα σου ειναι απο παρεμβολή του 5G απο κοντινή κυψέλη κινητής τηλεφωνίας. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Χρειαζεσαι καινουργιο κεραιοσυστημα για δυνατοτερο σημα. Δηλαδη κεραια (LTE 5G) και ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, ringboy είπε Δηλαδη κεραια (LTE 5G) και ενισχυτη. Ενσχυτη οχι απαραίτητα. Αν παρει κεραια με απολαβη 14-16dB και εχει οπτική επαφη με το Κ.Ε η κεραια "σηκώνει" ανετα 2 δεκτες. Ο Ενισχυτής καλο ειναι να αποφεύγετε αν δεν χρειάζεται. Καλο θα ηταν ο φίλος @Panoskotsi να μας ελεγε και πια περιοχή ειναι, καθως σε μερικες περιοχες/περιπτώσεις ο ενισχυτής χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskotsi Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, Βρισκομαι νοτια και σχετικα υψηλα σε υψομετρο. Οι περισσοτερες κεραιες εδω κοιτανε παρνηθα, και καποιες λιγες αιγινα που ειναι απεναντι μας. Οταν δοκιμασα και εστριψα προς αιγινα ειχα το ιδιο προβλημα απλα προστεθηκαν και διακοπες οταν συνεφιαζε ο καιρος, οποτε το γυρισα σε παρνηθα παλι. Κοντα στο χιλιομετρο απο εμενα υπαρχει οντως κτιριο με μεγαλες κεραιες στην ταρατσα του, πιθανων τηλεφωνιας, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι 5g. Με την παρνηθα εχω γενικοτερα οπτικη επαφη αλλα προς το σημειο που κοιταει η κεραια υπαρχει διπλανη οικοδομη ψηλοτερη απο εμας οποτε δεν τη "βλεπει" αδιακοπτα η κεραια. Μιλησα και με τον ιδιοκτητη εχθες. Λεει πως μαζι με την ανακαινιση που εγινε πριν μπω ο ηλεκτρολογος εφτιαξε και την κεραια που οντως ειχε θεμα και δεν επιανε πολλα καναλια και πλεον ηταν οκ. Σημερα που ξανα ανεβηκα πανω ειδα πεταμενο κατω απο εναν ηλιακο ενα κουτακι, το οποιο ειναι ενισχυτης ιστου απ οσο εψαξα, πιθανοτατα απο την δικη μου κεραια καθως οι υπολοιπες της ταρατσας εχουν τετοιο κουτακι επανω. Λογικα το ξηλωσε ο ηλεκτρολογος. Οπως και να εχει επειδη στην συνομιλια με τον ιδιοκτητη δεν εβγαλα ακρη, κοιταω να λυσω το θεμα πλεον μονος και οσο πιο οικονομικα γινεται. Δεν τον βλεπω να αναγνωριζει καποιο εξοδο. Ποια θα ηταν μια οικονομικη λυση σε κεραια λοιπον αφου πρεπει να αντικατασταθει; Μηπως το θεμα ειναι λογω του οτι υπηρχε πανω ο ενισχυτης που βρηκα και χαλασε; Και ο ηλεκτρολογος απλα τον ξηλωσε, ειδε οτι δουλευει η κεραια και τελος; Μηπως θελει απλα εναν ενισχυτη; Επεξ/σία 30 Ιουνίου από Panoskotsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2024 στις 7:23 ΜΜ, Panoskotsi είπε Ποια θα ηταν μια οικονομικη λυση σε κεραια λοιπον αφου πρεπει να αντικατασταθει; Δηλαδη για να καταλαβω ο καθενας εχει δικια του κεραια ή εχετε κεντρικη?. Αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια να δω και θα σου πω. Σε περιπτωση που εχεις ατομικη κεραια το καλώδιο της ειναι συνδεδεμένο μονοκόμματο μεχρι την 1η TV? η μεσολαβεί καπου σύνδεσμος?. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2024 στις 7:23 ΜΜ, Panoskotsi είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, Βρισκομαι νοτια και σχετικα υψηλα σε υψομετρο. Οι περισσοτερες κεραιες εδω κοιτανε παρνηθα, και καποιες λιγες αιγινα που ειναι απεναντι μας. Οταν δοκιμασα και εστριψα προς αιγινα ειχα το ιδιο προβλημα απλα προστεθηκαν και διακοπες οταν συνεφιαζε ο καιρος, οποτε το γυρισα σε παρνηθα παλι. Κοντα στο χιλιομετρο απο εμενα υπαρχει οντως κτιριο με μεγαλες κεραιες στην ταρατσα του, πιθανων τηλεφωνιας, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι 5g. Με την παρνηθα εχω γενικοτερα οπτικη επαφη αλλα προς το σημειο που κοιταει η κεραια υπαρχει διπλανη οικοδομη ψηλοτερη απο εμας οποτε δεν τη "βλεπει" αδιακοπτα η κεραια. Μιλησα και με τον ιδιοκτητη εχθες. Λεει πως μαζι με την ανακαινιση που εγινε πριν μπω ο ηλεκτρολογος εφτιαξε και την κεραια που οντως ειχε θεμα και δεν επιανε πολλα καναλια και πλεον ηταν οκ. Σημερα που ξανα ανεβηκα πανω ειδα πεταμενο κατω απο εναν ηλιακο ενα κουτακι, το οποιο ειναι ενισχυτης ιστου απ οσο εψαξα, πιθανοτατα απο την δικη μου κεραια καθως οι υπολοιπες της ταρατσας εχουν τετοιο κουτακι επανω. Λογικα το ξηλωσε ο ηλεκτρολογος. Οπως και να εχει επειδη στην συνομιλια με τον ιδιοκτητη δεν εβγαλα ακρη, κοιταω να λυσω το θεμα πλεον μονος και οσο πιο οικονομικα γινεται. Δεν τον βλεπω να αναγνωριζει καποιο εξοδο. Ποια θα ηταν μια οικονομικη λυση σε κεραια λοιπον αφου πρεπει να αντικατασταθει; Μηπως το θεμα ειναι λογω του οτι υπηρχε πανω ο ενισχυτης που βρηκα και χαλασε; Και ο ηλεκτρολογος απλα τον ξηλωσε, ειδε οτι δουλευει η κεραια και τελος; Μηπως θελει απλα εναν ενισχυτη; Κυταξε φιλε, απο το ειδος του προβληματος που εχεις καταλαβα απο την αρχη οτι σου κρυβει το σημα ψηλη πολυκατοικια μπροστα σου. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να μην παιδευσαι ειναι να βαλεις μια επωνυμη κεραια 5g ( televes ή Fracarro ) και εναν ενισχυτη ιστου, οποιον σου αρεσει εσενα. Ετσι λυνονται αυτα τα προβληματα. Εκτος βεβαια και αν θελεις να πληρωσεις τεχνικο με πεδιομετρο για να σου πει με μεγαλυτερη ακριβεια τι ακριβως χρειαζεσαι. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ringboy είπε και εναν ενισχυτη ιστου, οποιον σου αρεσει εσενα. Ετσι λυνονται αυτα τα προβληματα. Επιμένω οτι ο ενισχυτής ιστου δεν ειναι απαραίτητος για ληψη μεσα στον αστικό ιστο. Μια επώνυμη κεραια οπως ειπες (televes, fraccaro, ikusi, tecatel, mistral κλπ) με απολαβή 14~16dB θα καλύψει τις ανάγκες άνετα σε 2 τηλεοράσεις. Εφοσον ο φιλος θελει να το φτιάξει μονος του, και δεν εχει πεδιομετρο να παρει τιμες του σηματος, εγω θα ξεκίναγα απο αλλαγη κεραίας και καλωδίου και αν δεν με κάλυπτε το σημα τοτε θα εβαζα και εναν ενισχυτή ιστου. Ο λογος ειναι οτι ο ενισχυτής ιστου θα μας ανεβασει και τον θόρυβο, κατι το οποιο δεν το θελουμε/χρειαζόμαστε αν το σημα και η απολαβή της κεραίας ειναι αρκετή. + οτι θελει ρευμα και εχει μια (μικρη) κατανάλωση ενεργείας ετησίως. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Το προβλημα του φιλου ειναι το χαμηλο-οριακο σημα λογω εμποδιου και ο πιθανος θορυβος εγκαταστασης απο πριζες, συνδεσεις και καλωδια. Με ενισχυτη ιστου δεν θα ενισχυθει ο θορυβος απο την εγκατασταση παρα μονο το σημα του πομπου. Και εφ'οσον η κεραια LTE θα αποκοψει και τις (απιθανες) παρεμβολες κινητης τηλεφωνιας δεν θα εχει κανενα προβλημα. Τωρα αν εχει ορεξη να πειραματιστει με διαφορα setup στο χερι του ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ringboy είπε Με ενισχυτη ιστου δεν θα ενισχυθει ο θορυβος απο την εγκατασταση παρα μονο το σημα του πομπου. Για να το αναλύσουμε λιγο τεχνικά, οτιδήποτε ενεργο προσθέτουμε στην κεραια μας ανεβαζει και τον θορυβο, εφοσον περιλαμβανει το τροφοδοτικό και τις βαθμιδες ενίσχυσης. Μερικοι κατασκευαστές εχουν κεραιες με ενεργό δίπολο οπου η ενίσχυση γινεται εκει, γλυτώνοντας ετσι μεγαλο μερος απο τον θορυβο. Επίσης αν η απολαβή της κεραίας ειναι μεγαλη υπαρχει περίπτωση να μπουκώσει το σημα ο ενισχυτής και να προκαλέσει ενδοδιαμόρφωση. Οποτε αναλογα την περιοχη μας καλο ειναι να επιλέξουμε κεραια με μικρότερη απολαβή αν ειναι να βαλουμε και ενισχυτή ιστού. Η μη καλή θωράκιση επίσης ενός ενισχυτή πάλι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ειναι πολλά τα τεχνικά θεματα σε οτι άφορα τις κεραίες, δεν θα επεκταθώ αλλο, δεν είναι εκει το θεμα μας. Ολα αυτα τα ειδα και στην θεωρία αλλα και στην πραξη έχοντας παρει 2 πιστοποιήσεις απο τεχνικά σεμινάρια 2 μεγάλων κατασκευαστών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Για να ανακεφαλαιώσουμε τα παραπάνω. (Γνωμη μου) αν ο φίλος βαλει μια καλη επώνυμη κεραια προδιαγραφών LTE με καλο πιστοποιημένο καλώδιο τουλάχιστον Α+ κλάσης δεν νομίζω οτι θα εχει θεμα. Τωρα απο εκει και περα αν υπάρχουν και αλλα εξαρτήματα στην εγ/ση οπως τηλ/κες πριζες, και αυτες θα πρέπει να ελεγχθούν γιατι μερικές απο αυτες μπορει να δημιουργήσουν προβλήματα. Απο εδω και περα ειναι στο χερι του φιλου να πειραματιστεί, εφοσον δεν θελει να φωνάξει τεχνικό, οπου και πολλοί απο αυτούς δεν εχουν καν πεδιομετρο και κανουν την δουλεια εμπειρικά. Επίσης μου εχει τυχει και να εχουν αλλα να μην ξερουν να κατανοούν τις μετρήσεις του Αυτα απο εναν παλαίμαχο εγ/τη κεραιών με εμπειρία 25 ετων. 2 ώρες πριν, ringboy είπε Και εφ'οσον η κεραια LTE θα αποκοψει και τις (απιθανες) παρεμβολες κινητης τηλεφωνιας δεν θα εχει κανενα προβλημα. Γιατι απίθανες? Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Απιθανο γιατι ουτε εχω δει, ουτε εχω ακουσει ουτε εχω διαβασει ποτε περιπτωση οσο κοντα και αν ειναι η κεραια σε αναμεταδοτη κινητης Εχω δει παρεμβολες απο οτιδηποτε αλλο εκτος κινητης. Και αυτο με το ακριβο καλωδιο οταν ειναι κακη η ληψη ειναι μυθος. Δεν ειναι λιγες οι φορες που βαζει καποιος σουπερ-ντουπερ ακριβο καλωδιο και αντι να βελτιωσει την ληψη την χανει εντελως. (βλεπε θωρακιση) Επεξ/σία 3 Ιουλίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskotsi Δημοσ. 3 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Ευχαριστω και παλι παιδια. Ο καθενας εχει δικη του κεραια ναι. Απο την δικη μου φευγει ενα καλωδιο που κατεβαινει πλαγιως της οικοδομης και υστερα απο περιπου 6-7 μετρα διαδρομης μπαινει στον τοιχο. Ακριβως εκει που μπαινει το καλωδιο στο σπιτι ειναι η πριζα τηλεορασης του σαλονιου. Ανοιγοντας την πριζα να δω το κουτι μεσα, το καλωδιο συνδεεται στην πριζα και η πριζα εχει μια δευτερη υποδοχη απ οπου φευγει αλλο καλωδιο και παει στο δωματιο. Θα αλλαξω μια κεραια αρχικως μεσα στο σκ, και θα δω πως παει και πως θα προχωρησω, αφου ολοι λετε πως η κεραια πρεπει να αλλαχτει. Το καλωδιο δεν φαινεται ποιοτητας, αλλα τι μπορω να κανω; να αλλαξω αυτα τα 6-7 μετρα που διανυει μεχρι να μπει στον τοιχο του διαμερισματος μου; Αλλα θα πρεπει να κοψω και να ραψω με το υπαρχων καλωδιο μετα εφοσον αυτο μπαινει μεσα στον τοιχο και την πριζα. Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια λυση σε κεραια με τα χαρακτηριστικα που γραφετε, σχετικα οικονομικη; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν σου προτεινα κατι, θα σου προτεινα αυτην αλλα εσυ ηδη εχεις Televes κεραια και το σημα σου ειναι μονο 60 που ειναι σχεδον οριακο. Μια αλλη επωνυμη επιλογη που εχεις ειναι αυτη που την εχω δει με τα ματια μου να κανει θαυματα ακομα και σε εσωτερικη ληψη, αλλα οπως καταλαβαινεις η συνθηκες ληψης απο περιοχη σε περιοχη ειναι διαφορετικες. Βεβαια το χαμηλο κοστος της κεραιας ειναι προκληση για δοκιμη αλλα απο την αλλη, ειναι και λιγο αποθαρρυντικο. Το καλωδιο ειναι λιγα μετρα. Αν δεν ειναι φθαρμενο η γνωμη μου ειναι να μη το αλλαξεις Αν ειναι φθαρμενο αλλαξε μονο τα λιγα μετρα μεχρι να μπει στο σπιτι, γιατι στο υπολοιπο μηκος δεν παθαινει τιποτα. Τα καλωδια θα τα συνδεσεις με μια μουφα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ringboy είπε Απιθανο γιατι ουτε εχω δει, ουτε εχω ακουσει ουτε εχω διαβασει ποτε περιπτωση οσο κοντα και αν ειναι η κεραια σε αναμεταδοτη κινητης Εχω δει παρεμβολες απο οτιδηποτε αλλο εκτος κινητης. Και αυτο με το ακριβο καλωδιο οταν ειναι κακη η ληψη ειναι μυθος. Ριξε μια ματια σε αυτο το αθρο (υποψη ειναι του 2013, εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε..) 15 ώρες πριν, ringboy είπε Μια αλλη επωνυμη επιλογη που εχεις ειναι αυτη που την εχω δει με τα ματια μου να κανει θαυματα ακομα και σε εσωτερικη ληψη, Μακρια απο αυτη την κεραια!. Δεν εχει ποιοτητα καθολου και σε λιγο καιρο μπαινει και νερο μεσα απο τις ενώσεις. Εχω γραψει τα κατα αυτης της κεραιας μερικα ποστ ποιο πριν 15 ώρες πριν, ringboy είπε Το καλωδιο ειναι λιγα μετρα. Αν δεν ειναι φθαρμενο η γνωμη μου ειναι να μη το αλλαξεις συμφωνώ, ας αλλάξει πρωτα την κεραια και βλέπει. 17 ώρες πριν, Panoskotsi είπε την πριζα να δω το κουτι μεσα, το καλωδιο συνδεεται στην πριζα και η πριζα θα μπορουσες να ανεβασεις μια φωτο απο την πριζα?. Δεν πιστευω να ειναι καμια legrand valena.. ειναι οτι χειροτερο σε μπριζες TV.. 17 ώρες πριν, Panoskotsi είπε Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια λυση σε κεραια με τα χαρακτηριστικα που γραφετε, σχετικα οικονομικη; Εκτος απο την televes, δες αυτη και αυτη και αν μπορείς να βρεις και αυτη ειναι πολυ καλη και οικονομική, και μια ακομα οικονομική 19 ώρες πριν, ringboy είπε Και αυτο με το ακριβο καλωδιο οταν ειναι κακη η ληψη ειναι μυθος. Αν δεν βαριεσαι να διαβασεις ριξε μια ματια εδω 19 ώρες πριν, ringboy είπε Απιθανο γιατι ουτε εχω δει, ουτε εχω ακουσει ουτε εχω διαβασει ποτε περιπτωση οσο κοντα και αν ειναι η κεραια σε αναμεταδοτη κινητης Εχω δει παρεμβολες απο οτιδηποτε αλλο εκτος κινητης. Για την ιστορια στην πολυκατοικία μου στο κέντρο της Αθηνάς, εχουμε κεντρική κεραια που ειχα βαλει εγω το 2004. Τα υλικά τοτε δεν ηταν LTE, κεραια Fraccaro 21-69 και ενας παλαιος ενισχυτής κεντρικής. Το 2019 παρατηρήσαμε παγώματα στα καναλια HD. Οχι ολες τις ωρες. Ορισμένες φορες παγωνε η εικονα. Εγινε αλλαγή με κεραια LTE, και κεντρικό ενισχυτή LTE Alcad, η δε κεραια μια φθηνή της Opticum, οπού εβγαλε πρόβλημα με το δίπολο, μπηκαν νερά το 2022, εκανα μια πατεντα με τρύπες για να μην μενει μεσα το νερο, κάποια στιγμη θα την αλλάξω. Αποτέλεσμα. Ποτε πια παγώματα σε κανενα καναλι HD και SD. μεχρι και σημερα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα