Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια πληρωμή μέσω app σε δημοτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων και δεν εμφανίστηκε η πληρωμή. Αυτό έγινε στα Χανιά μέσω του ipark αλλά δεν είναι πρωτεύων.

Η πληρωμή καταχωρήθηκε κανονικά στην τράπεζα μέσω την κάρτας που έκανα την πληρωμή. 

Το ερώτημα είναι τι μπορεί να φταίει?

Η διαδικασία είναι μετρημένα κουκιά. 

Τα χρήματα πήγαν στον δήμο αφού έτσι γράφει το χαρτί της τράπεζας αλλά 'που' ?

Έστειλα email στο δήμο αλλά δεν ξέρω αν είναι στην κατάλληλη υπηρεσία.

Το ερώτημα αφορά τι έγιναν τα χρήματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ που μπέρδεψε η συναλλαγή. Δεν μπορώ να ξανακάνω την διαδικασία και να φάω 2' φορά πίτα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έκανα μια πληρωμή μέσω app σε δημοτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων και δεν εμφανίστηκε η πληρωμή. Αυτό έγινε στα Χανιά μέσω του ipark αλλά δεν είναι πρωτεύων.

Η πληρωμή καταχωρήθηκε κανονικά στην τράπεζα μέσω την κάρτας που έκανα την πληρωμή. 

Το ερώτημα είναι τι μπορεί να φταίει?

Η διαδικασία είναι μετρημένα κουκιά. 

Τα χρήματα πήγαν στον δήμο αφού έτσι γράφει το χαρτί της τράπεζας αλλά 'που' ?

Το ερώτημα αφορά τι έγιναν τα χρήματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ που μπέρδεψε η συναλλαγή. Δεν μπορώ να ξανακάνω την διαδικασία και να φάω 2' φορά πίτα 

Που δεν εμφανίστηκε η πληρωμή;Αφού λες ότι πήγαν στον δήμο και έχει καταχωρηθεί στην τράπεζα σου.Βγάζει απόδειξη το i park?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Που δεν εμφανίστηκε η πληρωμή;Αφού λες ότι πήγαν στον δήμο και έχει καταχωρηθεί στην τράπεζα σου.Βγάζει απόδειξη το i park?

Πλήρωσα μέσω του app ώστε να μπούνε χρήματα και ΜΕΤΑ να επιλέξω πόση ώρα πάρκινγκ θέλω.

Τα χρήματα θα έπρεπε να φανούν στο app αλλά αυτό ΔΕΝ συνέβη και έχουν περάσει αρκετες ημέρες.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ακριβώς. Η τράπεζα δείχνει ότι πήγαν στον δήμο αλλά στο app του ipark ΔΕΝ φαίνονται και έτσι δεν μπορώ να στάθμευσω στον χώρο αφού μου δείχνει υπόλοιπο ΜΗΔΕΝ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ακριβώς. Η τράπεζα δείχνει ότι πήγαν στον δήμο αλλά στο app του ipark ΔΕΝ φαίνονται και έτσι δεν μπορώ να στάθμευσω στον χώρο αφού μου δείχνει υπόλοιπο ΜΗΔΕΝ

Και αντι να κανεις εδω ερωτηση, γιατι δεν ρωτας τους developers (μεσω Play store/app store), που και συνηθως απαντανε αμεσα? Σιγουρα υπαρχει και email επικοινωνιας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Και αντι να κανεις εδω ερωτηση, γιατι δεν ρωτας τους developers (μεσω Play store/app store), που και συνηθως απαντανε αμεσα? Σιγουρα υπαρχει και email επικοινωνιας

Έχω απευθύνει ερώτημα στον δήμο και περιμένω απάντηση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Έχω απευθύνει ερώτημα στον δήμο και περιμένω απάντηση 

Ξανα, αφου πληρωσες μεσα σε μια εφαρμογη, απευθυνεσαι στην εφαρμογη. Αλλα οκ, περιμενε απαντηση απο τον δημο απο εναν υπαλληλο που ισα ανοιγει εναν υπολογιστη για την πασιετζα του. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ξανα, αφου πληρωσες μεσα σε μια εφαρμογη, απευθυνεσαι στην εφαρμογη. Αλλα οκ, περιμενε απαντηση απο τον δημο απο εναν υπαλληλο που ισα ανοιγει εναν υπολογιστη για την πασιετζα του. 

Δεν ξέρω που θα πάρω απάντηση.

Εννοείς να ρωτήσω την εφαρμογή ipark?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

γιατι δεν ρωτας τους developers (μεσω Play store/app store), που και συνηθως απαντανε αμεσα? Σιγουρα υπαρχει και email επικοινωνιας

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν ξέρω που θα πάρω απάντηση.

Εννοείς να ρωτήσω την εφαρμογή ipark?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2024 στις 5:20 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Να μιλησεις με το τμημα εσοδων του δημου οχι μονο email που μπορει να μην εχει διανεμηθει σωστα.

Επεξ/σία από elenakimou
Δημοσ.

Να λέμε και τα ωραία:

Σε 2 ημέρες με πήραν από τον δήμο.

Είδαν ότι είχα πληρώσει και μου έβαλαν τα χρήματα (συν κάτι ψυχική οδύνη) στο app.

ΥΓ. Γιατί συνέβη αυτό, θα πρέπει να γίνει ερώτημα στους προγραμματιστές και καταλήξαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Αν ξανασυμβεί στην επόμενη πληρωμή, το βλέπουμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...