manolinio11 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Υπαρχει κατι παρομοιo με το revanced σε android smart tv😋
jimmy213 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 minutes ago, manolinio11 said: Υπαρχει κατι παρομοιo με το revanced σε android smart tv😋 https://github.com/yuliskov/smarttube 1
NT1G Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, polaki είπε ... Και δεν υπάρχει και τρόπος να τα ξηλώσεις.. ούτε στο premium. Στο ublock βάζεις κάπου ένα script τι είναι και τα κόβει, ή τα κρύβει κάπως, δεν μου έχουν ξαναεμφανιστεί στην αρχική οθόνη.
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, for4 είπε Η αλήθεια είναι ότι το πακέτο με το music αξίζει αν κάποιος πληρώνει ήδη spotify, αλλά έχοντας δοκιμάσει και τα 2, είναι πολύ πίσω ο αλγόριθμος του yt music. Όλο τα ίδια και τα ίδια παίζει ότι και αν επιλέξω. ακριβώς! τι συγκρίνουμε τώρα.....ΠΟΛΥ καλύτερο το Spotify. Για αυτό σου δίνουν μαζί με το adsfree και το yt-music γιατί είναι για τα μπάζα.
Cyber_Spartacus Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Τα shorts πως τα εξαφανιζουμε δεν μας λεει να εχει καπου η εφαρμογή επιλογή να μην δουμε shorts 1
polaki Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 hours ago, dtk-386 said: ακριβώς! τι συγκρίνουμε τώρα.....ΠΟΛΥ καλύτερο το Spotify. Για αυτό σου δίνουν μαζί με το adsfree και το yt-music γιατί είναι για τα μπάζα. Οκ δεν ξέρω για τον αλγόριθμο, εγώ έχω τις δικές μου playlists και απλά ακούω αυτά. Σίγουρα για άλλες ανάγκες το Spotify θα είναι καλύτερο.
tsofras Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Τσάμπα χρήση= εσύ είσαι το προϊόν Πληρωμή= αγοράζεις το προϊόν Όταν η google σταματήσει να με πουλάει ως προϊόν επειδή την πληρώνω για τις υπηρεσίες της τότε ευχαρίστως να πληρώσω Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτατος δεν γίνεται 3 2
pcos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου η ανωτερη ποιοτητα εικονας-ηχου στους επι πληρωμη για μενα θα ηταν αρκετα. 1
Aja Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Μου γύρισε την γλώσσα σε αραβικά και από τότε δεν μπόρεσα να το επαναφέρω ξανά σε αγγλικά η ελληνικά
Dorian Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου χανω κάτι; γιατί να πληρώνεις youtube να βλέπεις youtubers; πες το google music παει πακέτο.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Στις 29/6/2024 στις 9:56 ΜΜ, tsofras είπε Τσάμπα χρήση= εσύ είσαι το προϊόν Πληρωμή= αγοράζεις το προϊόν Όταν η google σταματήσει να με πουλάει ως προϊόν επειδή την πληρώνω για τις υπηρεσίες της τότε ευχαρίστως να πληρώσω Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτατος δεν γίνεται Γιατί να σταματήσει; Αφού συμφώνησες στην αρχική δήλωση ότι θα κάνει χρήση των δεδομένων σου.
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 37 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Γιατί να σταματήσει; Αφού συμφώνησες στην αρχική δήλωση ότι θα κάνει χρήση των δεδομένων σου. Όσο είναι δωρεάν . αυτό λέω ότι αν πληρώνω δεν θέλω να είμαι εγώ το προϊόν Νομίζω ήταν ξεκάθαρο
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Μόλις τώρα, tsofras είπε Όσο είναι δωρεάν . αυτό λέω ότι αν πληρώνω δεν θέλω να είμαι εγώ το προϊόν Νομίζω ήταν ξεκάθαρο Α οκ, τώρα σε έπιασα. Ίσως από youtube θα μπορούσε να γίνει αυτό αλλά όχι από την υπηρεσία της google στο σύνολο της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα