Προς το περιεχόμενο

τουμπανο πολυμπριζο

APapsda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.skroutz.gr/s/6196451/APC-Polyprizo-Asfaleias-5-THeseon-me-Diakopti-kai-Kalodio-1-83m-Leyko-PM5-GR.html

Έχω από το 17 εως και τώρα και πήρα πρόσφατα άλλα δυο να υπάρχουν.
Μη σε μπερδέψει η τιμή που λέει 40 εκεί, 20κάτι έχει.  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, @topos είπε

Πόσες εξόδους χρειαζεσε?Και τι συσκευές θα του βάλεις πανω.

υπολογιστής και μετα ολα τα μικρά, ανεμιστήρας , ρολοι, φωτιστικό, ρουτερ

αυτο το τουμπανο τι λεει?

https://www.skroutz.gr/s/15566118/Brennenstuhl-Polyprizo-12-THeseon-me-Diakopti-kai-Kalodio-3m-Mayro-1391000912.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, APapsda said:

https://www.skroutz.gr/s/15566118/Brennenstuhl-Polyprizo-12-THeseon-me-Diakopti-kai-Kalodio-3m-Mayro-1391000912.html

Aβολο μου φαινετε το συγκεκριμένο.Πλατυ και ογκώδες και όλα τα καλώδια να καταλήγουν σε ένα σημείο.

Δεν παρέχει και καμία προστασία από ότι βλέπω.

Μπορείς να πάρεις ένα μόνο με προστασία υπέρτασης και πάνω σε αυτό να βάλεις όσα απλα πολυμπριζα θέλεις(προφανώς να μην υπερβαίνουν τα ~2000watt η όσα υποστηρίζει το προστατευτικό και τις πιο ενεργό ώρες συσκευές στο πρώτο πολυμπριζα).Έτσι θα μπορείς να έχεις ένα κάτω δίπλα στον υπολογιστή, και ένα ας πούμε πάνω στο γραφείο(εάν βάζο βγάζεις συχνά συσκευές)

-Είμαι ιδιαίτερη περίπτωση μιας και έχω πολλούς φορτιστες-Αλλα στο γραφείο έχω ένα σταθεροποιητή τάσης με 4 εξόδους και πάνω σε αυτό έχω βάλει αλλα 3 απλά πολυμπριζα με διακόπτες που ανοιγοκλείνω όταν χρειαζετε(σύνολο 20+ μπριζες παρόλο που "χανω" από τα πολυμπριζα)

Όλα αυτά βέβαια δεν υπερβαίνουν τα ~1300watt max(limit 1600watt απο τον σταθεροποιητη τάσης).Και το πιο ενεργοβωρο(pc ~600watt είναι στην πρώτη μπριζα του σταθεροποιητή τάσης)

Επεξ/σία από @topos

2 ώρες πριν, APapsda είπε

Όλα αυτά που περιγράφεις και όσα άλλα δεν αναφέρεις πάνω σε μία μόνο μπρίζα ;;;;

Μπορεί να την κάψεις και να τρέχεις για άλλα μετά..

11 ώρες πριν, dpolal είπε

Όλα αυτά που περιγράφεις και όσα άλλα δεν αναφέρεις πάνω σε μία μόνο μπρίζα ;;;;

συγνωμη μονο το pc τραβαρει. ολα τα αλλα ειναι τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, dpolal said:

Eαν βαζεις συσκευες στα"κουτουρου" πιθανων να ριξουν ασφαλειες.Ομως εαν ειναι μικρης καταναλωσης(οπως στην δικη μου* περιπτωση) και ειναι ~20 πριζες με 1300watt συνολικο φορτιο δεν κανει καμια διαφορα στην πριζα τοιχου/καλωδια/ασφαλεια σε σχεση με ενα οικιακο καλοριφερ στην 2η σκαλα(συνηθως γυρω στα 1300-1400 watt).

Το μονο προβλημα που θα συναντησεις ειναι εαν στην περιπτωση που βαλεις κακης ποιοτητας πολυμπριζων με επεκτασεις ειναι στην extreem περιπτωσηα που εχεις 5-6 σε σειρα και να βαλεις την ενεργοβωρα συσκευη στην πιο μακρινη, αλλα και παλι υποθετω αυτο θα εμφανιζοταν εαν ησουν κοντα στο οριο των φθηνων πολυμπριζων (2000watt).

Τωρα εαν η συγκεκριμενη γραμμη ειναι φορτωμενη και με αλλα πραγματα (π.χ κλιματιστικο) δεν ειναι θεμα των εξτρα πολυμπριζων η επεκτασεων αλλα ηλεκτρολογικης καλωδιωσης/πινακα.

*Επειδη εγω ειμαι και παραξενος τις εχω μετρησει ολες τις συσκευες με μετρητη watt οποτε ειμαι 100% σιγουρος για το συνολικο φορτιο.

Επεξ/σία από @topos

21 hours ago, dpolal said:

Στο δικό μου πάντως που τα έχω έτσι ακριβώς για πολλά χρόνια, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. 
Έχω φάει και αρκετές διακοπές ρεύματος στην μάπα κάτι όμορφα καλοκαίρια :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...