Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

...

Και δεν υπάρχει και τρόπος να τα ξηλώσεις.. ούτε στο premium.

Στο ublock βάζεις κάπου ένα script τι είναι και τα κόβει, ή τα κρύβει κάπως, δεν μου έχουν ξαναεμφανιστεί στην αρχική οθόνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, for4 είπε

Η αλήθεια είναι ότι το πακέτο με το music αξίζει αν κάποιος πληρώνει ήδη spotify, αλλά έχοντας δοκιμάσει και τα 2, είναι πολύ πίσω ο αλγόριθμος του yt music. Όλο τα ίδια και τα ίδια παίζει ότι και αν επιλέξω.

ακριβώς! τι συγκρίνουμε τώρα.....ΠΟΛΥ καλύτερο το Spotify. Για αυτό σου δίνουν μαζί με το adsfree και το yt-music γιατί είναι για τα μπάζα.

Δημοσ.
3 hours ago, dtk-386 said:

ακριβώς! τι συγκρίνουμε τώρα.....ΠΟΛΥ καλύτερο το Spotify. Για αυτό σου δίνουν μαζί με το adsfree και το yt-music γιατί είναι για τα μπάζα.

Οκ δεν ξέρω για τον αλγόριθμο, εγώ έχω τις δικές μου playlists και απλά ακούω αυτά. 

Σίγουρα για άλλες ανάγκες το Spotify θα είναι καλύτερο. 

Δημοσ.

Τσάμπα χρήση= εσύ είσαι το προϊόν

Πληρωμή= αγοράζεις το προϊόν

Όταν η google σταματήσει να με πουλάει ως προϊόν επειδή την πληρώνω για τις υπηρεσίες της τότε ευχαρίστως να πληρώσω

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτατος δεν γίνεται

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μου γύρισε την γλώσσα σε αραβικά και από τότε δεν μπόρεσα να το επαναφέρω ξανά σε αγγλικά η ελληνικά 

Δημοσ.
Στις 29/6/2024 στις 9:56 ΜΜ, tsofras είπε

Τσάμπα χρήση= εσύ είσαι το προϊόν

Πληρωμή= αγοράζεις το προϊόν

Όταν η google σταματήσει να με πουλάει ως προϊόν επειδή την πληρώνω για τις υπηρεσίες της τότε ευχαρίστως να πληρώσω

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτατος δεν γίνεται

Γιατί να σταματήσει; Αφού συμφώνησες στην αρχική δήλωση ότι θα κάνει χρήση των δεδομένων σου. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Γιατί να σταματήσει; Αφού συμφώνησες στην αρχική δήλωση ότι θα κάνει χρήση των δεδομένων σου. 

Όσο είναι δωρεάν . αυτό λέω ότι αν πληρώνω δεν θέλω να είμαι εγώ το προϊόν

Νομίζω ήταν ξεκάθαρο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Όσο είναι δωρεάν . αυτό λέω ότι αν πληρώνω δεν θέλω να είμαι εγώ το προϊόν

Νομίζω ήταν ξεκάθαρο

Α οκ, τώρα σε έπιασα. Ίσως από youtube θα μπορούσε να γίνει αυτό αλλά όχι από την υπηρεσία της google στο σύνολο της. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...